Connect with us

League Cup

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Published

on

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας (ΑΓΛΚ).

  • Λιγκ Καπ Αγγλίας01/02/2023
  • Old Trafford, Μάντσεστερ
  • 1ος αγώνας: Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γ. 0-3
  • Στην Πρέμιερ Λιγκ (27/12): Μάντσεστερ Γ. – Νότιγχαμ 3-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΝΕΑ

Επαναληπτικός αγώνας. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester Utd

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την παρουσία της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας το βράδυ του Σαββάτου, καθώς επικράτησε με 3-1 της Ρέντινγκ στο Ολντ Τράφορντ.

Σειρά παίρνει το Λιγκ Καπ, αλλά τα πάντα έχουν κριθεί με το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα.

Επισρέφουν οι Μαρσιάλ και Σάντσο, όμως χτύπησε ο Έρικσεν, τραυματίας είναι ο , Νταλότ και μακροχρόνια απών ο Φαν ντε Μπεκ.

Νότιγχαμ Φόρεστ

nottingham-logo

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απολαμβάνει το πλεονέκτημα της περισσότερης ξεκούρασης, δεδομένου ότι δεν συμμετείχε στο Κύπελλο Αγγλίας το Σαββατοκύριακο, αλλά το παιχνίδι θα είναι μια πραγματική δοκιμασία γι’ αυτήν, όχι μόνο λόγω του σκορ, αλλά και επειδή έχει σημειώσει μόνο τρεις νίκες μακριά από την έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Ο βασικός γκολκίπερ Χέντερσον είναι τραυματίας και εκτός μάχης μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ με τη Γιουνάιτεντ δε θα είχε δικαίωμα συμμετοχής έτσι κι αλλιώς αφού είναι ο σύλλογος που ανήκει, ενώ ούτε ο Γουντ μπορεί να παίξει στο Λιγκ Καπ.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ προστέθηκε στους μακροχρόνια απόντες Αβονίγι, Μπιανκόνε και Κουγιατέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το 3-0 της Γιουνάιτεντ στο Σίτι Γκράουντ επιτρέπει πολλές αλλαγές και… χαλάρωση στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ. Η Φόρεστ επίσης δεν έχει λόγο να «σκυλιάσει», αλλά δεν αποκλείεται να πάει για να κλέψει τη νίκη έστω για την τιμή. Με διπλωματία, δείχνοντας ότι δεν πάει για την ανατροπή. Θα καλύψουμε το «2» με Draw No Bet. Αν γίνει η έκπληξη, μάλλον θα δούμε σκορ 0-1.

Πρόταση: 2 DNB (ισοπαλία όχι στοίχημα) – 5,75

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα