Connect with us

Bet of the Day

Προγνωστικά Serie A (ΙΤΑ1) – Αγώνες Πέμπτης

Published

on

Οι αναμετρήσεις της ημέρας διεξάγονται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Serie A - Italia 1Ακολουθεί ανάλυση και προγνωστικά για τα παιχνίδια που διεξάγονται την Πέμπτη (23/7).

Bet365 | 21+ | Παίξτε υπεύθυνα

Ουντινέζε – Γιουβέντους

ΟυντινέζεΈχει δείξει σημάδια βελτίωσης μετά τη διακοπή, αλλά τα σκαμπανεβάσματα παραμένουν και ως συνέπεια τα αποτελέσματα δεν είναι τα ιδανικά. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Νάπολι, όπου αρχικά προηγήθηκε, αλλά λύγισε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1).

Είδε τις Τζένοα (ισόβαθμη στους 36 βαθμούς) και Λέτσε (32) να κερδίζουν και να αυξάνουν την πίεση. Για να υποβιβαστεί πρέπει πάντως να την προσπεράσουν και οι δύο. Δύσκολη η 4άδα αγώνων που απομένει. Μοναδικό ματς που θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος βατό είναι αυτό με τη… Λέτσε, η οποία θα «καίγεται».

Με αντίπαλο τη Γιουβέντους έχει κάκιστα αποτελέσματα. Πέντε σερί ήττες έχει στο πρωτάθλημα, ενώ την τελευταία φορά που την κέρδισε στο Ούντινε ήταν το 2010. Αντιθέτως, το έχει κάνει δύο φορές στο Τορίνο. Ο Γκρότι ήταν βοηθός του Σάρι πέρσι στην Τσέλσι και θα προσπαθήσει να του στήσει παγίδες.

Στο 5-6-6 τα εντός έδρας της με 15-20 γκολ, δηλαδή περίπου 2 ανά ματς στο Φρίουλι.

Τραυματίες είναι οι Πρεντλ (Α), Μαντραγκόρα, Γουάλας, Γιάγιαλο (Μ) και Τεόντορτσικ (Ε).

JuventusΕίναι να μην την αμφισβητήσει κανείς. Η Γιουβέντους το πήρε… πατριωτικά, φόρεσε τα καλά της και με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο, που σημείωσε δύο γκολ, επικράτησε με 2-1. Μεταξύ 51′ και 54′ έβαλε τις βάσεις της νίκης και μόνο στο τελευταίο 20λεπτο υποχώρησε και δέχτηκε μια σχετική πίεση, όπως και το γκολ στο 83′.

Βρίσκεται στο +6 από τη 2η Αταλάντα και στο +7 από την Ίντερ, οπότε με νίκη σήμερα φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αυτός είναι ο στόχος ώστε στη συνέχεια να αφοσιωθεί πλήρως στην προετοιμασία της για την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ και στον τρόπο που θα αποκλείσει τη Λυών.

Με αντίπαλο την Ουντινέζε έχει εξαιρετική παράδοση όπως αναφέραμε. Στο 6-1-0 τα πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από την τελευταία ήττα της και μετά. Εκτός έδρας πάντως είναι η 3η καλύτερη ομάδα της Σέριε Α με 10-3-4 και 29-22 γκολ.

Τιμωρημένος είναι ο Μπονούτσι (Α). Τραυματίες οι Κιελίνι, Ντε Σίλιο (Α) και Κεντίρα (Μ).

Στοίχημα ΗμέραςΗ Ουντινέζε είναι ανταγωνιστική και η Γιουβέντους σαφώς ανώτερη σε όλα. Το κίνητρο της γηπεδούχου ίσως ανεβάζει κάπως τις πιθανότητές της για θετικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τις απουσίες, αλλά και τη διάθεση της πρωτοπόρου να μην έχει άλλες απώλειες, μας οδηγεί σε ένα χαμηλό σχετικά σκορ. Προτείνουμε το σύνολο των 2-3 γκολ σε απόδοση 2,02. Μας καλύπτει τόσο στην έκπληξη του 1-1, όσο και στα πιο πιθανά 0-2, 1-2 (και όχι μόνο).

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,02 – Stoiximan


Λάτσιο – Κάλιαρι

LazioΤην τέταρτη ήττα της σε πέντε αγώνες (0-1-4) γνώρισε η Λάτσιο στο Τορίνο. Αντιμετώπισε την αποφασισμένη Γιουβέντους και επανέλαβε για 3η φορά σε αυτά τα 5 ματς το ίδιο σκορ ήττας (2-1). Η Λάτσιο βρίσκεται στο -4 από την 3η θέση, αλλά καλείται να διατηρηθεί στην 4η, κάτι που αναμένεται να κάνει ακόμα και αν δεν… επανέλθει ποτέ.

Έχει βατά ματς και ο χρόνος δεν της φτάνει ακόμα και αν έχει τάσεις αυτοκτονίας. Αξίζει βέβαια να τονίσουμε για πόσο… θράσος μιλούσαν κάποιοι όταν θεωρούσαν τη Λάτσιο διεκδικήτρια του τίτλου. Ναι, ήταν φορμαρισμένη, αλλά ούτε το βάθος είχε για να αντεπεξέλθει στα συνεχόμενα ματς, ούτε μπορεί να γίνει σύγκριση με την ποιότητα της Γιουβέντους. Με Αταλάντα και Ίντερ τη βάζεις στο ίδιο τσουβάλι, αλλά ως εκεί.

Στο 12-3-2 τα εντός έδρας της με 46-12 γκολ. Ακούγεται καλό, ε; Δεύτερο στην κατηγορία είναι. Ωστόσο, οι δύο ήττες της σημειώθηκαν στα ισάριθμα τελευταία ματς του Ολίμπικο από Μίλαν (0-3) και Σασσουόλο (1-2).

Τραυματίες οι Ράντου (Α), Μάρουσιτς, Λούλιτς, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (Μ) και Κορέα (Ε).

cagliari logo

Απαλλαγμένη από κάθε άγχος και κουρασμένη από τα διαδοχικά παιχνίδια, η Κάλιαρι πηγαίνει σε ένα κακό κλείσιμο στη σεζόν, αφήνοντας τις ακριβώς αντίθετες εντυπώσεις από ότι στα 2/3 του πρωταθλήματος. Με ένα επί μέρους 0-4-2 η ομάδα του Τζένγκα υποχώρησε αισθητά στη βαθμολογία, αντί να φλερτάρει με την 8η θέση, που είχε θέσει ως στόχο.

Προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο τη Σασσουόλο, σε ένα ματς ωστόσο που ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα. Σε λίγα ματς είναι μη ανταγωνιστική. Επιθετικά όμως το πρόβλημα έχει γίνει δεδομένο στις πρόσφατες εμφανίσεις της. Ένα γκολ έβαλε κι αυτό μετά από αφλογιστία 4 αγωνιστικών.

Παίζει με την Ουντινέζε (εντός) την Κυριακή και κλείνει τη σεζόν με Γιουβέντους και Μίλαν.

Στο 4-8-5 τα εκτός έδρας της με 19-23 γκολ. Είναι ικανή να κάνει ζημιά στη Λάτσιο, αρκεί να θυμηθεί τον καλό εαυτό της.

Εκτός είναι οι τραυματίες Πελεγκρίνι (Α), Ολίβα, Ναϊνγκολάν (Μ) και Παβολέτι (Ε).

Καμία εμπιστοσύνη στη Λάτσιο, η οποία έχει παραδώσει «ψυχή και σώμα». Τουλάχιστον όχι όταν παίζεται σε αποδόσεις γύρω από το 1,40. Καλύτερα να πάρει κανείς εισιτήριο για Ρώμη εν μέσω πανδημίας. Η Κάλιαρι είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και μπορεί να βρει το γκολ απέναντι στην προβληματική αντίπαλό της παρά την απουσία του ηγετικού μέσου Ναϊνγκολάν. Θεωρούμε πως το G/G και Over 2,5 έχει τύχη και το 2,00 μας ικανοποιεί.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 2,00 – Betshop


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα