Connect with us

Bet of the Day

Προγνωστικά Serie A (ΙΤΑ1) – Αγώνες Τρίτης

Published

on

Οι αναμετρήσεις της ημέρας διεξάγονται στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Serie A - Italia 1Ακολουθεί ανάλυση και προγνωστικά για τα  παιχνίδια που διεξάγονται την Τρίτη (28/7).

Bet365 | 21+ | Παίξτε υπεύθυνα

Ίντερ – Νάπολι

InterΣτη 2η θέση επέστρεψε η Ίντερ, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και θέλει να καταλήξει εκεί. Δε σημαίνει κάτι ουσιαστικό αν θα είναι 2η ή 3η, αλλά στο μυαλό του Κόντε υπάρχει η αντίληψη πως δε θέλει άλλον ανάμεσα στην ομάδα του και στη Γιουβέντους. Στη Γένοβα έπαιξε με αυτή τη λογική και επικράτησε της Τζένοα, που είχε μεγαλύτερο θεωρητικά κίνητρο (0-3).

Είναι  στο -7 από τη Γιουβέντους και στο +1 από Αταλάντα και Λάτσιο. Κλείνει τη Σέριε Α με δύσκολα ματς. Παίζει με Νάπολι (εντός) και Αταλάντα (εκτός), αναμετρήσεις που θα τη βοηθήσουν να φορμαριστεί ενόψει του Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθεί.

Αν και αποτελεί την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας μακριά από την έδρα της, στο γήπεδό της έχει 10-6-2 ρεκόρ με 38-17 γκολ. Της στοίχισαν οι8 απώλειες. Με τις μισές από αυτές θα πρόβαρε τώρα το στέμμα της πρωταθλήτριας.

Τιμωρημένος είναι ο Γκαλιαρντίνι (Μ) και τραυματίες οι Σένσι και Βετσίνο (Μ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντε Βρι (Α), αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του.

Napoli

Έχει πάρει το εισιτήριο από την κατάκτηση του κυπέλλου για το Γιουρόπα Λιγκ και περιμένει καρτερικά να τελειώσει η σεζόν. Μια πολύ μέτρια σεζόν με έντονα σκαμπανεβάσματα και μόνιμη αστάθεια, που την έκαναν μια ομάδα δύσκολη προς… πρόβλεψη. Στον αγώνα με τη Σασσουόλο ήταν σοβαρή λες και είχε κίνητρο (2-0).

Ο Γκατούζο πήρε το τρόπαιο που έψαχνε, αλλά κατά τα άλλα δεν κατάφερε να δώσει διάρκεια στην ομάδα της Νότιας Ιταλίας. Ζητούμενο για τον τεχνικό της ομάδας είναι να αφήσουν οι παίκτες του τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στο τελείωμα της εγχώριας σεζόν και να μην υπάρξουν νέοι τραυματισμοί ενόψει του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα στις αρχές Αυγούστου (1-1 εντός το πρώτο ματς).

Στο 8-5-5 με 30-24 γκολ οι εκτός έδρας επιδόσεις της.

Τιμωρημένος είναι σήμερα ο πρώτος σκόρερ Μέρτενς (Ε). Τραυματίας ως το τέλος της σεζόν ο Μανωλάς (Α).

Στοίχημα ΗμέραςΗ Ίντερ θέλει να κλείσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με νίκη και παρά τις ιδιαιτερότητες που έχουν προκύψει με την απουσία του κόσμου σε όλα τα γήπεδα, δείχνει να έχει τη δυναμική να τα καταφέρει. Συναντάει άλλωστε τη Νάπολι χωρίς τον Μέρτενς και έχει να ανησυχεί για μια λιγότερη πηγή κινδύνου. Η φιλοξενούμενη έδειξε καλά στοιχεία και άφησε καλές εντυπώσεις με τη Σασσουόλο οπότε δε θα είναι αδιάφορη. Καθαρά αγωνιστικά όμως, μπορεί να επιβεβαιωθεί το «1». Είχαμε βάλει σαν όριο το 2,00, άρα στο 2,10 μας ικανοποιεί.

bullet Πρόταση: 1 – 2,10 – Novibet


Πάρμα – Αταλάντα

Parma logo

Είχε 1-3-6 από την επανέναρξη και έπειτα, όμως στα δύο τελευταία έδειξε ότι… υπάρχει! Αρχικά κέρδισε με 2-1 τη Νάπολι και στη συνέχεια επικράτησε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Μπρέσια (1-2), όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη.

Άνετη η πορεία της, είναι στην 11η θέση και μπορεί να τερματίσει μέχρι και στην 8η, που είναι στο +2. Σκοράρει και δέχεται γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια της.

Στο 7-2-9 τα εντός έδρας της με 25-22 γκολ.

Τραυματίες οι Σκοτσαρέλα, Μπρούγκμαν, Ερνάνι (Μ) και Κορνέλιους (Ε).

Atalanta logo

Την τρίτη σερί εκτός έδρας ισοπαλία της σημείωσε η Αταλάντα στο Μιλάνο, με το σκορ κόντρα στην Μίλαν να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο (1-1). Σαν να έχει σιγάσει κάπως η μηχανή των γκολ από το Μπέργκαμο, αλλά είναι και λογικό. Βρίσκεται στην 3η θέση, 1 πίσω από την Ίντερ ισόβαθμη με τη Λάτσιο. Ότι βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους λίγο πριν ολοκληρωθεί το καμπιονάτο πρόκειται για άθλο.

Κυνηγάει το μαγικό… 100 στα γκολ που έχει σημειώσει αφού βρίσκεται στο «96» και στοχεύει σε 4 γκολ στα δύο ματς που απομένουν. Μετά την Πάρμα αντιμετωπίζει την Ίντερ εντός, όπου και πέφτει η αυλαία της Σέριε Α πριν μεταφερθεί στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 10-7-1 τα εκτός έδρας της, όπου έχει 45-21 γκολ.

Τιμωρημένος ο πολύτιμος Τολόι (Α) και τραυματίας ο εντυπωσιακός Ίλισιτς (Ε).

Απαλλαγμένες από το άγχος και με διάθεση να μην έχουν άλλους τραυματισμούς ρίχνονται στη μάχη του Ένιο Ταρντίνι οι δύο ομάδες. Ικανές στο σκοράρισμα αμφότερες, μπορούν να οδηγήσουν το παιχνίδι σε ένα μεγάλο σκορ, που σημαίνει G/G & Over 2,5 γκολ.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 1,80 – Betshop


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα