Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Μπάσκετ – The Answer – Κυριακή 07/06/2020

Published

on

:: Προγνωστικά Answer

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer, που εμφανίζονται ως στοιχηματικές ευκαιρίες από τα διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας είναι το πρώτο πρωτάθλημα που ξεκινάει μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω κορονοϊού. Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Κυριακή (07/06).

*Cash Out, πριν στην σπάσει! | 21+

ΣΚΑΪΛΑΪΝΕΡΣ – ΑΛΜΠΑ

germania

Οι Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο ειδικό τουρνουά του Μονάχου και βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο, ωστόσο δεν έχουν πολλές πιθανότητες διάκρισης. Πριν από τη διακοπή είχαν πανηγυρίσει μόλις 6 φορές στη διάρκεια της σεζόν, μετρούσαν 15 ήττες, με τη στατιστική τους να δείχνει πως επιθετικά έχουν σημαντικά προβλήματα -καθώς σκοράρουν 75.2 πόντους κατά μέσο όρο- αλλά την ίδια ώρα παίρνουν καλό βαθμό στην άμυνα με παθητικό 80.6 πόντους ανά παιχνίδι. Αποκτήθηκαν οι Μπαρτόλο και Ματσιούλις για να δώσουν λύσεις, τραυματίας ο Χάινς (φόργουορντ, 9.4 πόντοι), αμφίβολος ο τραυματίας Κράτζερ (σημαντικός σέντερ).

Η Άλμπα, από την άλλη, είναι ομάδα επιπέδου EuroLeague και θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Σε αντίθεση με τη Μπάγερν Μονάχου που είχε τη σημαντική απώλεια του Μονρό (σέντερ), η Άλμπα δεν έχασε πολλούς βασικούς λόγω της διακοπής. Ο γκαρντ Μέισον έμεινε στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Σνάιντερ (φόργουορντ) είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Πριν από το… αναγκαστικό break, η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες είχε 14 νίκες και 5 ήττες, με ενεργητικό 93.4 πόντους και παθητικό 81.2 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Άλμπα είναι το φαβορί, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές αδυναμίες των Σκαϊλάινερς και το διπλό συνδυάζεται ιδανικά με το under.

bullet Πρόταση: 2 & Under 163,5 – 1,68 – Stoiximan


ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

germania

Η Ράστα Βέχτα ήταν η περσινή ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga και συνέχισε και φέτος την θετική της πορεία. Πριν από τη διακοπή της επιδημίας είχε θετικό απολογισμό νικών ηττών (12-9), με τη στατιστική της να γράφει πως σκοράρει κάτι παραπάνω από 80 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται περίπου 82 ανά αναμέτρηση. Βέβαια, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά πλέον, καθώς αποχώρησαν οι Βαστούρια (γκαρντ, 13.4 πόντοι), Ντέιβις (γκαρντ, 11.8 πόντοι) και Μέρφι (φόργουορντ, 5.5 πόντοι), με τους έμπειρους Ρέμπετς (γκαρντ) και Ζισκόφσκι (σουτέρ) να καλούνται να καλύψουν ορισμένα από τα κενά.

Από την άλλη, η Λούντβιγκσμπουργκ ήταν από τις ομάδες που είχαν πορεία καλύτερη του αναμενομένου στο γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, είχε πανηγυρίσει 17 φορές και είχε χάσει μόλις 4 από τα παιχνίδια της, με ενεργητικό 86.5 πόντους κατά μέσο όρο και παθητικό κοντά στους 77 πόντους ανά παιχνίδι. Κοινώς, ήταν μία από τις καλύτερες άμυνες. Το πόσο διαφορετική θα παρουσιαστεί τώρα δεν το γνωρίζουμε, πάντως, θα παραταχθεί δίχως τους Κάριγκντον (γκαρντ, πρώτος σκόρερ, 17.2 πόντοι), Κόνγκα (γκαρντ) και Λάισνερ (φόργουορντ, 10.2 πόντοι), ενώ αποκτήθηκε ο γνωστός μας Νίξον (γκαρντ, έχει παίξει στο Λαύριο).

Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι όντως το φαβορί, αλλά η Ράστα Βέχτα μπορεί να την κοντράρει. Πήρε έμπειρα παιδιά και η “Λου” έχει αρκετά κενά να καλύψει. Άσος με χάντικαπ.

bullet Πρόταση: 1 (+7,5) – 1,91 – Stoiximan


Νόμιμο στοίχημα στη bet365

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα