Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Μπάσκετ (Answer) – Αγώνες Πέμπτης 3/9

Published

on

Προγνωστικά NBA

prognostika nbaΑυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer, που επικεντρώνεται στους αγώνες του NBA, το οποίο βρίσκεται στη φάση των play-offs.

Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Τετάρτη (02/09).

*Cash Out, πριν στην σπάσει! | 21+

  • 1η φάση των NBA playoffs της σεζόν 2019-20.
  • Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται στα γήπεδα της “φούσκας” του Ορλάντο, χωρίς κόσμο.
  • Η πρόκριση κρίνεται κανονικά στις 4 νίκες.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

Game 1: Ράπτορς – Σέλτικς 94-112
Game 2: Ράπτορς – Σέλτικς 99-102

Το Game 2 ήταν πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με το Game 1, το αποτέλεσμα, όμως, δεν ήταν διαφορετικό. Οι Μπόστον Σέλτικς είδαν τον Μάρκους Σμαρτ να βάζει 5 σερί τρίποντα στην 4η περίοδο, γενικότερα έπαιξαν ξανά εξαιρετικά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι κι έτσι κατάφεραν έστω και στις λεπτομέρειες να κάνουν το 2-0. Βέβαια, ο coach Στίβενς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Μην ξεχνάτε πως οι Σέλτικς παίζουν δίχως τον Χέιγουορντ, ενώ είναι πολύ σημαντικό πως στα φετινά playoffs δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας. Πρώτος σκόρερ στο Game 2 ο Τέιτουμ με 34 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Οι “Κέλτες” σκοράρουν 113.7 πόντους κατά μέσο όρο και δέχονται μόλις 99.2 ανά παιχνίδι έως τώρα.

Οι Τορόντο Ράπτορς, από τη μεριά τους, έφτασαν κοντά στο 1-1, στα κρίσιμα, όμως, δεν πήραν σωστές αποφάσεις ή δεν έβαλαν τα σουτ που έπρεπε, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον πίσω με 0-2 στις νίκες. Γι’ ακόμα μία φορά χαμηλό το ποσοστό τους στα τρίποντα (11/40, ήτοι 27,5%), στους 20 πόντους ο Ανουνόμπι, στους 19 ο ΦανΒλιτ. Δεν παίζουν καλά οι Ράπτορς, είναι δεδομένο αυτό, ενώ παίκτες “κλειδιά” όπως ο Λάουρι κι ο Γκασόλ είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό. Στους 112.8 πόντους το ενεργητικό των πρωταθλητών, στους 106.2 πόντους το παθητικό τους κατά μέσο όρο.

Σίγουρα, το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας, αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Το να συναντάμε, όμως, σε αποδόσεις αουτσάιντερ τους Μπόστον Σέλτικς είναι λάθος γι’ αυτό θα κρατήσουμε τον άσο.

bullet Πρόταση: 1 – 1,95 – Stoiximan


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

Τζάμπολ στους ημιτελικούς της Δύσης. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν το ακλόνητο φαβορί στη σειρά με τους Ντάλας Μάβερικς, ο τρομερός Λούκα Ντόντσιτς, όμως, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς. Εν τέλει, οι Κλίπερς πήραν τη πρόκριση με 4-2. Ηγέτης ο Λέοναρντ, ο οποίος φέτος σκοράρει κάτι παραπάνω από 27 πόντους ανά παιχνίδι, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως οι Κλίπερς ανεβαίνουν επίπεδο όταν ο Πολ Τζορτζ παίζει καλά κι αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο ζητούμενο. Μέχρι τώρα, οι παίκτες του coach Ρίβερς παίζουν run n’ gun μπάσκετ με ενεργητικό 116.3 πόντους ανά παιχνίδι και παθητικό 117 πόντους κατά μέσο όρο. Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Μπέβερλι (γκαρντ, εξαιρετικά αμφίβολος).

Όσο για τους Ντένβερ Νάγκετς; Πήραν το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Γιούτα Τζαζ, κατόπιν έχασαν τα 3 επόμενα και χρειάστηκαν 3 σερί νίκες και ένα δραματικό φινάλε στο Game 7 για να πάρουν τελικά την πρόκριση με 4-3. Απίθανος ο Μάρεϊ (γκαρντ) που μέτρησε δύο “50άρες” κι ήταν ασταμάτητος πίσω από τα 7,25 μέτρα, εξαιρετικός ο Γιόκιτς (σέντερ, 19.9 πόντοι, 9.7 ριμπάουντ, 7 ασίστ), που μάλιστα έβαλε και το καλάθι νίκης στο Game 7. Πολύ θετικό για τους Νάγκετς πως έχει επιστρέψει ο Χάρις, ειδικά στην άμυνα έδωσε πολλές βοήθειες στα τελευταία παιχνίδι. Η στατιστική του Ντένβερ γράφει 111.3 πόντους υπέρ και 113.4 πόντους κατά ανά αγώνα.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τους Λος Άντζελες Κλίπερς κι αυτό κυρίως διότι έδειξαν πολλές αμυντικές αδυναμίες κόντρα στους Μάβερικς. Γι’ αυτό κι εμείς θα κρατήσουμε το over και όχι τον χαμηλό άσο.

bullet Πρόταση: Over 222,5 – 1,87 – Stoiximan

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα