Connect with us

Euroleague

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ

Published

on

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΙΛΑΝΟ

Ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague 2021-22 (EL).

Euroleague logo

  • 04/03/2022
  • Στον πρώτο γύρο: Μιλάνο – Παναθηναϊκός 75-54
  • Στο 14-7 υπέρ του Παναθηναϊκού η μεταξύ τους παράδοση από το 2000 κι έπειτα.
  • Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει 18/19 παιχνίδια με τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο στη στατιστική του, ενώ μέτρησε 14+ πόντους στους 10 από τους 11 πιο πρόσφατους αγώνες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (7-18)

Panathinaikos OPAP

Στο 7-18 υποχώρησε ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 83-96. Οι “πράσινοι” επέστρεψαν στις αρνητικές εμφανίσεις και συνεχίζουν στα χαμηλά επίπεδα της EuroLeague. Ο Δημήτρης Πρίφτης, πάντως, ξεκαθάρισε πως το “τριφύλλι” δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορο στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της regular season της EuroLeague.

Αγωνιστικά, οι Γιόβιτς (γκαρντ) και Παπαπέτρου (φόργουορντ, αρχηγός) δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν προέκυψε κάποιος απρόοπτος τραυματισμός. Οι Μποχωρίδης (γκαρντ) και Γουάιτ (φόργουορντ) δίνονται ως αμφίβολοι, ωστόσο έχουν αρκετές πιθανότητες να προλάβουν. Ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 6-7 εντός έδρας, σκοράρει 73.8 πόντους κατά μέσο όρο και παράλληλα διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης, καθώς δέχεται κοντά στους 80 πόντους ανά αναμέτρηση.

“Όλα τα ματς στην EuroLeague είναι δύσκολα. Η Αρμάνι παίζει σκληρά και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό. Κάτι που δεν κάναμε στο τελευταίο μας ματς. Πρέπει να το διορθώσουμε. Όταν ο άλλος σε παίζει έτσι, πρέπει να κάνεις άλλες επιλογές και κάποια κομμάτια των αντιπάλων πρέπει να τα αποφύγουμε”, σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης.

ΜΙΛΑΝΟ (17-8)

Milano

Η Αρμάνι Μιλάνο, από τη μεριά της, δεν τα κατάφερε στο ΣΕΦ και την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από τον Ολυμπιακό με 58-67. Στο 17-8 το ρεκόρ της ιταλικής ομάδας στη EuroLeague, προφανώς και θα βρίσκεται στα playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης και μάλιστα το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει και πλεονέκτημα έδρας.

Αγωνιστικά, γύρισε ο Μήτογλου (φόργουορντ), το ίδιο και ο Γκραντ (γκαρντ), ωστόσο ο Σιλντς (γκαρντ) δεν είναι ακόμα δεδομένο πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Η Αρμάνι Μιλάνο μέχρι σήμερα έχει 7 νίκες και 5 ήττες εκτός έδρας, με τη στατιστική της να γράφει πως σκοράρει μεν μόλις 73.4 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά παράλληλα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της EuroLeague με παθητικό 70.2 πόντους κατά μέσο όρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το διπλό παίζει σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Θα προτιμήσουμε τη λύση του Ντιλέινι, ο οποίος έχει σταθερά ηγετικό ρόλο στην ιταλική ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί ιδανικά τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

bullet Πρόταση: Ντιλέινι over 13,5 πόντοι και ασίστ – 1,91

Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα