Connect with us

EURO 2020

Προγνωστικά Euro 2020 – Προκριματικά – Σάββατο 08/06/2019

Published

on

euro 2020 logo

Με 13 αναμετρήσεις συνεχίζεται η προκριματική φάση του Euro 2020 (ΠΕΠ). Οι αγώνες Ελλάδα – Ιταλία και Σκωτία – Κύπρος αναλύονται ξεχωριστά.

Ακολουθεί ανάλυση και προγνωστικά για τα 4 από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

Κροατία – Ουαλία

Είναι θεωρητικά το φαβορί σε έναν αμφίρροπο όμιλο η Κροατία, που καλείται να το δείξει και εντός γηπέδου για να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης. Ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν με 2-1, αλλά ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από την Ουγγαρία με 1-2. Με GG & Over 2,5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά. Εντός έδρας έχει συμπληρώσει 15 ματς αήττητη, έχοντας απολογισμό 11-4-0. Τραυματίες είναι οι Βρσάλικο, Πίβαριτς, Μίτροβιτς (Α), Ράκιτιτς, Ρογκ, Μπράνταριτς, Βλάσιτς (Μ) και Ρέμπιτς (Ε).

Η Ουαλία θέλει να διεκδικήσει κι εκείνη με τη σειρά της το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Μεγάλος ο ανταγωνισμός και κάθε λάθος είναι πιθανό να κοστίσει. Στο μοναδικό ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής στον όμιλο, επικράτησε εντός έδρας της Σλοβακίας με σκορ 1-0. Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώθηκε ακριβώς 1 γκολ. Στα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ, με τα 6 να συνδυάζονται με NG. Τραυματίας είναι ο Ράμσεϊ (Μ).

StoiximanΠαρατραβηγμένος ο φαβοριτισμός της Κροατίας με τα τόσα προβλήματα που έχει. Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε… Στην ίδια απόδοση «αγοράζουμε» τα λίγα γκολ, σε ένα ματς που η γηπεδούχος έχει απουσίες και η φιλοξενούμενη αναμένεται να αμυνθεί μαζικά. Επιλογή μας είναι το Under 2,5 γκολ του 1,60.

bullet Πρόταση: Under 2,5 – 1,60 – Stoiximan


Εσθονία – Βόρειος Ιρλανδία

Μια από τις… φτωχές συγγενείς του 3ου ομίλου η Εσθονία, αποτελεί ένα από τα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις. Ένα ματς έχει δώσει σε αυτή την προκριματική φάση, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τη Βόρειο Ιρλανδία με 0-2. Με NG & Under 2,5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Χωρίς νίκη (0-1-2) στα 3 τελευταία επίσημα εντός, έχοντας σκοράρει μόλις σε 1 από αυτά. Τραυματίας είναι ο Αντόνοφ (Μ).

Πάρα πολύ δύσκολη η κλήρωση για τη Βόρειο Ιρλανδία. Έχει να υπερκεράσει μία εκ των Γερμανίας και Ολλανδίας για να προκριθεί, ωστόσο θα πρέπει να το παλέψει για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Για την ώρα έχει κάνει το καθήκον της στα φαινομενικά εύκολα μας, παίρνοντας εντός έδρας νίκες κόντρα σε Εσθονία (2-0) και Λευκορωσία (2-1). Στα 4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της σημειώθηκαν 2-3 γκολ. Στα 4 πιο πρόσφατα επίσημα εκτός, απέτυχε σκοράρει. Εκτός ο τραυματίας Μακ Γκιν (Μ).

InterwettenΗ Βόρειος Ιρλανδία κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε ότι θα φανεί ανταγωνιστική και ως προς την υπόθεση πρόκριση. Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να «καθαρίζει» ματς σαν το αποψινό. Επιλογή μας είναι το 2 σε απόδοση 1,97.

bullet Πρόταση: 2 – 1,97 – Interwetten

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές στην Interwetten.gr (21+)


Φινλανδία – Βοσνία

Πάρα πολύ δύσκολο το έργο της Φινλανδίας σε αυτή τη φάση, καθώς δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει Ιταλία και Βοσνία, αλλά ούτε και μια… νορμάλ Ελλάδα. Στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ιταλία, αλλά τη 2η αγωνιστική πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Αρμενίας με 2-0. Τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ολοκληρώθηκαν με NG & Under 2,5 γκολ. Κατά τα 7/8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τραυματίας είναι ο Χαμαλάινεν (Μ).

Τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 έχει βάλει ως στόχο η Βοσνία. Ξεκίνησε με την εντός έδρας νίκη επί της Αρμενίας με 2-1, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχασε δικό της ματς κόντρα στην Ελλάδα (2-2, προηγήθηκε με 2-0), στη Βοσνία. Σκοράρει κατά τα 5/6 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της, πετυχαίνοντας από 2+ γκολ στα 3/4 τελευταία. Τραυματίες είναι οι Κολάσινατς (Α) και Κρούνιτς (Μ), ενώ τιμωρημένος είναι ο Πιάνιτς (Μ).

StoiximanΧωρίς τον Πιάνιτς η Βοσνία χάνει αρκετή από τη μεσοεπιθετική δυναμική της. Η Φινλανδία εντός είναι αρκετά ανταγωνιστική και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της. Μοιρασμένο και χωρίς ιδιαίτερο θέαμα περιμένουμε να είναι το παιχνίδι. Επιλογή με ρίσκο το Χ σε απόδοση 3,15.

bullet Πρόταση: X – 3,15 – Stoiximan

Stoiximan.gr – Το Seri επέστρεψε!


Τουρκία – Γαλλία

Έχει βλέψεις να διεκδικήσει επάξια την επιστροφή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης η Τουρκία. Έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία της με 2/2 νίκες, κόντρα σε Αλβανία εκτός (2-0) και Μολδαβία εντός (4-0). Τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με NG. Η Τουρκία μετράει 4 σερί νίκες σε φιλικά κι επίσημα ματς. Στα 3 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σημείωσε από 2+ γκολ. Τραυματίες είναι οι Μπαμπατσάν (Τ), Αζίζ (Α) και Ακμπαμπά (Μ).

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Έχει ήδη κάνει το 2/2 κόντρα σε Μολδαβία εκτός (4-1) και Ισλανδία εντός (4-0) και στόχος της είναι να συνεχίσει έτσι. Έχει σκοράρει από 2+ γκολ στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 3/4, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τραυματίες είναι οι Κιμπεμπέ, Ερναντέζ (Α) και Ντεμπελέ (Ε).

BetshopΑνεβασμένη η Τουρκία, έχει τον τρόπο να σκοράρει, ειδικά εντός έδρας. Η Γαλλία είναι ομάδα που μπορεί να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς, να κάνει φάσεις, αλλά και να δεχτεί. Πάμε με ρίσκο στο GG του 2,14.

bullet Πρόταση: G/G – 2,14 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα