Connect with us

Europa League

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Published

on

Real Sociedad

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ (EUL).

  • Γιουρόπα Λιγκ27/10/2022
  • ΓΣΠ, Λευκωσία
  • 1ος γύρος: Σοσιεδάδ – Ομόνοια 2-1

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ομόνοια

Ομόνοια

Πόσο παραπάνω να το πάλευε; Η Ομόνοια δυσκόλεψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αλλά όπως και στην Κύπρο (2-3), έτσι και στην Αγγλία ηττήθηκε οριακά (1-0). Τώρα θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σερίφ Τίρασπολ, την οποία θα αντιμετωπίσει στη Μολδαβία την επόμενη εβδομάδα (3/11) και μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση στη Λευκωσία.

Το χειρότερο όμως ήταν οι παράπλευρες απώλειες, με τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα να φέρνουν… επιτέλους την απομάκρυνση του Λένον. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Φερέρα, που κάνει ντεμπούτο εδώ. Το 3-0 από την πρωτοπόρο Πάφο στην 1η κατηγορία ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την αλλαγή. Στη 10η θέση το Τριφύλλι, με 3-0-5 ρεκόρ.

Αυξάνονται οι λύσεις αφού εκτός απροόπτου επιστρέφουν οι Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Κούσουλος και Ψάλτης. Συνεπώς, μόνο ο βασικός γκολκίπερ Φαμπιάνο είναι εκτός.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

sociedad logo

Στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου παραμένει η Σοσιεδάδ, που έχει μεν εξασφαλίσει τον τερματισμό στη δυάδα, όμως θέλει να αποφύγει τον γύρο των μπαράζ καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Έχει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο -3 και δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης στην πανέμορφη Κύπρο μιας και ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής στο Σαν Σεμπαστιάν την προσεχή Πέμπτη.

Την Κυριακή ηττήθηκε στη Βαγιαδολίδ από την τοπική ομάδα. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ νωρίς και παρά την πίεση και τις φάσεις που δημιούργησε δε βρήκε το δρόμο προς το γκολ. Έχασε μια θέση και είναι 4η, που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της.

Οι Σαντίκ Μερκελάνθ, Ογιαρθάμπαλ, Τσο και Σόλα είναι τραυματίες.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ομόνοια μετράει πέντε σερί ήττες, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες δε σημείωσε ούτε γκολ. Το κλίμα ήταν κάκιστο και αυτό πρέπει να φτιάξει πρώτα με την αλλαγή προπονητή. Ο Φερέρα προϊδέασε λιγοστές αλλαγές τακτικής, όμως η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός είναι ικανά τουλάχιστον να οδηγήσουν σε ένα γκολ. Ταυτόχρονα θα αυξηθούν οι όποιες πιθανότητες να πάρει η κυπριακή ομάδα κάτι από το ματς. Στο GG η πρότασή μας.

bullet Πρόταση: GG – 2,03

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα