Connect with us

US Open

Επέστρεψε δυναμικά η Χάλεπ

Published

on

Χάλεπ

H Σιμόνα Χάλεπ επέστρεψε στη δράση πριν 20 μέρες έπειτα από ένα τρίμηνο, χρειάστηκε δύο ματς για να βρει ρυθμό και μπήκε δυναμικά στο US Open αποκλείοντας την Καμίλα Τζόρτζι. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στο 6/4, 7/6 απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες παίκτριες του καλοκαιριού. Η επόμενη πρόκληση μοιάζει ευκολότερη για το Νο.13 του κόσμου. Πρόκειται για την Κριστίνα Κούτσοβα, η οποία στα 31 της χρόνια θα ήθελε πολύ να βρεθεί για πρώτη φορά σε τρίτο γύρο Γκραν Σλαμ, όμως αυτό δε μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Η Σλοβάκα (Νο.111) δεν διαθέτει κάποιο «όπλο» στην επίθεσή της για να προβληματίσει πιθανότατα την κορυφαία αμυντική τενίστρια του κόσμου. Θα είναι δύσκολο να βρει λύσεις και να χαλάσει την ισορροπία της Χάλεπ. Ακόμη και με την Αν Λι (Νο.69) στον πρώτο γύρο χρειάστηκε να προκύψουν αρκετά λάθη-δώρα, κυρίως στο σερβίς από την αντίπαλό της για να μη γίνει ντέρμπι και το δεύτερο σετ (7/5, 6/1).

Η Χάλεπ ξεκουράστηκε αρκετά, έφτασε στη Νέα Υόρκη με ενέργεια στο 100% και πλέον έχει τον αγωνιστικό ρυθμό για να ξεπερνά ματς τέτοιου τύπου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το under στο σύνολο των γκέιμς είναι η λογική επιλογή.

bullet Πρόταση: Κριστίνα Κούτσοβα – Σιμόνα Χάλεπ Under 18.5 γκέιμς στο 1,83

Του Τ-Fed

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα