Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Μπάσκετ – The Answer – Τρίτη 10/03/2020

Published

on

Προγνωστικά Μπάσκετ

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα, που εμφανίζονται ως στοιχηματικές ευκαιρίες από τις μεγάλες διοργανώσεις της Ευρώπης (πλην της Ευρωλίγκας που οι αναλύσεις είναι ευρύτερες και γίνονται ξεχωριστά).

Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Τρίτη (10/03).

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

BONNH – AEK

Basketball Champions League logoΗ ΑΕΚ έχει την ευκαιρία στη Βόννη να κλειδώσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και η Ένωση έχει κάνει ήδη το 1-0. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε της γερμανικής ομάδας στο ΟΑΚΑ με 92-85, έπειτα από ένα ματς που τα βρήκε αρκετά σκούρα, αλλά στο φινάλε εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα των Αμερικανών της, οι οποίοι βρήκαν χώρο να δράσουν κόντρα σε μία αρκετά μέτρια άμυνα.

Σε αυτό ακριβώς το στοιχείο θα βασιστούμε κι ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Βόννη. Οι Γερμανοί αναμενόμενα θα βελτιωθούν στην Telekom-Done Arena και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν τη σειρά στο 1-1. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορούν να τα καταφέρουν, ωστόσο η άμυνά τους δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει την ελληνική ομάδα κάτω από τους τους 80 πόντους. Η Βόννη δέχεται σταθερά 80+ πόντους κατά μέσο όρο εντός κι εκτός συνόρων και το προσωπικό over της ΑΕΚ μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

bullet Πρόταση: ΑΕΚ Over 80,5 – 1,65 – Stoiximan


ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Basketball Champions League logoΔεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η Σαραγόσα, ήταν εξ αρχής το μεγάλοφαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και πριν από μερικές ώρες έκανε το 1-0 με 76-67. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πλέον το ζητούμενο είναι να κάνει το 2-0 στη Λιθουανία. Η Λιετκαμπέλις, βέβαια, θα προσπαθήσει για το αντίθετο. Θα είναι, όμως, δύσκολο να τα καταφέρει. Βλέπετε,δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία καθώς βασίζεται εν πολλοίς σε νεαρούς Λιθουανούς παίκτες, ενώ και στην έδρα της φέτος δεν παρουσιάζεται τόσο σταθερή όσο άλλες χρονιές (4-4).

Ξέχωρα από τα παραπάνω, είναι δεδομένο το ποιοτικό προβάδισμα της Σαραγόσα, η οποία παίρνει πολύ καλό βαθμό στην άμυνα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κι απέναντι της θα βρει μία από τις χειρότερες άμυνες του BCL (76.1 πόντοι ενεργητικό οι γηπεδούχοι). Το χάντικαπ βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, επομένως έχουμε μία καλή ευκαιρία να στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και να πάμε με το διπλό.

bullet Πρόταση: 2 (-3,5) – 1,83 – Stoiximan

Stoiximan Cash Out – Κλείσε τα στοιχήματά σου από όλες τις συσκευές!

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα