Connect with us

Nations League

ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Published

on

ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου γκρουπ της League A για το Nations League (ΛΙΕΘ).

Nations League

  • 04/06/2022
  • Stadio Renato Dall’Ara, Μπολόνια
  • Τα 3 τελευταία μεταξύ τους είχαν «2-3 γκολ».
  • Με εξαίρεση την ήττα στα πέναλτι στη συνάντησή του 2016, η Ιταλία έμεινε αήττητη με τη Γερμανία στα 3 τελευταία μεταξύ τους (2-1-0).

ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ιταλία

Italia - Italy logo

Έπαιξε στο πρώτο Finalissima της ιστορίας, όμως ηττήθηκε στο Γουέμπλεϊ από την ποιοτικότερη Αργεντινή (0-3). Ίσως το σκορ να μη λέει όλη την αλήθεια, αλλά σημασία έχει πως η ομάδα του Μαντσίνι δεν έβρισκε τους διαδρόμους να απειλήσει, ενώ η ίδια ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Αργεντινών.

Ο Μαντσίνι έχει ήδη δηλώσει ότι πρόκειται να ακολουθήσει ανανέωση της ομάδας, καθώς χτίζει τη βάση της για άλλη μια φορά. Την πρώτη κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα που σήκωσε το Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, τερμάτισε πρώτη στον όμιλο του Nations League 2020-21 μπροστά από την Ολλανδία και την Πολωνία.

Ο Κιελίνι είπε το «αντίο» στην εθνική ομάδα μετά τη 117η συμμετοχή του με το εθνόσημο στο ματς με την Αργεντινή. Μακροχρόνια τραυματίας είναι ο Κιέζα, ενώ λείπουν ακόμα οι Μπεράρντι και Ζανιόλο. Αμφίβολη η συμμετοχή του Βεράτι, αλλά έχει ελπίδες.

Γερμανία

germania

Μια νέα ομάδα παρουσιάζει και ο Φλικ στην εθνική Γερμανίας, η οποία πήρε άνετη πρόκριση στο Μουντιάλ με ρεκόρ 9-0-1 στον όμιλό της. Η μοναδική ήττα της σημειώθηκε από τη Βόρεια Μακεδονία εντός έδρας (1-2), λίγο πριν το Euro του περσινού καλοκαιριού, όπου επίσης απέτυχε.

Ο Φλικ δεν είχε βέβαια αναλάβει ακόμα εφόσον παραμένει αήττητος με ρεκόρ 8-1-0, ενώ στα επίσημα έχει 7/7 νίκες. Τον Μάρτιο η Γερμανία έδωσε δύο φιλικά με μοναδικό στόχο τη δοκιμή παικτών και τα αποτελέσματα έχουν ελάχιστη σημασία, αλλά χρήζουν απλής αναφοράς. Πρώτα κέρδισε 2-0 το Ισραήλ και στη συνέχεια έφερε 1-1 με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ.

Χωρίς σοβαρές απουσίες η Νασιονάλμανσαφτ.

ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ιταλία θα είναι πιο προσεχτική σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αργεντινή και θα επιχειρήσει να ελέγξει τον ρυθμό κι ας δώσει την μπάλα στους Γερμανούς. Η φιλοξενούμενη έχει πιο δεμένο και πιο έτοιμο σύνολο από τους Ιταλούς, όμως επί ιταλικού εδάφους το έργο της δε θα είναι εύκολο. Η πρότασή μας πηγαίνει στα 2-3 γκολ, περιμένοντας ένα σκορ γύρω από 1-1.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,00

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Ομίλου

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα