Connect with us

Euroleague

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Published

on

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τη 17η αγωνιστική της Euroleague 2022-23 (EL).

Euroleague logo

  • 05/01/2023
  • Audi Dome, Μόναχο
  • Στο 6-4 υπέρ του Παναθηναϊκού η μεταξύ τους παράδοση από το 2000 κι έπειτα
  • Στις 18/11/21: Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 81-78

👉 Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις!

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΕΑ

Μπάγερν Μονάχου (5-11)

Μπάγερν Μπάσκετ

Η Μπάγερν Μονάχου ως “κλασική” ομάδα Τρινκιέρι παρουσιάζεται ανταγωνιστική στη φετινή EuroLeague, ωστόσο δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα, γι’ αυτό έχει μείνει στο 5-11. Την προηγούμενη εβδομάδα, πάλεψε γι’ ακόμα μια φορά, ωστόσο έχασε στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν με 77-83. Στη Bundesliga, οι Βαυαροί έχουν απολογισμό 11-2 μετά το σχετικά άνετο 78-65 επί της Ροστόκ. Δεν προέκυψε κάποιος απρόοπτος τραυματισμός για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει 3-5 εντός έδρας, σκοράρει 74.5 πόντους κατά μέσο όρο και διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της EuroLeague με παθητικό 78.8 πόντους ανά αναμέτρηση. Σημειώστε πως οι γηπεδούχοι είναι η χειρότερη ομάδα στη δημιουργία με μόλις 13.2 ασίστ μέσο όρο!

Παναθηναϊκός (6-10)

Panathinaikos OPAP

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε εικόνα διαλυμένης ομάδας στο εντός έδρας 71-95 από τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” υποχώρησαν στο 6-10 στη EuroLeague, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά εικόνα! Στο “τριφύλλι” θα γίνουν κινήσεις για να υπάρξει βελτίωση, με το σημαντικό προς ώρας να είναι πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του coach Ράντονιτς, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Αγωνιστικά, ο Π. Καλαϊτζάκης (γκαρντ) ταξίδεψε με την αποστολή για το Μόναχο, ωστόσο δίνεται ως αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Μπάγερν. Ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 2-6 εκτός έδρας, σκοράρει 78.9 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 82.9 πόντους ανά παιχνίδι. Σ’ εξ αναβολής αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα, οι “πράσινοι” επικράτησαν με 75-44 του Προμηθέα στην Πάτρα και βελτίωσαν στο 8-2 το ρεκόρ τους.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί λόγω έδρας, ωστόσο ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιδράσει. Δεν θα μπλέξουμε με την πρόβλεψη του τελικού νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα μείνουμε στο λογικό under, καθώς αυτό βγαίνει τόσο από την εικόνα και τη διάθεση των δύο αντιπάλων, όσο και από τους έως τώρα αριθμούς τους.

bullet Πρόταση: Under 157,5 πόντοι – 1,85

Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.


Βαθμολογία Ευρωλίγκα


Standings provided by Sofascore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα