Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Ευρωλίγκα – Πέμπτη 05/03/2020

Προγνωστικά Μπάσκετ από τις σημερινές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας για τη 28η αγωνιστική.

Published

on

Euroleague logo

Διαβάστε τα προγνωστικά μπάσκετ για τα παιχνίδια της ημέρας από τη Euroleague 2019-2020.

Όλοι οι αγώνες των ελληνικών ομάδων, όπως το Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναλύονται ξεχωριστά.

Stoiximan – Cash Out από παντού

ΖΕΝΙΤ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

zenit logo basketΗ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έτσι κι αλλιώς δεν είχε υψηλές βλέψεις στη φετινή EuroLeague, αλλά καταβάλει και προσπάθειες για να μην τερματίσει τελευταία. Ούτε η αλλαγή προπονητή, ωστόσο, έχει βοηθήσει τους Ρώσους, οι οποίοι μετά το εκτός έδρας 78-86 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποχώρησαν στο 7-20. Μετρούν 6 σερί ήττες, ενώ ο εντός έδρας απολογισμός τους είναι 3 νίκες και 11 ήττες. Κοντά στους 75 πόντους το ενεργητικό της Ζενίτ, η οποία παράλληλα δέχεται 81 πόντους κατά μέσο όρο.

ZalgirisΗ Ζαλγκίρις, αντίθετα, έρχεται από νίκη, καθώς επικράτησε της Χίμκι με 96-85 πριν από μερικές ώρες. Στο 12-15 η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που έχει κάνει ένα ντεμαράζ ανάλογο με το περσινό και διεκδικεί με πολλές πιθανότητες πλέον την παρουσία της στα playoffs της EuroLeague. Οι Λιθουανοί έχουν επικρατήσει στα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ ο εκτός έδρας απολογισμός τους είναι 5-8 μέχρι σήμερα. Η Ζαλγκίρις σκοράρει 80.8 πόντους κατά μέσο όρο κι έχει παθητικό 78.5 πόντους ανά ματς.

ΟΚ, αουτσάιντερ η Ζενίτ, αλλά αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί σε καμία περίπτωση. Αν αξίζει κάτι στο συγκεκριμένο ματς είναι ο άσος με χάντικαπ.

bullet Πρόταση: 1 (+5,5) – 1,90 – Stoiximan


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ρεάλ νέαΗ Ρεάλ Μαδρίτης θα έλεγε κανείς πως είναι από τις πλέον ταλαιπωρημένες ομάδες της EuroLeague λόγω τραυματισμών, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Στο 21-6 το ρεκόρ της ομάδας του Πάμπλο Λάσο μετά το 78-73 επί της Αρμάνι στο Μιλάνο, έχει 6/6 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Ρεάλ είναι εξαιρετική μπροστά στο κοινό της μέχρι σήμερα με 12 νίκες σε 13 ματς, σκοράρει 84.6 πόντους ανά ματς και δέχεται κάτι παραπάνω από 77 ανά παιχνίδι. Κοινώς είναι εξαιρετική και στις δύο μεριές του παρκέ. Αμφίβολοι οι Γιουλ (γκαρντ), Ντεκ (φόργουορντ) και Ράντολφ (φόργουορντ).

Villerban logoΑπό νίκη έρχεται και η Βιλερμπάν. Η ομάδα του coach Μίτροβιτς με ρεκόρ 10-17 προφανώς και δεν κυνηγάει κάτι βαθμολογικά στη EuroLeague, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε αδιάφορη κόντρα στη Βαλένθια και πήρε τη νίκη με 72-65. Αυτή ήταν μόλις 2η νίκη στα τελευταία 11 ματς για τη Βιλερμπάν, η οποία έχει απολογισμό 1-12 εκτός Γαλλίας μέχρι σήμερα. Το σύνολο του coach Μίτροβιτς δεν παίρνει καλό βαθμό στην επίθεση καθώς σκοράρει μόλις 74.2 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ αμυντικά έχει παθητικό κοντά στους 82 πόντους ανά ματς. Αμφίβολος ο Πέιν (σέντερ).

Η Ρεάλ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα αλλά οι αποδόσεις του άσου δεν αξίζουν. Με λίγο ρίσκο θα στηρίξουμε το over.

bullet Πρόταση: Over 161 – 1,90 – Bet365


ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

*Το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο λόγω του κορονοϊού.

Valencia basket logoΣε κακό mood βρίσκεται η Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά κι έμοιαζε σαν… σάκος του μποξ, αλλά κατόπιν πήρε σερί νίκες και βρέθηκε στην πρώτη 8άδα. Στη… θέα, όμως, των playoffs της EuroLeague λύγισε, έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και πλέον βρίσκεται στο 12-15. Σταθερά εκτός οι Λόιντ (γκαρντ) και Βαν Ρόσομ (γκαρντ) για τη Βαλένθια που έρχεται από το 65-72 στην έδρα της Βιλερμπάν. Το 3ο σερί αρνητικό αποτέλεσμα και 4ο στα τελευταία 5 ματς. Στο 7-6 εντός έδρας η Βαλένθια, που σκοράρει 81.6 πόντους και δέχεται κάτι παραπάνω από 82 ανά ματς.

MilanoΣε κακή κατάσταση βρίσκεται και η Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 73-78 και υποχώρησε στο 11-16 στη EuroLeague. Έχει χάσει την επαφή της με την πρώτη 8άδα που οδηγεί στα playoffs και θέλει άμεσα νίκες! Το θετικό για την Αρμάνι είναι πως δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί πλέον, ωστόσο σημειώστε πως οι Ιταλοί έχουν 8 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια. Στο 2-11 συνολικά εκτός έδρας οι Ιταλοί, που σκοράρουν περίπου 78 πόντους ανά ματς και δέχονται 81 κατά μέσο όρο.

Δύο ντεφορμέ ομάδες σε άδειο γήπεδο, με την πιο ποιοτική εκ των δύο να τιμάται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Ξεκάθαρη αξία στο διπλό.

bullet Πρόταση: 2 – 2,50 – Bet365

Νόμιμο στοίχημα στη bet365


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα