Connect with us

Bundesliga

ΣΑΛΚΕ – ΛΕΙΨΙΑ

Published

on

ΣΑΛΚΕ – ΛΕΙΨΙΑ για τη 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα (ΓΕΡ1).

  • 24/01/2023Προγνωστικά Γερμανίας
  • Veltins Arena, Γκεζελκίρχεν
  • Τα 4 τελευταία μεταξύ τους ήταν Over 2,5.
  • Στο 6-2-2 η συνολική παράδοση υπέρ της Λειψίας.
  • Στο 1-1-3 η παράδοση με γηπεδούχο τη Σάλκε. Τρία σερί «2» μετράει η Λειψία εναντίον της Σάλκε.

ΣΑΛΚΕ – ΛΕΙΨΙΑ ΝΕΑ

Σάλκε

Schalke

Είναι από τις περιπτώσεις που το σκορ δε λέει όλη την αλήθεια. Η Σάλκε είχε πραγματικά καλή παρουσία στη Φρανκφούρτη, αλλά η Άιντραχτ επικράτησε με το άνετο… τελικά 3-0. Για να εξηγήσουμε, στο 84′ έγινε το 2-0 και στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το πλασματικό τελικό σκορ. Πάλεψε η Σάλκε, έκανε 19 τελικές, αλλά στόχο δε βρήκε.

Είναι ουραγός της βαθμολογίας και στο -6 από την παραμονή, ενώ τουλάχιστον έδειξε ότι θα δώσει τη μάχη της. Στο 2-1-5 τα εντός έδρας της. Εκεί σημείωσε τις δύο νίκες της φέτος.

Ο νεοαποκτηθείς Φρέι, που ήρθε να δώσει λύσεις στην επίθεση τραυματίστηκε και είναι εκτός μαζί με τους Χέκερεν, Ντεν Μπεργκ, Πόλτερ και Τάουερ. Αμφίβολη η συμμετοχή για τους Καμίνσκι, Σάλαζαρ και Κραλ.

Λειψία

leipzig

Ήθελε να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους 3 βαθμούς, όμως αυτή έμεινε αναλλοίωτη στους 6 μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Λειψίας (1-1). Ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ισοφάρισε στο δεύτερο, αλλά στο τέλος περισσότερο γλύτωσε παρά απείλησε η ίδια. Έμεινε στην 5η θέση, αλλά μόλις 1β. από τη 2η θέση, όπου ισοβαθμούν τρεις ομάδες.

Στο 2-3-3 τα εκτός έδρας της, θα επιχειρήσει να φέρει απόλυτη ισορροπία με νίκη εδώ. Δε θα είναι εύκολη πάντως η αποστολή της παρότι παίζει με την ουραγό της Μπουντεσλίγκα.

ΣΑΛΚΕ – ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στα επόμενα παιχνίδια της Σάλκε θα δούμε αν είναι όντως βελτιωμένη και ήταν απλώς άστοχη με την Άιντραχτ ή αν το… κακό είναι γενικότερο. Η Λειψία είναι δυνατή, θα παίξει μόνο για τη νίκη, όμως πρόκειται για προσέγγιση που ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα. Στο GG & Over 2,5 η πρότασή μας, εφόσον είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στη Σάλκε να αποδείξει όσα είδαμε το Σάββατο.

Πρόταση: GG & Over 2,5 – 2,16

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Μπουντεσλίγκα Live

Standings provided by Sofascore
Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα