Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Ευρωλίγκα – Πέμπτη 20/02/2020

Προγνωστικά Μπάσκετ από τις σημερινές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας για τη 25η αγωνιστική.

Published

on

Euroleague logo

Διαβάστε τα προγνωστικά μπάσκετ για τα παιχνίδια της ημέρας από τη Euroleague 2019-2020.

Όλοι οι αγώνες των ελληνικών ομάδων, όπως το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν, αναλύονται ξεχωριστά.

Stoiximan – Cash Out από παντού

ΖΕΝΙΤ – ΑΛΜΠΑ

zenit logo basketΜε νέο προπονητή συνεχίζει η Ζενίτ. Η ομάδα από την Αγία Πετρούπολη αποφάσισε να βαδίσει πλέον σε χωριστούς δρόμους με τον Χουάν Πλάθα και την τεχνική ηγεσία την ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ. Στο 7-17 το ρεκόρ της νέας ομάδας του Καταλανού προπονητή, ο οποίος θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της Ζενίτ. Πονίκτα (φόργουορντ), Ρένφρο (γκαρντ) και Άιβερσον (σέντερ) αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν. Στο 3-9 εντός έδρας η Ζενίτ με 74.8 πόντους υπέρ και 80.8 πόντους κατά ανά ματς.

Αλμπα Βερολινου logoΣτα χαμηλά στρώματα της κατάταξης της EuroLeague βρίσκεται η Άλμπα. Στο 8-16 το ρεκόρ της ομάδας του Αϊτο Ρενέσες, που πάντως έχει ψυχολογία μετά το 89-67 επί της Όλντενμπουργκ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Δεν προέκυψε κάποιος απρόοπτος τραυματισμός για τη γερμανική ομάδα, η οποία εκτός έδρας έχει 4 νίκες σε 13 ματς, σκοράρει κάτι παραπάνω από 85 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά παραμένει η χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης με 88.6 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Ζενίτ, αλλά πάντα η έλευση του νέου προπονητή δημιουργεί μία θετική αύρα. Θα εμπιστευτούμε τον άσο.

bullet Πρόταση: 1 – 1,62 – Bet365


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΡΕΑΛ

ΦενέρμπαχτσεΗ Φενέρμπαχτσε είναι στο 11-13 στη EuroLeague, δεν έχει αποδώσει με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις και θα έλεγε κανείς πως κινδυνεύει να μείνει εκτός playoffs. Παρόλα αυτά, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συνέχισε την συλλογή τίτλων και πριν από μερικές ώρες οδήγησε την ομάδα του στο 74-71 επί της Νταρουσάφακα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας. Συνεπώς, οι Τούρκοι θα υποδεχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία τη Ρεάλ, με τον εντός έδρας απολογισμό τους να είναι 6-6 έως τώρα. Στους 79 πόντους υπέρ και κατά ανά παιχνίδι. Εκτός ο Μαχμούτογλου (σουτέρ).

Ρεάλ νέαΑπό κατάκτηση τροπαίου έρχεται και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν η νικήτρια του Copa Del Rey πριν από μερικές ώρες, βρίσκεται και στο 18-6 στη EuroLeague, ωστόσο δεν ταξίδεψε για την Πόλη με τις καλύτερες συνθήκες. Κι αυτό διότι οι Γιουλ (γκαρντ), Ράντολφ (φόργουορντ), Ρέγιες (φόργουορντ) και Τέιλορ (φόργουορντ) βρίσκονται στα πιτς λόγω τραυματισμών, ενώ αμφίβολο είναι και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Μέζρι (σέντερ). Στο 7-5 εκτός έδρας η Ρεάλ, που σκοράρει 84 πόντους και δέχεται περί τους 78 ανά αναμέτρηση.

Μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα για τη Ρεάλ κι έτσι κι αλλιώς η Φενέρμπαχτσε το θέλει περισσότερο. Θα εμπιστευτούμε την έδρα.

bullet Πρόταση: 1 – 1,78 – Stoiximan


ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΧΙΜΚΙ

MilanoΜπορεί πριν από μερικές ώρες να έχασε το Κύπελλο Ιταλίας, μπορεί να τα πηγαίνει αρκετά άσχημα στη Lega Basket, ωστόσο στη EuroLeague η Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάζεται αρκετά σοβαρή και με ρεκόρ 11-13 διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στα playoffs. Στο τελευταίο ματς έχασε στις λεπτομέρειες από τη Μπαρτσελόνα εκτός (80-84), επιστρέφει, όμως, στο γήπεδό της, εκεί όπου φέτος μετράει 9 νίκες σε 12 παιχνίδια. Στους 77.7 πόντους το ενεργητικό της, λίγο πιο πάνω από τους 80 το παθητικό της. Νοκ άουτ οι Νέντοβιτς (γκαρντ) και Μπερνς (φόργουορντ).

Khimki logoΗ Χίμκι, από τη μεριά της, βρίσκεται στο 10-14. Θεωρητικά, είναι ακόμα… ζωντανή στο παιχνίδι της 8άδας, ωστόσο έχει κάνει αρκετές «γκέλες» μέχρι τώρα και μάλιστα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σημαντικούς τραυματισμούς. Πιο συγκεκριμένα, οι Έβανς (φόργουορντ) και Γκιλ (φόργουορντ) παραμένουν στα πιτς, γι’ αυτό επέστρεψε ο Ρόμπινσον, προκειμένου να δώσει λύσεις στη γραμμή των ψηλών. Μόλις στο 2-10 εκτός έδρας οι Ρώσοι, που σκοράρουν μεν 85.1 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά την ίδια ώρα δέχονται κοντά στους 87 πόντους ανά παιχνίδι.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο άσος στο 1.55. Θα ρισκάρουμε με το over, αν και η Αρμάνι Μιλάνο παίζει σε χαμηλό ρυθμό φέτος. Η Χίμκι, όμως, θα της το… χαλάσει αυτό.

bullet Πρόταση: Over 168,5 – 1,90 – Stoiximan


ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Baskonia logoΜόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες της Μπασκόνια για πρόκριση στα playoffs της EuroLeague. Οι Βάσκοι στο τελευταίο τους ματς ήταν αρκετά καλοί, όπως μαρτυρά το τελικό 79-65 επί της Βιλερμπάν, ωστόσο με ρεκόρ 9-15 δεν έχουν πολλές πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη 8άδα της EuroLeague. Ο Ντούσκο Ιβάντοβιτς συνεχίζει να μην έχει στη διάθεσή του τους Γκρέιντζερ (γκαρντ) και Χένρι (γκαρντ), αλλά έχει λύσεις γι’ αυτό κι αποχώρησε ο Στάουσκας (σουτέρ). Στο 7-4 εντός έδρας η Μπασκόνια, σκοράρει 74 πόντους ανά ματς -τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα- δέχεται 78.3 πόντους κατά μέσο όρο.

ZalgirisΣτην κατάσταση βρίσκεται και η Ζαλγκίρις Κάουνας. Τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει βελτιώσει την εικόνα της, ωστόσο με ρεκόρ 9-15 μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τα playoffs της EuroLeague. Πριν από μερικές ώρες κατέκτησε το Κύπελλο Λιθουανίας, έχει 4-8 εκτός έδρας, με ενεργητικό 79.5 πόντους ανά παιχνίδι και παθητικό περί τους 78 πόντους κατά μέσο όρο. Δεν έχει αναφερθεί κάποιος απρόοπτος τραυματισμός στο ρεπορτάζ της λιθουανικής ομάδας.

Ουσιαστικά καμία εκ των δύο δεν έχει ελπίδες, αλλά η έδρα μετράει και η Μπασκόνια έχει δείξει αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της. Άσος.

bullet Πρόταση: 1 – 1,66 – Bet365


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα