Connect with us

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΟΥΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Published

on

ΟΥΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ στον τελικό των μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 (ΠΠΚ).

World Cup 2022

  • 05/06/2022
  • Cardiff City Stadium, Κάρντιφ
  • Όπως ο ημιτελικός, έτσι και ο τελικός αγώνας των μπαράζ ήταν προγραμματισμένος να γίνει τον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
  • Τα 5 τελευταία ματς της Ουαλίας είχαν GG.
  • Τα 10/11 τελευταία ματς της Ουκρανίας είχαν GG.

ΟΥΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μονός αγώνας στην Ουαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ σε όμιλο με Αγγλία, ΗΠΑ και Ιράν.

Ουαλία

Wales logo

Μπήκε στο Nations League με ήττα, 2-1 από την Πολωνία στο Βρότσλαβ. Προηγήθηκε με τον Γουίλιαμς στο 52′, όμως οι Πολωνοί αντέδρασαν και με δύο γκολ από παίκτες που πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγές, έφτασαν στην ανατροπή.

Ο Ρομπ Πέιτζ πάντως, σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ των Ουαλών δημοσιογράφων, χρησιμοποίησε εναλλακτική εντεκάδα και προστάτευσε όλα τα βαριά όπλα του, με τους… γηραιότερους να μην αγωνίζονται καθόλου. Έτσι, στον τελικό με την Ουκρανία, οι Μπέιλ, Ράμζι, Ντέιβις Γουίλσον, Άλεν κτλ. θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Σε σχέση με τον ημιτελικό του Μαρτίου με την Αυστρία, επιστρέφει και ο τιμωρημένος τότε Μόρελ.

Ουκρανία

Ukraine - Ουκρανια

Πρώτος στόχος επετεύχθη στη Σκωτία, όπου επικράτησε την Τετάρτη στον ημιτελικό ων μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ. Οι Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ σκόραραν στο 33′ και το 49′ αντίστοιχα. Οι Σκωτσέζοι μείωσαν στο 79′ και πίεσαν για την ισοφάριση που θα έστελνε το ματς σε παράταση, όμως η ουκρανική άμυνα άντεξε και στο 90+5′ ο Ντόβμπικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Το εμπόδιο της Ουαλίας στέκεται ανάμεσα στην ίδια και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μπορεί λοιπόν το ποδόσφαιρο να έχει περάσει στο παρασκήνιο με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία τους τελευταίους μήνες, όμως αποτελεί μια διέξοδο για τον ουκρανικό λαό. Στην ομάδα υπάρχει τεράστια συσπείρωση και ο Πετράκοφ δεν αντιμετωπίζει τραυματισμούς, οπότε δεν περιμένουμε να δούμε αλλαγή στην 11άδα της Τετάρτης.

ΟΥΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ουαλία θα βασιστεί στη δύναμη της έδρας, όμως θα χρειαστεί τις… μαγικές ικανότητες του Μπέιλ για να κάνει την υπέρβαση. Ενός Μπέιλ που θα βγει από το… κουκούλι της απραξίας για να ηγηθεί της προσπάθειας της χώρας του. Με την Αυστρία τα κατάφερε, αλλά η Ουκρανία είναι μια ισχυρή ομάδα συνόλου, που δεν ηττήθηκε από καμία ομάδα στη διαδικασία των προκριματικών. Έτσι, το καλύτερο που μπορούμε να σκεφτούμε για τους Ουαλούς είναι να σκοράρουν και ίσως να στείλουν το ματς σε παράταση γιατί δύσκολα δε θα κάνουν το ίδιο οι Ουκρανοί. Προβλέπουμε πρόκριση της Ουκρανίας, αλλά με την πιθανότητα του ακριβούς σκορ 1-1, θα μείνουμε στο GG.

bullet Πρόταση: GG στο 2,09

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα