Connect with us

FA Cup

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Published

on

Ο αγώνας ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ διεξάγεται στο πλαίσιο του 5ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας (ΑΓΓΚ).

  • FA Cup logo02/02/2022
  • St Mary’s Stadium, Σαουθάμπτον
  • Στην Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 0-0, Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 2-3
  • Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους έληξαν Under 2,5.
  • Η Σαουθάμπτον κέρδισε την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως είχε προηγηθεί αήττητο σερί 8 αγώνων από πλευράς Γουέστ Χαμ (6-2-0).

Οι Νόμιμες Στοιχηματικές του 2022

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -εφόσον χρειαστεί- η διαδικασία των πέναλτι.

Σαουθάμπτον

southampton logo

Η Σαουθάμπτον κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Νόριτς το βράδυ της Παρασκευής, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε έξι παιχνίδια. Φέτος, έχει εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα της, έχοντας χάσει μόλις ένα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Χάζενχουτλ επανέφερε το 4-4-2 ως αρχική διάταξη και λογικά θα το εφαρμόσει ξανά.

Ο προπονητής των Αγίων αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Βαλερί, Καμπαγιέρο, Σμολ και Ντιαλό να είναι μεταξύ των παικτών που λέγεται πως θα ξεκινήσουν.

Οι Μακάρθι, Λιάνσο και Τέλα εξακολουθούν να είναι τραυματίες.

Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε τη Γουλβς με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής, συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα Σφυριά είναι αήττητα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, ενώ έχουν κερδίσει τα δύο από τα τέσσερα τελευταία που επισκέφθηκαν το Σαουθάμπτον.

Ο Γιαρμολένκο πήρε άδεια από τον σύλλογο λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα και δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός.

Ο Λαντσίνι επέστρεψε ως βασικός στη νίκη επί της Γουλβς, αλλά ο Μαζουακού κρίθηκε οριακά ανέτοιμος και θα αξιολογηθεί πάλι για το ματς κυπέλλου. Τόσο ο Ογκμπόνα, όσο και ο Κουφάλ, έχουν αποκλειστεί με τραυματισμούς.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πρόκειται για μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δύο φορμαρισμένων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, που θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει με ισοπαλία. Η Σαουθάμπτον είναι μεν γηπεδούχος και παίρνει ώθηση από το κοινό της, όμως η Γουέστ Χαμ είναι πολύ επικίνδυνη στις εξόδους της και προσφάτως βελτίωσε την ανασταλτική λειτουργία της. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές όμως, οπότε μέρος της συνοχής αμφοτέρων θα χαθεί και με αυτή τη σκέψη θα πάμε με την βατή επιλογή του G/G.

bullet Πρόταση: G/G – 1,70

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα