Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον

Published

on

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

  • Etihad Stadium, Manchester
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει και τα 6 παιχνίδια της απέναντι στην Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ με γκολ 20-2!
  • Μόνο 4 ομάδες έχουν σκοράρει λιγότερα γκολ από τη Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο (4). Τα 14 από τα 18 γκολ της σημειώθηκαν στο πρώτο. Το Over 1,5 στο ημίχρονο πληρώνει 2,17 στον Stoiximan.
  • Η Μπράιτον έχει σημειώσει 9 αυτογκόλ από τότε που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ το 2017, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Το να σημειώσει αυτογκόλ πληρώνει 10,00 στον Stoiximan.

Οι Νόμιμες Στοιχηματικές του 2021

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι

Χωρίς προβλήματα και με ορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή της κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Μπέρμιγχαμ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Συνεχίζει έτσι απτόητη με νίκες, καθώς νωρίτερα κέρδισε και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, κλείνοντας μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Στο πρωτάθλημα πήρε το ντέρμπι με την Τσέλσι στο Λονδίνο (1-3), σε ένα ματς που έκανε ότι ήθελε από την αρχή. Έφτασε τους 29 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των υπόλοιπων ομάδων, μείωσε αισθητά τη διαφορά της από τις πρώτες θέσεις. Ο Γκουαρδιόλα θέλει συνέχεια και αναμένεται να ζητήσει ξανά υψηλό τέμπο, «καθαρίζοντας» έτσι το ματς από νωρίς.

Εκτός είναι ο Αγκουέρο (Ε) λόγω Covid, όπως και οι τραυματίες Λαπόρτ (Α) και Άκε (Α). Διαθέσιμος είναι ο Έντερσον (Τ).

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

brighton logo

Της βγήκε η ψυχή στο ματς Κυπέλλου με τη Νιούπορτ, καθώς αν και πέτυχε η ίδια γκολ στο 90′, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ στο 96′, για να οδηγηθεί το ματς τελικά στα πέναλτι και να πάρει την πρόκριση εκεί. Αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς κάνοντας ξεκάθαρο πως η νίκη ήταν το ζητούμενο ώστε να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα παραχώρησε 3-3 στη Γουλβς εντός έδρας και παρέμεινε με μία νίκη στις 15 τελευταίες αγωνιστικές και με συνολικά 2 σε 17 ματς. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η σεζόν προχωράει με πίεση. Είναι σκληρό καρύδι πάντως εκτός έδρας, έχοντας μία ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, κυρίως επειδή βρίσκει συνήθως τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Απουσιάζουν οι Γουέλμπεκ (Ε), Λάμπτεϊ (Α) και Κόνολι (Ε), όπως και ο τιμωρημένος Μπισούμα (Μ). Αμφίβολοι είναι οι Γιαχανμπάκς (Ε) και Λαλάνα (Μ).

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον προγνωστικά

Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί καθαρά από τις ορέξεις της Μάντσεστερ Σίτι. Είναι σε φόρμα, σκοράρει με άνεση, ενώ παράλληλα έχει σταθεροποιήσει πολύ και την αμυντική λειτουργία της. Η Μπράιτον κερδίζει με το σταγονόμετρο, αλλά είναι ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Η πολλαπλή επιλογή σκορ με 1-0, 2-0 ή 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 2,52 στον Stoiximan και αξίζει λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

bullet Πρόταση: Πολλαπλή επιλογή σκορ 1-0, 2-0 ή 3-0 – 2,52 – Stoiximan

[maxbutton id=”1″ window=”new”]

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα