Connect with us

Europa League

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Published

on

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ (EUL).

  • Γιουρόπα Λιγκ04/08/2022
  • AEK Arena, Λάρνακα
  • Η νικήτρια του ζευγαριού θα παίξει με τη νικήτρια του στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ.
  • Χωρίς VAR.

 

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρώτος αγώνας, ενώ ακολουθεί επαναληπτικός. Δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΑΕΚ Λάρνακας

AEK Larnaca

Δυο φορές 1-1 έφερε η ΑΕΚ με τη Μίντιλαντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αποκλείστηκε στον επαναληπτικό της Κύπρου στα πέναλτι. Είχε δοκάρι στην παράταση και καλή τακτική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως αγχώθηκε και λύγισε.

Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια με την Μπενφίκα της έκλεινε κάπως το δρόμο των ονείρων, οπότε μεταφέρθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ μια ώρα νωρίτερα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή του Όλτρα.

Παρτίζαν

Partizan logo

Τώρα μπαίνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ως 2η του πρωταθλήματος Σερβίας πέρυσι. Ο Ερυθρός Αστέρας συνέλεξε 2 βαθμούς παραπάνω και πήρε τον τίτλο.

Θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη και με γνώμονα τις δύο προκρίσεις που χρειάζεται έκανε την προετοιμασία της ο Στόλιτσα. Τουλάχιστον αυτό χρησιμοποιεί ως άλλοθι για το άσχημο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα (1-2-1). Την Κυριακή γνώρισε την πρώτη ήττα της στη σεζόν από τη Νόβι Πόζαρ με 1-0. Ήταν το δεύτερο ματς που δε σκοράρει.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Θα βρείτε την Παρτίζαν να παίζεται ως φαβορί, όμως πρέπει να το αποδείξει κιόλας. Η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε καλά στοιχεία στα δύο παιχνίδια της με τη Μίντιλαντ, που δεν ξέρουμε και πόσο διαφέρει άλλωστε από τη σερβική ομάδα σε ποιότητα. Γιατί σε ετοιμότητα ήταν σίγουρα σε καλύτερη φάση. Με οδηγό τα δύο Χ της ΑΕΚ, θα ποντάρουμε σε άλλο ένα, γιατί όχι ξανά με 1-1.

bullet Πρόταση: X – 3,30

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα