Connect with us

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Published

on

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ για τη 2η αγωνιστική του Μουντιάλ 2022 (ΠΚ).

World Cup 2022

  • 27/11/2022
  • Al Bayt Stadium, Αλ Κορ
  • Αγώνας για τον 5ο όμιλο.
  • Κανάλι: ΑΝΤ1
  • Η Ισπανία μετράει 3-2-0 επί της Γερμανίας σε Euro (1-0-0), Μουντιάλ (1-1-0) και Nations League (1-1-0).
  • Στο τελευταίο μεταξύ τους ματς (17/11/20, Nations League): Ισπανία – Γερμανία 6-0

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ισπανία νέα

Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που κανείς και ποτέ δεν μπορεί να υποτιμήσει. Όχι πως αυτό έκανε η Κόστα Ρίκα. Απλώς, όταν δέχτηκε γκολ προσπάθησε να ξεμυτήσει χωρίς ιδιαίτερο πλάνο. Η Ισπανία μύρισε… αίμα και μετέτρεψε την αντίπαλό της σε έρμαιο των ορέξεών της, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 6-0.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει φυσικά. Βέβαια, το γεγονός ότι η Γερμανία ηττήθηκε στην πρεμιέρα, μόνο στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να πει κανείς αν ευνοεί τους Ισπανούς. Θα κάνουν πάντως το παιχνίδι τους, προσπαθώντας να πάρουν την κατοχή και θα επιχειρήσουν να κερδίσουν ξανά τη Γερμανία, όπως έχουν κάνει τις περισσότερες φορές που τη συνάντησαν στο παρελθόν.

Χωρίς προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί η Ισπανία.

Γερμανία

germania

Θα μπορούσε κανείς να την «δικάσει» μετά την ήττα από την Ιαπωνία. Για μας, το χειρότερο ήταν ότι έχασε το προβάδισμα, αλλά και το… μυαλό της όταν ισοφαρίστηκε, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή (1-2). Ο αντίπαλος όμως δεν ήταν αμελητέα ποσότητα και αδίκως κάποιοι έσπευσαν να χλευάσουν την ομάδα του Φλικ.

Γνωστή για τη μαχητικότητά της, περιμένουμε να αντιδράσει εδώ και να ψάξει την πρώτη νίκη της. Κανείς δε θα σκεφτεί το 6-0 της ήττας στο Nations League, ούτε το επίσης 6-0 της Ισπανίας στην πρεμιέρα. Εδώ η Νασιονάλμανσαφτ παίζει για τη ζωή της και τα στοιχεία που απαιτούνται δεν αφορούν μόνο την τακτική.

Η συμμετοχή του Σανέ κρίνεται αμφίβολη. Έβγαλε μέρος της προπόνησης του Σαββάτου και μένει να δούμε αν ο ίδιος και ο Φλικ ρισκάρουν με τη συμμετοχή του.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ισπανία εντυπωσίασε στην πρεμιέρα και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση. Η Γερμανία από την άλλη ηττήθηκε από μία πολύ καλή Ιαπωνία και θα ήταν ανώφελο να κάνουμε συγκρίσεις των Ασιατών με την αδύναμη Κόστα Ρίκα. Η ομάδα του Φλικ θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να πέσει αμαχητί, όπως θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει από τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής. Περιμένουμε σκορ και από τις δύο πλευρές, οπότε επιλέξαμε δύο στοιχήματα με αρκετά τέρματα.

bullet Πρόταση: GG & Over 2,5 – 2,00

bullet Πρόταση: 2-2 ακριβές σκορ – 13,00

👉 Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις μέσω του Patreon, που στο επιτρέπει σε δύο πολύ απλά βήματα

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα