Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Published

on

nomimes stichimatikes Τελευταία ανανέωση: 02 Αυγούστου 2021

nomimes stichimatikes

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα το 2021

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Κάθε ετερεία στοιχήματος που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει την απαραίτητη άδεια ώστε μέσα από τις πλατφόρμες στοιχήματος (στοιχηματικές ιστοσελίδες) να μπορεί να δέχεται νόμιμα στοιχήματα online. 

Σε αυτή τη λίστα θα βρεις τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές και τα χαρακτηριστικά που τις έχουν φέρει στην κορυφή της λίστας.

Ας τις δούμε:

Οι καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

  1. Stoiximan – Η Νο.1 συνολικά νόμιμη στοιχηματική. Διαθέτει μεγάλη γκάμα αγορών σε pregame και live betting, αλλά και πλούσιο live streaming από σπουδαία πρωταθλήματα. Με ευκολία στις συναλλαγές και βραβευμένα apps.
  2. Novibet – Μία από τις πιο αναπτυσσόμενες και βελτιωμένες πλατφόρμες μέσα στο 2020. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, live streaming* σε επιλεγμένες λίγκες, εξαιρετικό mobile και βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών.
  3. Bet365 – Αυτή είναι αναμφίβολα η κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα παγκοσμίως, η οποία ξεχωρίζει για το live betting και τις αναρίθμητες live streaming μεταδόσεις καθημερινά. Ένα brand με τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.
  4. Betshop.gr – Άλλη μία εξελισσόμενη στοιχηματική ιστοσελίδα με ειδικό περιεχόμενο για το ελληνικό κοινό. Προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων και διακρίνεται για τις μεγάλες αποδόσεις, κυρίως στα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά για την καθεμία από τις νόμιμες στοιχηματικές.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η μοναδική λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές που θα χρειαστείς.

Νόμιμες ΣτοιχηματικέςΟι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα παραμένουν υπό μεταβατικό καθεστώς από το τέλος του 2013. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει απέκτησαν άδεια για δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά σύμφωνα με την εφαρμογή του Νόμου 4002/2011 (Α180) και βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50.

Η ΕΕΕΠ έχει δημιουργήσει και ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη λεγόμενη blacklist των στοιχηματικών εταιριών και πιο συγκεκριμένα των ιστότοπων που χρησιμοποιούν.

Η λίστα που θα βρείτε παρακάτω αφορά τα site που χρησιμοποιούν οι αδειοδοτημένες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος. Άλλα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα βάσει κάποιου αποκλειστικού πάροχου στοιχηματισμού και άλλα «πατούν» πάνω σε κάποια εκ των νόμιμων αδειών για να δέχονται στοιχήματα στην ελληνική επικράτεια.

Το σημαντικό και στις δύο περιπτώσεις για τον παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά μας ενδιαφέρει, είναι πως αμφότερες οι περιπτώσεις λογίζονται ως νόμιμες.

Συνεπώς, το βασικότερο είναι οι ιστότοποι στους οποίους παίζετε στόιχημα από την Ελλάδα να αναφέρουν την ύπαρξη και τον αριθμό της αδειοδότησης τους.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αν βρίσκεστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή του πλανήτη, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την εκεί Νομοθεσία γιατί βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από έναν ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμο (πόσω μάλλον παγκόσμιο) όσες προσπάθειες κι αν κάνουν οι αρμόδιες Αρχές.

Οι καλύτερες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Στο HellasBet.com συνεργαζόμαστε μόνο με τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, οι οποίες είναι και οι πιο ασφαλείς.

Εξάλλου, φάνηκε στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, πως όταν οι χρήστες μας παίζουν στοίχημα στις νόμιμες στοιχηματικές, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο.

Νόμιμες Στοιχηματικές Πλατφόρμες

Stoiximan (stoiximan.gr)

StoiximanΠρόκειται για την εταιρεία με τα περισσότερα μέλη στην Ελλάδα. Κάθε παίκτης που θέλει να έχει πληθώρα επιλογών και ένα προϊόν πολύ κοντά στα ελληνικά αθλητικά γεγονότα, έχει τον Stoiximan στη λίστα των εταιριών που παίζει τα στοιχήματά του.

Ξεχωρίζει για τις υψηλές αποδόσεις του σε πολλές βασικές και ειδικές κατηγορίες στοιχήματος, αλλά και στους αγώνες μπάσκετ, όπου έχει σχετικά χαμηλή γκανιότα σε σύγκριση με τις περισσότερες ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Novibet (novibet.gr)

NovibetΗ φράση Δίπλα Στον Παίκτη, που χρησιμοποιεί η Novibet μόνο τυχαία δεν είναι. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ενώ προσέχει τα μέλη της με προσφορές που δεν απευθύνονται μόνο σε νέες εγγραφές, αλλά και σε υπάρχοντα μέλη.

Αν και είναι ανταγωνιστική στην πλειονότητα των αποδόσεων, ξεχωρίζουν ορισμένες φορές οι τιμές των Over/Under, αλλά και τα ημίχρονα – τελικά, ιδίως όταν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Betshop (betshop.gr)

BetshopΑνανεωμένη και σταθερά αναπτυσσόμενη. Η Betshop δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των κορυφαίων ιστοσελίδων στοιχήματος στην Ελλάδα, ενώ έχει διεθνή παρουσία που ελάχιστες ελληνικές ιστοσελίδες μπορούν να αγγίξουν. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια είναι δύο από τα δεδομένα για τα μέλη της στοιχηματικής πλατφόρμας Betshop, κάτι που θα διαπιστώσετε κι εσείς με την εγγραφή σας.

Σημαντικό είναι ότι από τη μέρα που αρχίσαμε να χρησιμοποιύμε τις αποδόσεις της Betshop, παρατηρήσαμε ότι πάνω από το 50% των προτάσεών μας, η Betshop είχε την καλύτερη απόδοση.

Advertisement Booking.com
Κωστας Σωτηριου
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα

Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη