Connect with us

Bet Blog

Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η μοναδική λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές που θα χρειαστείς.

Νόμιμες ΣτοιχηματικέςΟι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα παραμένουν υπό μεταβατικό καθεστώς από το τέλος του 2013. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει απέκτησαν άδεια για δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά σύμφωνα με την εφαρμογή του Νόμου 4002/2011 (Α180) και βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50.

Η ΕΕΕΠ έχει δημιουργήσει και ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη λεγόμενη blacklist των στοιχηματικών εταιριών και πιο συγκεκριμένα των ιστότοπων που χρησιμοποιούν.

Η λίστα που θα βρείτε παρακάτω αφορά τα site που χρησιμοποιούν οι αδειοδοτημένες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος. Άλλα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα βάσει κάποιου αποκλειστικού πάροχου στοιχηματισμού και άλλα «πατούν» πάνω σε κάποια εκ των νόμιμων αδειών για να δέχονται στοιχήματα στην ελληνική επικράτεια.

Το σημαντικό και στις δύο περιπτώσεις για τον παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά μας ενδιαφέρει, είναι πως αμφότερες οι περιπτώσεις λογίζονται ως νόμιμες.

Συνεπώς, το βασικότερο είναι οι ιστότοποι στους οποίους παίζετε στόιχημα από την Ελλάδα να αναφέρουν την ύπαρξη και τον αριθμό της αδειοδότησης τους.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αν βρίσκεστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή του πλανήτη, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την εκεί Νομοθεσία γιατί βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από έναν ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμο (πόσω μάλλον παγκόσμιο) όσες προσπάθειες κι αν κάνουν οι αρμόδιες Αρχές.

Οι καλύτερες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Στο HellasBet.com συνεργαζόμαστε μόνο με τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, οι οποίες είναι και οι πιο ασφαλείς.

Εξάλλου, φάνηκε στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, πως όταν οι χρήστες μας παίζουν στοίχημα στις νόμιμες στοιχηματικές, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο.

Νόμιμες Στοιχηματικές Πλατφόρμες

Stoiximan (stoiximan.gr)

StoiximanΠρόκειται για την εταιρεία με τα περισσότερα μέλη στην Ελλάδα. Κάθε παίκτης που θέλει να έχει πληθώρα επιλογών και ένα προϊόν πολύ κοντά στα ελληνικά αθλητικά γεγονότα, έχει τον Stoiximan στη λίστα των εταιριών που παίζει τα στοιχήματά του.

Ξεχωρίζει για τις υψηλές αποδόσεις του σε πολλές βασικές και ειδικές κατηγορίες στοιχήματος, αλλά και στους αγώνες μπάσκετ, όπου έχει σχετικά χαμηλή γκανιότα σε σύγκριση με τις περισσότερες ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Stoiximan.gr – Κορυφαίες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming | 21+

 

Novibet (novibet.gr)

NovibetΗ φράση Δίπλα Στον Παίκτη, που χρησιμοποιεί η Novibet μόνο τυχαία δεν είναι. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ενώ προσέχει τα μέλη της με προσφορές που δεν απευθύνονται μόνο σε νέες εγγραφές, αλλά και σε υπάρχοντα μέλη.

Αν και είναι ανταγωνιστική στην πλειονότητα των αποδόσεων, ξεχωρίζουν ορισμένες φορές οι τιμές του Γκολ/Γκολ, ιδίως όταν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+

 

Betshop (betshop.gr)

BetshopΑνανεωμένη και σταθερά αναπτυσσόμενη. Η Betshop δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των κορυφαίων ιστοσελίδων στοιχήματος στην Ελλάδα, ενώ έχει διεθνή παρουσία που ελάχιστες ελληνικές ιστοσελίδες μπορούν να αγγίξουν. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια είναι δύο από τα δεδομένα για τα μέλη της στοιχηματικής πλατφόρμας Betshop, κάτι που θα διαπιστώσετε κι εσείς με την εγγραφή σας.

Σημαντικό είναι ότι από τη μέρα που αρχίσαμε να χρησιμοποιύμε τις αποδόσεις της Betshop, παρατηρήσαμε ότι πάνω από το 50% των προτάσεών μας, η Betshop είχε την καλύτερη απόδοση.

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη | 21+

 

Interwetten (interwetten.gr)

InterwettenΠρόκειται για όνομα που έχει κερδίσει τον σεβασμό στο χώρο του στοιχήματος και βρίσκεται στην Ελλάδα γιατί μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό ανάμεσα στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος. Ξεχωρίζει η ξενόφερτη νοοτροπία και παρουσιάζει μονίμως ένα αναβαθμισμένο προϊόν.

Έχουν πραγματικά ενδιαφέρον κάποια σετ αποδόσεων με χαμηλή γκανιότα, ενώ ξεχωρίζουν σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές των οριακών φαβορί.

Αμέτρητες επιλογές, Cashout*, ασφαλείς πληρωμές με μετρητά και με Paysafe! 21+

 

Bet365 (bet365.gr)

bet365Η κορυφαία στοιχηματική στον κόσμο. Είχε «εγκαταλείψει» την ελληνική αγορά προσωρινά, αλλά έχει πλέον επιστρέψει δίνοντας στους παίκτες του στοιχήματος ό,τι χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χιλιάδες αγώνες σε live streaming, απίστευτες επιλογές στοιχημάτων και εγγύηση λόγω του τεράστιου ονόματος στον παγκόσμιο χάρτη του στοιχήματος.

Αποτελεί τη Νο.1 επιλογή για πολλούς από εμάς.

Νόμιμο στοίχημα στην bet365 | 21+

Περισσότερες νόμιμες πλατφόρμες στοιχήματος στην Ελλάδα:

Πάμε Στοίχημα

– Sportingbet

– Vistabet

– bwin

– BetRebels

– WinMasters

– NetBet

– Tipbet

– Goalbet

– ChampionsBet

Διαρκής ροή με δωρεάν προγνωστικά, αυθεντικές αναλύσεις αγώνων, ειδήσεις που αφορούν το στοίχημα. Tips για καζίνο, φρουτάκια, αλλά και για τα περισσότερα τυχερά παιχνίδια. Πιλοτική ενασχόληση με τα crypto-νομίσματα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Νομιμες Στοιχηματικες

Δημοφιλη