Connect with us

Champions League

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Published

on

Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν

Ο αγώνας ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • 16/02/2022
  • Red Bull Arena, Σάλτσμπουργκ
  • Σάλτσμπουργκ και Μπάγερν συναντήθηκαν στους ομίλους της περσινής διοργάνωσης, με τους Γερμανούς να κερδίζουν και τα δύο ματς (2-6, 3-1).
  • Η μοναδική νίκη της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Μπάγερν ήταν σε ένα φιλικό το 2014.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Σάλτσμπουργκ

salzburg

Ως μια σύγχρονη Λερναία Ύδρα εμφανίζεται η Σάλτσμπουργκ για μία ακόμη σεζόν. Παρά τις αποχωρήσεις των τελευταίων δύο ετών, απέδειξε πως έχει ισχυρές βάσεις και εξαιρετικό scouting, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται κανείς αναντικατάστατος επί του συνόλου της ομάδας.

Σε όμιλο με Λιλ (1η), Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ, άφησε πίσω της τις δύο τελευταίες και πήρε σπουδαία πρόκριση. Στην τελευταία αγωνιστική κρίθηκαν τα πάντα, με την πρωταθλήτρια Αυστρίας να κερδίσει με 1-0 τη Σεβίλλη.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα και προφανώς έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο λόγω του +14 από τη 2η θέση. Κέρδισε και στη Βιέννη τη Ραπίντ την περασμένη αγωνιστική (1-2) και συνεχίζει ακάθεκτη. Σειρά όμως παίρνει η Ευρώπη και η μάχη με την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου.

Η Σάλτσμπουργκ έχει έξι παίκτες που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, με ορισμένους από αυτούς να έχουν εξαιρεθεί από την λίστα των παικτών της για το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της σοβαρότητας των προβλημάτων τους. Οι σημαντικότερες απουσίες είναι αυτές των Γιουνούζοβιτς, Μπερνάρντο και Σέσκο.

Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου

Το απόλυτο των νικών πέτυχε η Μπάγερν στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας από δύο φορές τις Μπενφίκα, Μπαρτσελόνα και Ντιναμό Κιέβου, ενώ είχε 22-3 γκολ. Καταιγιστική σε όλη την πορεία της, ανεξάρτητα από τα εγχώρια αποτελέσματά της.

Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου κάνει κάποιες αφελείς γκέλες που και που. Όπως συνέβη το Σάββατο, όταν ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Μπόχουμ. Είναι τόσο επιθετική ομάδα, που ακόμα και στην κακή βραδιά της δε θα παίξει για να πάρει τον πόντο. Παράλληλα, όμως, πρόκειται για μια εικόνα που δεν πρέπει να παρουσιάσει στο Σάλτσμπουργκ απέναντι στους επικίνδυνους Αυστριακούς.

Σαν μια λογική κίνηση, δίπλα στον Κίμιχ θα βάλει και δεύτερο αμυντικό χαφ, κάτι που… αμέλησε στο Μπόχουμ. Ο Ουπαμεκάνο ενδέχεται να αγωνιστεί ως βασικός επειδή ο Ερνάντες είναι πλέον απαραίτητος στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Ντέιβις.

Σημαντικό πλήγμα για την Μπάγερν ο τραυματισμός του Νόιερ, που έχει τεθεί εκτός δράσης για διάστημα περίπου έξι εβδομάδες ακόμα, με τον Ούλραϊχ να τον αντικαθιστά πιθανότατα στο τέρμα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μουσιάλα βρέθηκε θετικός στο Κόβιντ, αλλά ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να κάνει την έκπληξη χωρίς να έχει κανένα άγχος για την έκβαση του ζευγαρώματος με την Μπάγερν. Όλη η πίεση είναι στους Γερμανούς, που έδειξαν με την Μπόχουμ ότι δεν είναι ανίκητοι. Άλλη βαρύτητα, θα πείτε, έχει αυτό το ματς, όμως ως ένα βαθμό έπαιξε το ρόλο της η απουσία του Νόιερ, που απουσιάζει ξανά. Θα έχει γκολ το ματς και στις δύο πλευρές, ενώ δύσκολα θα μείνει χαμηλά. Δε θα εκπλαγούμε ούτε στο 3-2, αλλά το 2-3 και τα… τριγύρω σκορ έχουν σίγουρα περισσότερες πιθανότητες αντικειμενικά.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 1,75

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα