Connect with us

Serie A

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Published

on

Ο αγώνας ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ διεξάγεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Προγνωστικά Ιταλίας

  • 26/02/2022
  • Mapei Stadium, Ρέτζιο Εμίλια
  • Στον 1ο γύρο: Φιορεντίνα – Σασσουόλο 2-2
  • Τα 5 τελευταία μεταξύ τους ήταν G/G.
  • Τα 4/5 αυτά ματς συνδυάστηκαν με Over 2,5.
  • Ο κόουτς Ντιονίζι της Σασσουόλο δεν έχει ηττηθεί σε 3 ματς από τον ομόλογό του στη Φιορεντίνα, Ιταλιάνο (1-2-0).
  • Στο 2-3-1 η παράδοση με γηπεδούχο τη Σασσουόλο. Το 2019 το μοναδικό «2».

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Σασσουόλο

sassuolo

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ίντερ… βρήκε να επιστρέψει η Σασσουόλο στις νίκες. Πήγε στο Μιλάνο με κακή φόρμα και με 2-3 σημαντικές απουσίες, όμως πήρε προβάδισμα νωρίς στο ματς και στο μισάωρο κέρδιζε με το σκορ που έμελλε να τελειώσει το ματς (0-2). Καλή και αμυντικά, αποτελεί το κλειδί και το επαναλαμβάνει συνεχώς ο Ντιονίζι.

Ο Φεράρι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την έκτιση της τιμωρίας του, ενώ υπάρχουν δύο μονομαχίες όσον αφορά τις πλευρές της άμυνας, όμως οι Ρουάν και Κυριακόπουλος έχουν πλεονέκτημα. Επιθετικά δύσκολα θα αλλάξει κάτι μετά το θρίαμβο του Μιλάνου.

Εκτός παραμένουν οι Ρομάνια, Ομπιάνγκ, Τζούριτσιτς και Τολιάν.

Φιορεντίνα

Φιορεντίνα

Όταν παραχώρησε τον Βλάχοβιτς θεωρήσαμε ότι η σεζόν της… τελείωσε και οι βλέψεις της δεν είναι υψηλές. Μετά το πρώτο διάστημα της προσαρμογής ωστόσο, η ομάδα του Ιταλιάνο δείχνει πως δε βασιζόταν στον πρώτο σκόρερ της, αλλά στο ομαδικό πνεύμα και φυσικά την σωστή τακτική. Πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά, επικρατώντας της Αταλάντα μετά το κύπελλο και στη Σέριε Α. Ο νεοαποκτηθείς Πιάτεκ, μπορεί να μην είναι καλός στις εκτελέσεις πέναλτι, αλλά σκόραρε ξανά το μοναδικό γκολ (1-0).

Στο -2 από την 5άδα και το -5 από την 4άδα (με αγώνα λιγότερο από τη Γιουβέντους) η Φιορεντίνα, που αμύνεται καλύτερα τελευταία, αλλά έχει αποδείξει ότι δεν έχει διάρκεια όποτε το καταφέρνει επιτυχώς.

Τιμωρημένος είναι ο Μιλένκοβιτς, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Τορέιρα. Αντιθέτως, οι Οντριοθόλα και Καστροβίλι, που θεωρούνταν αμφίβολοι στη διάρκεια της εβδομάδας, είναι κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμοι.

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Από σπουδαίες νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες, αλλά το περίεργο είναι πως κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα. Λογικά δε θα επαναληφθεί άμεσα κάτι ανάλογο και οι εστίες τους θα παραβιαστούν στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και το Over 2,5 γκολ.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 1,80

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα