Connect with us

Premier League

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Published

on

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (ΑΓΓΠ).

  • Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ30/12/2022
  • London Stadium, Λονδίνο
  • Η Μπρέντφορντ κέρδισε δύο φορές πέρυσι τη Γουέστ Χαμ (1-2, 2-0).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΝΕΑ

Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με την Άρσεναλ με πέναλτι-γκολ του Μπενραχμά στο Emirates, όμως στην επανάληψη συνέχισε την κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους και δέχτηκε την ανατροπή. Σε διάστημα 16 λεπτών δέχτηκε τα τρία γκολ και γράφτηκε το τελικό 3-1. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Υποχώρησε στη 16η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πιθανή η επιστροφή των Αγκέρ και Σκαμάκα. Ο μεν πρώτος άργησε να επιστρέψει από το Μουντιάλ λόγω της εκπληκτικής πορείας του Μαρόκου και ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό. Η κατάσταση αμφοτέρων θα εκτιμηθεί λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Ωστόσο, οι Στρακόσα, Ζουμά και Κορνέ παραμένουν εκτός.

Μπρέντφορντ

Brentford logo

Δύο γκολ από Γιανέλτ και Τόνεϊ έφεραν την Μπρέντφορντ κοντά στη νίκη επί της Τότεναμ. Ωστόσο, με το που δέχτηκε τη μείωση του σκορ υποχώρησε επικίνδυνα, ισοφαρίστηκε και θα μπορούσε να έχει ηττηθεί στο φινάλε (2-2).

Νέα λονδρέζικη μάχη, αυτή τη φορά εκτός έδρας στην ανατολική πλευρά της πρωτεύουσας. Στο 1-4-3 τα αποτελέσματα της Μπρέντφορντ στις εξόδους της.

Οι αμυντικοί Αγιέρ και Χίκι οριακά δε θα είναι διαθέσιμοι. Απών είναι επίσης ο Μπαπτίστ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ονιέκα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε δυσμενή θέση και καλείται να βρει τον καλό εαυτό της για να μην μπλέξει με πιο έντονα σενάρια και να βρεθεί εκεί που αξίζει. Έχει την ποιότητα, αλλά και τη δυναμική ως σύλλογος να φέρει εις πέρας αποστολές όπως είναι αυτή και πιστεύουμε στη νίκη της. Αξιόλογη η παρουσία για τις Μέλισσες ως τώρα, αλλά στο Στάδιο του Λονδίνου προβλέπουμε πως δε θα τσιμπήσουν.

bullet Πρόταση: 1 – 2,07

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα