Connect with us

Serie A

ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Published

on

ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Προγνωστικά Ιταλίας

  • 07/05/2022
  • Stadio Grande di Torino, Τορίνο
  • Στον 1ο γύρο: Νάπολι – Τορίνο 1-0
  • Αήττητη είναι η Νάπολι στα 13 τελευταία ματς με την Τορίνο (9-4-0).
  • Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους έληξαν Under 2,5.
  • Στο 0-1-5 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Τορίνο από την τελευταία νίκη της και μετά.

ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Τορίνο

Torino logo

Ένα χατ-τρικ από τον Αντρέα Μπελότι έφερε την Τορίνο στη 10η θέση, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Εμπολι (1-3) την περασμένη αγωνιστική. Χρειάστηκε πάντως να μείνει η αντίπαλος πρώτα με 10 (με το σκορ στο 1-0) και έπειτα με 9 παίκτες (1-1) για να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Λούκιτς δεν θα παίξει κόντρα στη Νάπολι μιας και η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την Εμπολι δε σβήστηκε, που σημαίνει ότι είναι τιμωρημένος. Ο Μπελότι είναι πιθανό να επιστρέψει από το πρώτο λεπτό λόγω του τραυματισμού του Σανάμπρια.

Εκτός μάχης και οι λιγότερο σημαντικοί Φαρές και Γουόρνινγκ.

Νάπολι

Napoli

Η Νάπολι επέστρεψε με στιλ με τη συντριβή της Σασουόλο με 6-1, με την οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ακόμα και ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις παρακολούθησε την προπόνηση, που δείχνει το ενδιαφέρον που διατηρείται παρά τη διαφορά από την κορυφή.

Πλήρης είναι η αποστολή της Νάπολι, που θα αγωνιστεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα, όπως ενημέρωσε ο Σπαλέτι. Οι Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι και Ανγκισά προπονήθηκαν ατομικά, αλλά όλοι θα ταξιδέψουν για το Τορίνο.

ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αξιόλογη είναι η πορεία της Τορίνο το τελευταίο διάστημα, έχει όμως καίριες απουσίες, κυρίως σε επίπεδο αναπληρωματικών που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Πλήρης η Νάπολι, που αν και απογοητευμένη είναι ικανή να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν και με την παράδοση που έχει στο Τορίνο παίρνει αυτομάτως μια επιπλέον ώθηση για να φτάσει στη νίκη.

bullet Πρόταση: 2 – 2,10

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα