G Shots
Ποιο… Ιντερτότο βρε άμπαλε;
Πλησιάζει ο δεύτερος (κατά χρονική σειρά) ευρωπαϊκός τελικός συλλόγων και σκέφτομαι…
… όλους αυτούς που χαρακτηρίζουν «Ιντερτότο» τη νεοσύστατη διοργάνωση της Ευρώπης, το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
Έχουν να σου πουν ότι το επίπεδο είναι χαμηλό, ότι οι ομάδες που προχώρησαν δε θα έβγαιναν ούτε Ευρώπη μέσα από τη Σούπερ Λιγκ και άλλα τέτοια «κουλά».
Βρε άμπαλοι! Δε γίνεται να συγκρίνετε μια διοργάνωση που αναγκάζει τις ομάδες να παίζουν «Πέμπτη – Κυριακή» με μια άλλη του παρελθόντος που διεξαγόταν στις αρχές και μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Τότε ναι, που γίνονταν -και γίνονται- οι προετοιμασίες των ομάδων και πραγματικά είχε και αυτόν τον σκοπό. Γι’ αυτό άλλωστε υπήρχε και ο όρος «συμμετοχή». Κάποιες ομάδες δήλωναν συμμετοχή στο Ιντερτότο και κάποιες άλλες όχι. Είχαν επιλογή.
Είδατε καμία ομάδα του Κόνφερενς Λιγκ να μη δηλώνει συμμετοχή;
Είναι απλό, η Ευρώπη έχει χωριστεί -εδώ και καιρό- σε δύο τρεις ταχύτητες. Επιβεβαιωμένα λοιπόν, αυτή είναι η τρίτη. Αλλά κάθε χώρα συμμετέχει εκεί που αξίζει. Έτσι και η Ελλάδα, πέρα του Τσάμπιονς Λιγκ (που αξιοκρατικά ούτε εκεί αξίζει να έχει ομάδα, τουλάχιστον στους ομίλους), ανήκει στο Κόνφερενς Λιγκ.
Ας μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα λοιπόν και ας καθίσουμε στον καναπέ μας να δούμε Ρόμα-Φέγενορντ γιατί στις ελληνικές ομάδες… πέφτει λίγη μια τέτοια διοργάνωση.
Με τις υγείες μας,
Γ. Σωτηρίου
Διάβασε προηγούμενα G-Shots
-



Με Μια Ματια6 ώρες agoΜε Μια Ματιά – 27 αγώνες για στοίχημα σήμερα 22/01/2026
-



Με Μια Ματια7 ώρες agoΜε Μια Ματιά Plus – Εγγραφή στο HB Club
-



Ημιχρονα - Τελικα7 ώρες agoΠρογνωστικά Ημίχρονο – Τελικό 22/01/2026
-



Goal (BTTS)7 ώρες agoΠρογνωστικά GG – NG 22/01/2026
-



Over-Under7 ώρες agoΠρογνωστικά Over – Under 22/01/2026
-



Phantom7 ώρες agoΠρογνωστικά Phantom 22/01/2026
-



Χιναρια7 ώρες agoΠρογνωστικά Χινάρια 22/01/2026
-



Guru G7 ώρες agoΠρογνωστικά Guru G 22/01/2026




