Connect with us

Europa Conference League

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ

Published

on

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ (EUCL).

  • Europa Conference League logo28/07/2022
  • Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • 1ος αγώνας: Λέφσκι – ΠΑΟΚ 2-0
  • Χωρίς VAR.
  • Η νικήτρια του ζευγαριού Λέφσκι – ΠΑΟΚ θα παίξει με τη νικήτρια του Βελέζ – Χάμρουν.

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ

Επαναληπτικός αγώνας. Δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΠΑΟΚ

PAOK logo

Θα τον αποκαλούσαμε… αγνώριστο, αλλά θα ήταν κλισέ από τη στιγμή που δεν ξέρουμε πιο (θα) είναι το φετινό πραγματικό του πρόσωπο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στη Σόφια η Λέφσκι τον έπιασε στον ύπνο και ο ΠΑΟΚ δε συνήλθε ποτέ.

Καλείται να ανέβει βουνό τώρα, όμως έχει τη δυναμική και φυσικά τον κόσμο για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Στα θετικά η επιστροφή του… influencial αρχηγού Βιεϊρίνια. Οι Λύραντζης και Μπίσεσβαρ είναι επίσης διαθέσιμοι, όχι όμως οι Μιχαϊλίδης, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία)

Levski Sofia

Το παιχνίδι με τη Σλάβια Σόφιας, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή, αναβλήθηκε για τη διευκόλυνση της Λέφσκι, η οποία πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη φρέσκια όσο κι ο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ματς ήθελε να αιφνιδιάσει και το κατάφερε στο 1ο κιόλας λεπτό, βάζοντας τις βάσεις. Ήρθε και το δεύτερο γκολ νωρίς-νωρίς και στο φινάλε επισφραγίστηκε η σπουδαία νίκη με 2-0.

Ο επαναληπτικός της Τούμπας θα είναι τελείως διαφορετικός, κάτι που αναγνώρισαν οι Βούλγραροι, που χρειάζονται ψυχραιμία για να αγχώσουν τον ΠΑΟΚ. Κάθε… 5λεπτο που θα περνάει χωρίς να δεχτεί γκολ, θα αυξάνει την πίεση που ήδη υπάρχει στην ελληνική ομάδα.

Οι Τσουνάμι και Κράεφ που είχαν μείνει εκτός στο ματς της Σόφιας, είναι κανονικά στην αποστολή.

ΠΑΟΚ – ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει την πίεση, αλλά και το… know how από την περσινή σεζόν, που τον έφερε ως την προημιτελική φάση. Η Λέφσκι αιφνιδίασε στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορεί να αποτελέσει φόβητρο μέσα στην καυτή Τούμπα. Προβλέπουμε νίκη του ΠΑΟΚ με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά, στοίχημα που πληρώνει σε απόδοση 2,40 με καθαρό χάντικαπ -1. Το αν θα δούμε παράταση; Διόλου απίθανο…

bullet Πρόταση: 1 (-1) – 2,40

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα