Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Κόσοβο – Ελλάδα

Published

on

Κόσοβο - Ελλάδα

Ο αγώνας Κόσοβο – Ελλάδα διεξάγεται στην Πρίστινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου γκρουπ της League C για το Nations League (ΛΙΕΘ).

Nations League

  • Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Τα 5/7 τελευταία ματς της Ελλάδας είχαν under 2,5 γκολ.
  • Τα 5/7 πιο πρόσφατα της Γαλανόλευκης είχαν επίσης under 10,5 κόρνερ.

Το διπλό της Ελλάδας προσφέρεται στη bet365 σε απόδοση 2,25, που μεταφράζεται σε 44% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η γαλανόλευκη κερδίζει το εντυπωσιακό 85% των αγώνων της, όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση!

Super Fast Αναλήψεις, με χρόνους ρεκόρ από 1 μέχρι 24 ώρες! | 21+

ΚΟΣΟΒΟ

kosovo-logo

Μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη με τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά του στην προκριματική φάση του Euro. Δεν τα κατάφερε βέβαια, όμως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και πάλεψε την πρόκριση μέχρι την τελευταία αγνιωστική. Σε έναν όμιλο 5 ομάδων τερμάτισε 3η, πίσω από την εκτός συναγωνισμού Αγγλία και στο -4 από τη 2η Τσεχία.

Στην πρεμιέρα του Nations League δεν επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του φαβορί και παραχώρησε ισοπαλία στη Μολδαβία (1-1). Είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, κάτι που ειδικά εκτός έδρας δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Με κατοχή της μπάλας στο 72% κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει στο 71′ και στη συνέχεια οι προσπάθειές της για γκολ ήταν κάπως επιπόλαιες.

Δυσκολότερος αντίπαλος η Ελλάδα, αλλά στην Πρίστινα το Κόσοβο παίζει με ιδιαίτερο πάθος και αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και να πιέσει από την αρχή, αλλά αν μείνει πίσω στο σκορ λογικά θα βραχυκυκλώσει.

Απουσιάζει ο πολύτιμος Μουρίκι (Ε).

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα

Άφησε καλές εντυπώσεις στο τέλος των προκριματικών του Euro, όμως το ξεκίνημα στο Nations League δεν ήταν ανάλογο. Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Φαν Σιπ, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα σύνολο που έχει κάνει μεγάλη ανανέωση. Η Σλοβενία δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο ρόστερ της, πέραν του εντυπωσιακού κίπερ Όμπλακ, όμως ήταν… αρκετός ώστε το ματς της Λιουμπλιάνας να μείνει στο 0-0.

Αρκετά νοτιότερα ταξίδεψε η εθνική ομάδα, η οποία ωστόσο καλείται να… ανεβάσει την απόδοσή της για να φτάσει στην πρώτη νίκη της στον όμιλο. Πρόκειται μεν για επίσημα φιλικά, όμως υπάρχει κίνητρο και ενθουσιασμός στους παίκτες που έχουν κληθεί από το προπονητικό τιμ.

Η λογική λέει πως θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αυτό βέβαια αντικρούεται με την προσπάθεια που γίνεται να χτιστεί ο κορμός της ομάδας, έστω και με τους νεαρούς παίκτες που -κυρίως- εμπιστεύεται ο Φαν Σιπ.

Πέντε νέες κλήσεις περιλαμβλάνει η αποστολή της δυάδας αγώνων που ολοκληρώνεται σήμερα. Πρόκειται για τους Σβάρνα (Α), Μιχαηλίδη (Α), Ρότα (Α), Κυριακόπουλο (Α) και Τζόλη (Ε). Η ομάδα προχωράει χωρίς τους πολύ έμπειρους Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Εκτός και οι Βλαχοδήμος, Σάμαρης, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Εκ των κλήσεων, απουσιάζει ο Τσιμίκας που βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Στοίχημα στο Κόσοβο – Ελλάδα

Με αντίπαλο τη Σλοβενία πιστεύαμε ότι το «διπλό» στο 3,19 είχε υπεραξία, κάτι που αποτέλεσε βασικό λόγο για την επιλογή μας, η οποία τελικά χάθηκε. Σήμερα, η Ελλάδα είναι φαβορί και το ματς είναι εξίσου απαιτητικό. Έχοντας όμως ήδη ένα ματς στα πόδια τους, με περισσότερη συγκέντρωση και λιγότερο άγχος από ότι στη Λιουμπλιάνα, εκτιμούμε πως η Ελλάδα θα επικρατήσει. Έστω με ένα γκολ διαφορά, έστω με 0-1.

bullet Πρόταση: 2 – 2,41 – Stoiximan

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming – 21+

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα