Connect with us

Skrill

Skrill

Η Skrill έχει κάνει τις ψηφιακές πληρωμές απλές, εύκολες, ασφαλείς και γρήγορες. Είναι στο χώρο των διαδικτυακών συναλλαγών από το 2001. Έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες του χώρου. Σήμερα εξυπηρετεί περισσότερους από 36.000.000 χρήστες και για να το κάνει αυτό έχει στο ανθρώπινο δυναμικό της πάνω από 150.000 εργαζόμενους.

Βρίσκεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιστοσελίδες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου του Ηνωμένου Βασιλείου στον πίνακα Sunday Times Deloitte League Buyout Track 100. Η πρώην Moneybookers έχει εξαγοράσει την Paysafecard, που είναι η κορυφαία εταιρεία στις προπληρωμένες διαδικτυακές πληρωμές στην Ευρώπη.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι πρόκειται για αδειοδοτημένη εταιρεία, που εποπτεύεται από την Αρχή Δεοντολογίας του Χρηματοπιστωτικού Τομέα (Financial Conduct Authority) με βάση τους κανονισμούς περί ηλεκτρονικού χρήματος του 2011 (FRN: 900001) για την έκδοση ηλεκτρονικού χρήματος και μέσων πληρωμής.

Τι είναι η Skrill;

Η Skrill είναι μια υπηρεσία μέσω της οποίας πραγματοποιούνται γρήγορα, απλά και με ασφάλεια ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων σε όλο τον κόσμο! Προσφέρεται σε εκατομμύρια ιδιώτες και επιχειρήσεις και κάθε χρόνο πραγματοποιεί επιτυχημένα συναλλαγές πολλών εκατομμυρίων.

Πρόκειται για άλλη μια εναλλακτική μέθοδο αποστολής χρημάτων, πέρα από τις παραδοσιακές. Η πληρωμή και η αποστολή χρημάτων σε όλο τον κόσμο γίνεται από όπου κι αν βρίσκεστε με το πάτημα μόλις ενός κουμπιού!

Γιατί να παίξεις στοίχημα με Skrill;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Skrill για στοίχημα; Βεβαίως! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα επιθυμείτε εύκολα, γρήγορα και απλά. Κάθε πληρωμή πραγματοποιείται άμεσα.

Με τη Skrill είστε ελεύθεροι να ποντάρετε σε κάθε αγώνα της επιλογής σας στην καλύτερη διαθέσιμη απόδοση της αγοράς. Δευτερόλεπτα αφού εκτελέσετε την πληρωμή με το πάτημα ενός κουμπιού, τα χρήματά σας θα βρίσκονται άμεσα στον παικτικό λογαριασμό σας.

Πήγατε ταμείο; Τέλεια, τα χρήματά σας θα είναι μέσα σε ελάχιστη ώρα στο λογαριασμό σας στη Skrill και με την προπληρωμένη Mastercard της μπορείτε να τα σηκώσετε από οποιοδήποτε ATM. Η αμεσότητα όλων αυτών των κινήσεων σε πληρωμές και αναλήψεις καθιστά τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής μία από τις καταλληλότερες για στοίχημα!

Πώς αποκτώ Skrill;

Η διαδικασία εγγραφής σας στη Skrill είναι πάρα πολύ απλή! Αρχικά θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skrill.com/gr/. Εκεί θα δείτε το πεδίο «Εγγραφή». Με το που κάνετε κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μια φόρμα εγγραφής, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία.

Στη Skrill δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των χρηστών, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δώσετε τα πραγματικά στοιχεία σας. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα μπορέσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Ακολουθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, η οποία ολοκληρώνεται με τα εξής βήματα:

  1. Αρχικά θα πρέπει να ανεβάσετε στον Skrill λογαριασμό σας ένα σκαναρισμένο αντίγραφο της ταυτότητάς σας, του διαβατηρίου ή του διπλώματός σας.
  2. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποδείξετε τον τόπο κατοικίας σας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αποστολής ενός επίσημου εγγράφου (Bank Statement, Λογαριασμοί ΔΕΚΟ) στο οποίο αναγράφεται η διεύθυνσή σας.
  3. Αν γίνεται κάτοχος της Skrill Mastercard θα πρέπει να εισάγετε τον 16 ψήφιο κωδικό και τον τριψήφιο αριθμό του πίσω μέρους της κάρτας στο πεδίο «Κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί».

Με την εγγραφή σας στη Skrill κρίνεται απαραίτητο για εσάς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας του Google Authenticator. Έτσι, θα έχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή μόνο εσείς τον αποκλειστικό κωδικό που σας δίνει πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Σημειώνεται ότι για συναλλαγές μικρότερες των 2.500€ δεν απαιτείται και δε θα σας ζητηθεί ταυτοποίηση.

Είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα (Skrill Mastercard);

skrillΓια να απολαύσετε τα προνόμια της, να χρησιμοποιήσετε τη Skrill για στοίχημα και να κάνετε γενικότερα χρήση της υπηρεσίας δεν είναι απαραίτητο να έχετε την πιστωτική κάρτα Skrill Mastercard. Γιατί όμως να μην την αποκτήσετε, αφού σας… λύνει τα χέρια και κάνει τις συναλλαγές σας ακόμη πιο εύκολες;

Με την κάρτα αυτή έχετε άμεση πρόσβαση στα διαθέσιμα κεφάλαιά σας! Π.χ αν χρησιμοποιείτε τη Skrill για στοίχημα, κερδίσετε και κάνετε ανάληψη, θα μπορείτε να σηκώσετε άμεσα το ποσό, ανεξαρτήτως ημέρας, ώρας κι αν είναι εργάσιμη ή όχι. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στο πλησιέστερο ATM.

Η Skrill Mastercard μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως οποιαδήποτε άλλη κάρτα της Mastercard. Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να εκτελέσετε οποιαδήποτε πληρωμή με Skrill και παράλληλα να κερδίζετε πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης!

Προμήθειες και όρια Skrill

  • Δωρεάν πληρωμή σε καταστήματα, εστιατόρια και ηλεκτρονικές αγορές
  • 3,99% προμήθεια συναλλάγματος
  • 10€ ετήσιο τέλος συνδρομής της κάρτας
  • 1,75% προμήθεια ανάληψης μετρητών
  • 1,45% χρέωση (ελάχιστη προμήθεια 0,50€) στην αποστολή χρημάτων σε άλλον κάτοχο Skrill

Οι παραπάνω προμήθειες και τα παραπάνω όρια αφορούν τη χρήση της Skrill και πληρωμή με τη Skrill Mastercard στο βασικό πρόγραμμα. Με τη χρήση των υπηρεσιών της Skrill κερδίζετε πόντους και συμμετέχετε αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας. Όσο περισσότερες κινήσεις εκτελείτε με το λογαριασμό σας, τόσο χαμηλότερες χρεώσεις / προμήθειες και υψηλότερα όρια θα έχετε!

Πάντα δίπλα σας

Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι της Skrill είναι πάντα δίπλα σας, όποτε το χρειαστείτε. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά! Η υποστήριξη παρέχεται Online και τηλεφωνικά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

+ Δωρεάν καταθέσεις και αναλήψεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

+ Άμεση πρόσβαση, μέσω ΑΤΜ, στα κεφάλαιά σας με τη χρήση της Skrill Mastercard

+ VIP support, υψηλά όρια και χαμηλές προμήθειες στα VIP μέλη

+ Ασφαλείς και γρήγορες αποστολές και λήψεις χρημάτων σε όλο τον κόσμο

+ Υψηλά όρια αναλήψεων και καταθέσεων

+ Καταθέσεις με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και Bitcoin

1,75% χρέωση ανάληψης από το ATM

1,9% χρέωση σε άλλο χρήστη Skrill με ελάχιστο ποσό τα 0,50€

10€ ετήσιο τέλος συνδρομής της κάρτας

Skrill app

Μέσα από την εφαρμογή της Skrill μπορείτε πανεύκολα να μετατρέψετε το κινητό τηλέφωνό σας ή το τάμπλετ σε πορτοφόλι! Με το Skrill app έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του λογαριασμού σας. Μπορείτε μέσα από αυτή να εκτελέσετε πληρωμές, να κάνετε κατάθεση για στοίχημα με Skrill και να εκτελέσετε οποιαδήποτε συναλλαγή…

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή της Skrill μέσα από το Google Play ή το App Store!

Προγνωστικά LIVE με ΑΙ & όλα τα Plus!

Εγγραφή

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ