Connect with us

Serie A

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ

Published

on

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ για την 27η αγωνιστική της Serie A (ΙΤΑ1).

seria a italia
  • 19/03/2023
  • Stadio Olimpico, Ρώμη
  • Στον 1ο γύρο: Ρόμα – Λάτσιο 0-1
  • Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν NG.
  • Στο 3-2-1 η πρόσφατη παράδοση με τυπικά γηπεδούχο τη Λάτσιο στη Σέριε Α. Το 2016 το τελευταίο «2».

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ ΝΕΑ

Λάτσιο

Lazio

Με δήμιο τον Παυλίδη είπε αντίο στη συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ. Ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Άλκμααρ σε ματς καρμπόν με αυτό της Ρώμης (2-1). Ίδια έκβαση του αγώνα, όπου μέχρι και τα λεπτά των γκολ ήταν πολύ κοντά, με τη Λάτσιο να προηγείται, να ισοφαρίζεται πριν το ημίχρονο και να δέχεται την ανατροπή στην επανάληψη.

Στη Σέριε Α προέρχεται από το 0-0 στην Μπολόνια. Συνεχίζει τη μάχη για την 4άδα και μπήκε στην αγωνιστική από την 3η θέση.

Τιμωρημένος είναι ο Βεσίνο, όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του τραυματία αρχηγού Ιμόμπιλε. Αμφίβολη, τέλος, η συμμετοχή του Κατάλντι.

Ρόμα

Roma

Με φουλ αμυντική τακτική πήρε στο Σαν Σεμπαστιάν και απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ από τη Σοσιεδάδ. Σε συνδυασμό με το 2-0 της Ρώμης πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Φέγενορντ. Με την ολλανδική ομάδα είχε βρεθεί πέρυσι στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Στροφή στο πρωτάθλημα μετά το στραπάτσο του 3-4 από τη Σασουόλο μέσα στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα. Είναι δεδομένο πως δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προγράμματος όταν υπάρχουν διαδοχικά ματς και την Πέμπτη, αλλά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες «ηρεμεί» κάπως. Αν κερδίσει κιόλα για δεύτερη φορά φέτος τη συμπολίτισσα Λάτσιο, τότε ακόμα καλύτερα.

Τιμωρημένος είναι ο Κουμπούλα. Τραυματίες οι Νταρμπό, Σολμπάκεν και Κάρσντορπ.

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σούπερ ντέρμπι στην «αιώνια πόλη», με τις Λάτσιο και Ρόμα να προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεδομένη η κόπωση, λοιπόν, που αναμένεται να παίξει το ρόλο της. Από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν μικρές διαφορές στα αποτελέσματά τους φέτος, είναι πιθανό να δούμε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο κοινόχρηστο Ολίμπικο.

Πρόταση: Χ – 3,10

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Serie A Live

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα