Connect with us

Bet of the Day

Βολιβία – Περού προγνωστικά και στοίχημα

Published

on

Βολιβία - Περού προγνωστικά

Copa America logo

Ο αγώνας Βολιβία – Περού διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων (Α’ Όμιλος) του Copa America (ΚΑΜ).

– Συνολικά 50 αγώνες έχουν παίξει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το Περού μετράει 25-12-13.
– Τα 4/5 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν με GG. Τα 2/3 πιο πρόσφατα από αυτά τα παιχνίδια συνδυάστηκαν με Over 2,5 γκολ.
– Το Περού «τρέχει» αήττητο σερί ενάντια στη Βολιβία (4-4-0).

Το «διπλό» του Περού προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 1,53, που μεταφράζεται σε 65% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, οι «Ίνκας» κερδίζουν το 75% των αγώνων τους, όταν προσφέρονται σε αυτή την απόδοση.

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

Novibet – Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

ΒΟΛΙΒΙΑ

Bolibia logo

Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο, κάτι που ήταν εξαρχής γνωστό. Ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ του ομίλου και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Βραζιλία με 0-3. Άντεξε για ένα ημίχρονο, στο οποίο κράτησε στο μηδέν την οικοδέσποινα, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική. Δέχθηκε νωρίς γκολ στο δεύτερο μέρος (50’), άλλα δύο στη συνέχεια και έμεινε χωρίς βαθμό.

Ακόμα ένα απαιτητικό ματς την περιμένει, το δεύτερο δυσκολότερο στη φάση των ομίλων. Καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί κόντρα στο Περού και να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στη φετινή διοργάνωση, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.

Έχει συμπληρώσει 8 ματς, φιλικά και επίσημα, χωρίς νίκη, έχοντας απολογισμό 0-3-5. Τα 4 πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με NG, ενώ σε αυτά απέτυχε να σκοράρει.

ΠΕΡΟΥ

Περού

Η αλήθεια είναι πως έχασε έδαφος την πρώτη αγωνιστική, ωστόσο παραμένει το φαβορί για κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου. Κομβικό το σημερινό ματς, το οποίο πρέπει πάση θυσία να πάρει, προκειμένου να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Σε ένα γεμάτο ματς, αυτό της πρώτης αγωνιστικής, όπου τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βενεζουέλα, είχε τις φάσεις, την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν άτυχη. Της ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ για λίγα… εκατοστά, άγγιξε το γκολ σε αρκετές άλλες στιγμές, όμως δεν το σημείωσε ούτε στο διάστημα που έπαιξε με παίκτη παραπάνω (από το 75′).

Ξεκινά με 1 πόντο το αποψινό παιχνίδι, έχοντας μοναδικό στόχο να φτάσει τους 4 και να ελπίζει πως δε θα χρειάζεται… πολλά κόντρα στη Βραζιλία την τελευταία αγωνιστική για να σφραγίσει την πρόκριση στους «8». Αναμένεται επιθετική προσέγγιση κόντρα στη Βολιβία, ενώ ενδέχεται να παίξουν και τα γκολ το ρόλο τους, επομένως το Περού θα ψάξει μια όσο το δυνατόν πιο ευρεία νίκη εφόσον αυτή έχει εξασφαλιστεί.

Τα 5 τελευταία ματς του Περού ολοκληρώθηκαν με NG. Τα 4 από αυτά συνδυάστηκαν με NG. Στα 2/4 ήταν αυτό που δε σκόραρε.

Στοίχημα στο Βολιβία – Περού

StoiximanΤο Περού είναι αναμφίβολα ποιοτικότερη ομάδα από τη Βολιβία. Περιμέναμε πως θα είχε ήδη 3 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Τώρα κρίνουμε πως οι «Ίνκας» θα επικρατήσουν κατά κράτος της αντιπάλου τους και θα πάρουν με σχετική ευκολία αυτό που ψάχνουν. Πάμε με το combo bet «2» & Over 1,5 γκολ σε απόδοση 1,97.

bullet Πρόταση: 2 & Over 1,5 – 1,97 – Stoiximan

Stoiximan.gr – Το Seri επέστρεψε!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα