Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Βέλγιο – Παναμάς 18/06/2018

Αγώνας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Μουντιάλ (ΠΚ).

Published

on

Ο αγώνας Βέλγιο – Παναμάς διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ΠΚ).

  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.
  • Αυτή είναι η 13η συμμετοχή σε Μουντιάλ για το Βέλγιο. Έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα πέραν των 5 μεγάλων, που έχουν κατακτήσει και τη διοργάνωση (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία).
  • Τα περισσότερα γκολ των προκριματικών της Ευρώπης (43, όσα και η Γερμανία) πέτυχε το Βέλγιο.
  • Το Βέλγιο ήταν αήττητο στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια του στη φάση των ομίλων σε Μουντιάλ (4-5-0), ενώ κέρδισε τα 4 τελευταία. Μετράει 5-4-1 στις 10 τελευταίες πρεμιέρες στην τελική φάση.
  • Τα τελευταία 8 γκολ του Βελγίου σημειώθηκαν από το 70ό λεπτό των αγώνων και μετά. #Επιμονή.
  • Με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-1) προκρίθηκε ο Παναμάς στο Μουντιάλ. Είναι η μόνη ομάδα με αυτό το στατιστικό.
  • Αυτό είναι το πρώτο Μουντιάλ του Ρομπέρτο Μαρτίνες (Βέλγιο). Αντιθέτως είναι το τρίτο για τον Ντάριο Γκόμες (Παναμάς), που έχει οδηγήσει στην τελική φάση τη χώρα καταγωνγής του Κολομβία (1998) και τον Ισημερινό (2002). #Εμπειρία

Διαβάστε τα ειδικά στοιχήματα του Ομίλου ΣΤ’

ΒΕΛΓΙΟ

Η φετινή θα είναι η 13η και 2η συνεχόμενη παρουσία του Βελγίου σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έφτασαν στη διοργάνωση της Βραζιλίας μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα φιναλίστ Αργεντινή. Φέτος ο πήχης είναι ψηλά, αφού διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ. Πραγματοποίησε εμφατικές εμφανίσεις με ρεκόρ 9-1-0 και 43-6 γκολ. Τερμάτισε στην κορυφή του προκριματικού ομίλου, αφήνοντας στη 2η θέση την Ελλάδα.

Αν οι παίκτες του πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης τότε το πιθανότερο είναι να αφήσουν πίσω τους την Αγγλία και φυσικά τις Τυνησία και Παναμά. Το σενάριο αυτό πληρώνει 1,80 στο Stoiximan.gr και μοιάζει πιθανό. Επίσης, βλέπουμε και το να συγκεντρώσει το Βέλγιο over 6,5 βαθμούς στην πρώτη φάση. Αυτό επί της ουσίας συνεπάγεται με νίκες κόντρα σε Τυνησία και Παναμά κι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αγγλία. Το να καλυφθεί αυτό το χάντικαπ των πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1,87. Ο Ρομέλου Λουκάκου αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Βελγίου, όμως στα ειδικά στοιχήματα του ομίλου έχουμε εκφράσει το ένστικτο περί… Μέρτενς.

Ο μεγάλος ντόρος που ξέσπασε και αφορά τη μη κλήση του Ράτζα Ναϊνγκολάν από τον τεχνικό Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (προσωπική κόντρα μεταξύ τους) έχει κοπάσει και από τις δύο πλευρές για το καλό της ομάδας. Όσον αφορά το σημερινό ματς κόντρα στον Παναμά, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δυνατή… προπόνηση για το Βέλγιο, που υπερέχει ξεκάθαρα σε όλες τις γραμμές της αντιπάλου του. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του Μουντιάλ πάντως, δεν επιτρέπουν τέτοια αντιμετώπιση σε κανένα παιχνίδι.

Η πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Κόστα Ρίκα (4-1) έδειξε 3-4-3 για το Βέλγιο, που διαθέτει μια από τις πιο επιθετικογενείς ομάδες του τουρνουά. Δεν αποκλείεται, πάντως, στα παιχνίδια ενάντια σε αντιπάλους μεγαλύτερης δυναμικής να δούμε τετράδα στην άμυνα.

Το Βέλγιο είναι αήττητο στα τελευταία 19 παιχνίδια του, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, στα οποία μετράει 14-5-0. Στα 8/10 πιο πρόσφατα σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Stoiximan.gr – Κορυφαίες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

ΠΑΝΑΜΑΣ

Ιστορική στιγμή για τον Παναμά, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τις Η.Π.Α. Στον 4ο προκριματικό γύρο τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την Κόστα Ρίκα, έχοντας αποτελέσματα 3-1-2 και γκολ 7-5. Στον 5ο γύρο πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, τερματίζοντας στην 3η θέση (13 β: 3-4-3 / 9-10), αφήνοντας πίσω του Ονδούρα και Η.Π.Α.

Η εκτίμησή μας είναι πως στα γήπεδα της Ρωσίας θα κερδίσει εμπειρίες και τίποτε περισσότερο. Δεν έχει τις δυνατότητες, την ποιότητα, ούτε την εμπειρία να κοντράρει κάποια από τις αντίπαλες ομάδες που θα αντιμετωπίσει στον όμιλο. Το να τερματίσει ο Παναμάς στην 4η θέση προσφέρεται στο χαμηλό, αλλά λογικό 1,45. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο, το Stoiximan.gr προσφέρει τον τερματισμό χωρίς πόντο για την ομάδα της Αμερικής σε απόδοση 2,75.

Ενάντια στο Βέλγιο δεν έχει τύχη. Υστερεί σε όλα των «Κόκκινων Διαβόλων» και προβλέπεται αρκετά δύσκολο απόγευμα για τον Ερνάν Ντάριο Γκόμες και τους παίκτες του. Περιμένουμε πολύ λίγα πράγματα μεσοεπιθετικά από τους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν σε σύστημα 4-5-1, στοχεύοντας στο να μπλοκάρουν την… τροφοδοσία των επιθετικών του Βελγίου.

Τα 5 τελευταία παιχνίδια του Παναμά, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ολοκληρώθηκαν με NG.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Το Βέλγιο αναμένεται να κερδίσει, παίρνοντας τους 3 βαθμούς με εμφατικό σκορ. Πάμε στο 1 & over 2,5 του 1,75, το οποίο κέρδισε -βάσει λογικής- τον 1 με χάντικαπ -2 στο 2,55 του Stoiximan.gr. Ο Λουκάκου είναι ο πιθανότερος σκόρερ όπως δείχνουν οι αποδόσεις και το να σκοράρει 2+ γκολ προσφέρεται από το Stoiximan.gr σε απόδοση 4,75. Ελπίζουμε μόνο να μη μείνει άσφαιρος ο Μέρτενς…

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα