Connect with us

La Liga

ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Published

on

ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ για τη 17η αγωνιστική της LaLiga (ΙΣΠ1).

  • 13/01/2023
    Προγνωστικά Ισπανίας
  • Municipal de Balaidos, Βίγο
  • Στο 1-1-4 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Θέλτα.

ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΝΕΑ

Θέλτα Βίγο

celta-logo

Ο «αιώνιος» σωτήρας της Ιάγκο Άσπας σημείωσε το μοναδικό γκολ της Θέλτα στο 5ο λεπτό της εκτός έδρας επικράτησης επί της Έλτσε (0-1). Υπήρξε άγχος για τη νίκη γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Θέλτα θα έπεφτε εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Συνεχίζει να ακροβατεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στον πίνακα της LaLiga, όμως πήρε βαθιά ανάσα.

Στο 2-3-3 τα εντός έδρας της, όμως δεν κέρδισε κανένα από τα 4 τελευταία (0-2-2). Θέλει τη νίκη εδώ, όμως γνωρίζει πως το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ είναι αρκετά ψηλό.

Χωρίς απουσίες η γηπεδούχος.

Βιγιαρεάλ

villareal-logo

Τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Βιγιαρεάλ. Και τί νίκη! Με γκολ των Πίνο και Χεράρ Μορένο έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε προσωρινά ισοφαρίσει. Στο β’ μέρος σημειώθηκαν όλα τα γκολ (2-1).

Μείωσε στον πόντο από την 4άδα και παρά την απομάκρυνση του Έμερι συνεχίζει ίσως ακόμα καλύτερη με τον πολύ έμπειρο Κίκε Σετιέν στον πάγκο της. Εκτός έδρας έχει μέτρια αποτελέσματα (3-2-4), όμως εδώ είναι… LaLiga, οπότε μοιάζει λογικό.

Οι Λο Σέλσο, Καπουέ Πεντράθα είναι τραυματίες.

ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Θέλτα έχει σκληρύνει αμυντικά και είναι ικανή να παίξει σε χαμηλό ρυθμό δίχως να δώσει πολλούς χώρους στην επικίνδυνη Βιγιαρεάλ. Εν ολίγοις, ίσως στοχεύσει στο Χ η γηπεδούχος και από εκεί και πέρα να πράξει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Η Βιγιαρεάλ έρχεται με φόρα για να μπει στην 4άδα και περιμένουμε να είναι επιθετική. Είτε τα καταφέρει, είτε όχι, πιστεύουμε ότι το σκορ θα μείνει σε φυσιολογικά επίπεδα, που ως γενικό κανόνα χρησιμοποιούμε τα «2-3 γκολ».

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,00

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα