Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ

Published

on

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Άστον Βίλα – Νιουκάστλ διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

  • Villa Park, Μπέρμιγχαμ
  • Εξ αναβολής αγώνας.
  • Η Άστον Βίλα είναι αήττητη στα 4 τελευταία με τη Νιουκάστλ (1-3-0). Η νίκη αυτή όμως, είναι η μοναδική που πέτυχε στα 12 τελευταία μεταξύ τους στην Πρέμιερ Λιγκ (1-6-5).
  • Τελευταίο διπλό το 2013. Έκτοτε η Νιουκάστλ δε σκόραρε σε 3 ματς με την Άστον Βίλα.
  • Η Άστον Βίλα σκόραρε 3+ γκολ στα 3/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Σε τόσα τα είχε καταφέρει στα 62 προηγούμενα!
  • Το χειρότερο σερί της Νιουκάστλ στη σεζόν είναι οι 3 σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχε 4 το Μάιο του 2018.

Οι Νόμιμες Στοιχηματικές του 2021

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

aston-villa-logo

Μετά από δύο αναβολές κλήθηκε να παίξει το ιδιαίτερο απαιτητικό ματς στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Το πάλεψε, αλλά τελικά λύγισε δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 79ο λεπτό και το δεύτερο στις καθυστερήσεις (2-0). Έξαλλος ο Ντιν Σμιθ με την κατακύρωση του γκολ των Πολιτών με το οποίο άνοιξαν το σκορ. Τώρα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την πιο βατή Νιουκάστλ.

Οι αναβολές λόγω Covid για τους Χωριάτες τους έριξαν αρκετά στη βαθμολογία. Βρίσκονται στην 11η θέση, έχουν όμως από 1 ως 3 ματς λιγότερα σε σύγκριση με όλους τους άλλους. Η απόσταση από την 4άδα είναι μέχρι και 8 βαθμοί, άρα κάνοντας τα… μαθηματικά προκύπτει ότι μερικά καλά αποτελέσματα στα εξ αναβολής ματς ίσως αλλάξουν τις ισορροπίες.

Μέτρια η εντός έδρας συγκομιδή της Βίλα, έχει 3-1-3 με 15-11 γκολ. Αν αφαιρέσουμε εκείνο το… 7-2 επί της Λίβερπουλ, προκύπτει ο προβληματισμός. Όχι ότι «δουλεύει» έτσι η στατιστική, αλλά σαν σκέψη.

Εκτός του μάνατζερ Σμιθ που είναι τιμωρημένος, το ίδιο ισχύει και για τον ΜακΓκιν (Μ). Εκτός μάχης παραμένει ο Βραζιλιάνος φορ Γουέσλι (Ε).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

newcastle-logo

Πρέπει να γυρίσουμε στις 12/12 για να βρούμε την τελευταία νίκη της Νιουκάστλ στο πρωτάθλημα. η συνέχεια δεν ήταν ανάλογης του ξεκινήματός της στη σεζόν και οι Καρακάξες θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα για να μην μπλέξουν με τα σενάρια του υποβιβασμού.

Τελείως ακίνδυνοι και νωχελικοί, πήγαν να πάρουν σβηστά αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ. Σκέφτονταν μάλλον το πρόσφατο ματς κυπέλλου, που στο 90λεπτο είχαν πάρει 0-0 (ήττα στην παράταση), οπότε ήταν σενάριο που ίσως τους άρεσε. Στο 2ο μέρος όμως, η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 50ό λεπτό και η Νιουκάστλ αποδείχθηκε ότι δεν είχε plan B. Έτσι, η βαριά ήττα με 3-0 ήρθε μάλλον φυσιολογικά, δεχόμενη πολλές φάσεις από τα άκρα.

Η φιλοξενούμενη είναι μεν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως τουλάχιστον η Φούλαμ, που οριοθετεί τη συγκεκριμένη διαφορά, έχει ανοδικές τάσεις. Στις δικές της δυνάμεις θα πρέπει να στηριχτεί η Νιουκάστλ για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να μην κινδυνεύσει. Στο 2-2-5 τα εκτός έδρας της, αλλά με 4 σερί ήττες στα τελευταία.

Επιστρέφει μετά από τρεις μήνες ο Σεν-Μαξιμάν (Ε), όμως εκτός είναι ο Ντάμετ (Α) και μάλλον ο Κλαρκ (Α). Παράλληλα, δεν έχουν αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό οι Σχαρ (Α) και Φερνάντες(Α), που έμειναν εκτός αποστολής.

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ προγνωστικά

Προβληματίζουν οι δύο αντίπαλοι, αλλά η Άστον Βίλα έχει ελαφρυντικά. Ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον κορονοϊό, ενώ μέχρι πρότινος διάνυαν εξαιρετική σεζόν. Η Νιουκάστλ βρίσκεται με τη σειρά της σε μια κάκιστη περίοδο, με τα πολλά αμυντικά προβλήματα να μη σταματούν. Θα εστιάσει στην επίθεση και ελπίζει να βρει λύσεις στο Βίλα Παρκ γιατί η ποιότητα υπάρχει. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά επιλέγουμε το Over 2,5 στο 1,70. Μέχρι εκεί είναι καλά, πιο κάτω όχι.

bullet Πρόταση: Over 2,5 στο 1,70 – Novibet

[maxbutton id=”1″ window=”new”]

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα