Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Λίβερπουλ – Μπάγερν

Published

on

Λίβερπουλ - Μπάγερν

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ο αγώνας Λίβερπουλ – Μπάγερν διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League (CHL). Ακολουθεί επαναληπτικός στις 13/3 στην Γερμανία. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

– Αυτή είναι η 8η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Στις 7 προηγούμενες η Λίβερπουλ κέρδισε δύο και η Μπάγερν μία μόνο φορά (2-4-1).
– Τη μοναδική φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ (Κύπελλο Πρωταθλητριών) ήταν στους ημιτελικούς του 1980/81, όταν η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ (0-0, 1-1).
– Η Μπάγερν δεν κατάφερε να σκοράρει στο Άνφιλντ στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις της.
– Η Λίβερπουλ μετράει αήττητο 19 ευρωπαϊκών αγώνων στο Άνφιλντ (14-5-0).
– Η Μπάγερν είναι αήττητη στις 8 τελευταίες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ (6-2-0).
– Τις περισσότερες «καθαρές» φάσεις για γκολ (21) είχε η Μπάγερν στη φάση των ομίλων.
– Ο Λεβαντόφσκι είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 8 γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα στα 4 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Novibet – Άμεση εξαργύρωση κερδών, με ένα κλικ!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ

«Τρόμαξε», αλλά στο τέλος κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κληρώθηκε σε όμιλο με Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι και Ερυθρό Αστέρα. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη 2η θέση, ισόβαθμη με τη Νάπολι και στο -2 από τους Γάλλους.

Στη φάση των ομίλων παρουσίασε δύο πρόσωπα. Αυτό της άτρωτης ομάδας στο Άνφιλντ, όπου είχε το απόλυτο των νικών με 8-2 γκολ, αλλά και το απογοητευτικό εκτός έδρας πρόσωπο. Μακριά από το γήπεδό της δεν πήρε πόντο και είχε συντελεστή τερμάτων 1-5. Σαφώς τέτοιες επιδόσεις δεν επιτρέπονται σε αυτό το στάδιο και είναι σημαντικό να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και στα δύο ματς.

diloseisΣτην Premier League είναι στη 2η θέση σε ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας βέβαια ματς λιγότερο από τους «πολίτες». Με τους «κόκκινους» να υποδέχονται την Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γίργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως: «Ξέρω τι θα διάλεγαν οι οπαδοί, εμείς όμως δεν κάνουμε καμία επιλογή. Δεν υπάρχει το δίλημμα. Δόξα τω Θεώ… Τώρα βλέπουμε το ματς του Champions League κι έπειτα θα δούμε αυτό με τη Γιουνάιτεντ για την Κυριακή».

Η Λίβερπουλ τρέχει αήττητο σερί 5 αγώνων, στους οποίους έχει αποτελέσματα 3-2-0. Εντός έδρας είναι εντυπωσιακή. Είναι αήττητη εδώ και 11 παιχνίδια, στα οποία μετράει 10-1-0, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στα 5/6 τελευταία από αυτά σημείωσε Over 2,5 γκολ.

Εκτός είναι οι τραυματίες Γκόμεζ (Α) και Τσάμπερλεϊν (Μ), καθώς και ο τιμωρημένος Φαν Ντάικ (Α). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λόβρεν (Α), Σακίρι (Μ) και Φιρμίνο (Ε).

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου

Λίγο έλειψε να χάσει την πρωτιά σε έναν όμιλο στον οποίο μπήκε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Στην πρώτη φάση αντιμετώπισε Άγιαξ, Μπενφίκα και ΑΕΚ. Εν τέλει τερμάτισε στο +2 από τον 2ο Αίαντα.

Είχε αποτελέσματα 4-2-0 με 15-5 γκολ. Στο Μόναχο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 2-1-0 και 8-2 γκολ, ενώ μακριά από αυτό είχε 2-1-0 με 7-3 γκολ. Μπορεί τα αποτελέσματα να μοιάζουν να είναι εντός λογικού πλαισίου, ωστόσο οι εμφανίσεις της Μπάγερν δεν ήταν αυτές που έπρεπε για το βεληνεκές της. Κόντρα σε μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, όπως η Λίβερπουλ, είναι υποχρεωμένη να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να πάρει αυτό που θέλει.

Στην Bundesliga βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ, από την οποία είναι στο -5. Επιθετικά ρολάρει άριστα, όμως ανασταλτικά αντιμετωπίζει προβλήματα και δέχεται με ευκολία γκολ. Χαρακτηριστικό είναι πως τα 6 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με GG & Over 3,5 γκολ, με τη Μπάγερν να σκοράρει από Over 2,5 τέρματα στα 5 από αυτά.

diloseisΟ Νίκο Κόβατς δήλωσε για την αναμέτρηση: «Η ατμόσφαιρα αναμφίβολα παίζει ρόλο. Όμως οι παίκτες μου ξέρουν να προσεγγίζουν μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό. Πιστεύω ότι είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση, αλλά και οι δύο είμαστε μεγάλες ομάδες και σεβόμαστε η μια την άλλη. Το να δώσουν οι παίκτες το 100% τους δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει οι παίκτες μου να δώσουν περισσότερο από αυτό που θα δώσουν οι αντίπαλοι. Θα είναι μια πραγματική μάχη, η οποία δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τελειώσει χωρίς γκολ».

Τραυματίες είναι οι Μπόατενγκ (Α), Τολίσο, Ρόμπεν (Μ) και Μίλερ (Ε), ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γκορέτσκα (Μ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ

BetshopΠολλά και σημαντικά τα αγωνιστικά προβλήματα για αμφότερες. Χωρίς τον Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ χάνει τη σιγουριά και την εύρυθμη λειτουργία στα μετόπισθεν, ενώ η Μπάγερν έχει πονοκεφάλους μεσοεπιθετικά. Προβλέπουμε μοιρασμένο παιχνίδι, το οποίο θεωρούμε πως ίσως λήξει ισόπαλο. Είναι και η απόδοση που προκαλεί… Επιλογή με ρίσκο το Χ σε απόδοση 3,76 από τη Betshop.

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

video Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες:

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα