Connect with us

Serie A

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΟΝΤΣΑ

Published

on

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΟΝΤΣΑ για τη 14η αγωνιστική της Serie A (ΙΤΑ1).

seria a italia

  • 10/11/2022
  • Stadio Olimpico, Ρώμη
  • Πρώτη συνάντηση για Λάτσιο και Μόντσα στη Σέριε Α
  • Η μοναδική συνάντησή τους έγινε το 2006 στο Κύπελλο, όπου η Λάτσιο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι στην έδρα της Μόντσα.

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΟΝΤΣΑ ΝΕΑ

Λάτσιο

Lazio

Δεν υπήρχε καλύτερο παιχνίδι για να επιστρέψει στις νίκες η Λάτσιο. Στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης κέρδισε τη Ρόμα ως τυπικά φιλοξενούμενη. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Φελίπε Άντερσον στο 29′, παίζοντας ουσιαστικά ως «ψευτοεννιάρι».

Η ομάδα του Σάρι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -3 από τη Μίλαν και στο -11 από τη Νάπολι, που έχει ξεφύγει πολύ. Στο 4-1-2 τα εντός έδρας της, όμως δεν κέρδισε τα δύο τελευταία.

Ο Μιλίνκοβιτς επιστρέφει από τιμωρία, αλλά ο αρχηγός και σκόρερ Ιμόμπιλε παραμένει τραυματίας. Ο Ζακάνι είναι επίσης εκτός με ενοχλήσεις στη γάμπα και δίνεται ως αμφίβολος ακόμα και για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Γιουβέντους. Τραυματίας και ο Μπερτίνι.

Μόντσα

Monza logo

Πολύτιμη νίκη σημείωσε η Μόντσα στο… εξάποντο ματς με τη Βερόνα (2-0) και αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 7 βαθμούς. Από το 27′ έπαιζε η Ελλάς με 10 παίκτες και η Μόντσα το εκμεταλλεύτηκε με υπομονή και επιμονή. Ο Αουγκούστο άνοιξε το σκορ στο 68′ και ο Κολπάνι έβαλε το δεύτερο γκολ στο 90′.

Η σεζόν θεωρείται αναγνωριστική για την ομάδα του Μπερλουσκόνι, που στοχεύει φέτος στην άνετη παραμονή. Κάτι που μέχρι τώρα καταφέρνει. Το εκτός έδρας ρεκόρ της είναι στο 1-1-4 και τα γκολ της στο 5-13, οπότε σίγουρα απαιτείται βελτίωση στη συγκεκριμένη κατηγορία αγώνων.

Οι Πάμπλο Μάρι και Σένσι είναι εκτός.

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΟΝΤΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Λάτσιο προβληματίζει κάπως στο γκολ χωρίς τον Ιμόμπιλε διαθέσιμο και με τη Μόντσα να είναι ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια της προβλέπουμε ότι το σκορ θα μείνει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ούτε με «1» θα συνδυάσουμε, μένοντας στο σύνολο των 2-3 γκολ, με ένα πιθανό σκορ ανάμεσα στα 2-0, 2-1, αλλά και 1-1 να καλύπτει τις σκέψεις μας.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,00

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Serie A Live

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα