Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Προγνωστικά Premier League (ΑΓΓΠ) – Αγώνες Σαββάτου

Published

on

Οι αναμετρήσεις της ημέρας διεξάγονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

Προγνωστικά Πρέμιερ ΛιγκΑκολουθεί ανάλυση και προγνωστικά για τα παιχνίδια που διεξάγονται το Σάββατο (12/9).

Ζωντανό στοίχημα σε όλα τα αθλήματα. Παιχνίδι και από το κινητό! | 21+

Φούλαμ – Άρσεναλ

Fulham logo

Η Φούλαμ κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδό της από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ μέσω των πλέι οφ, καθώς κέρδισε με 2-1 την Μπρέντφορντ (στην παράταση). Ήταν κάτι που το άξιζε και δικαίως έγινε πράξη, επιστρέφοντας έτσι μετά από μία μικρή παύση στα μεγάλα σαλόνια. Οι στόχοι της φέτος είναι ξεκάθαροι. Προτεραιότητα έχει η παραμονή στην κατηγορία.

Ενισχύθηκε αρκετά για να τα καταφέρει, αποκτώντας τον τερματοφύλακα Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν), τον μπακ Τέτε (Λυών) και τον μέσο Λεμινά ως δανεικό (Σαουθάμπτον). Αναμένεται να προσεγγίσει αμυντικά την πρεμιέρα, περιμένοντας τις ευκαιρίες της για να σκοράρει. Ο Σκοτ Πάρκερ έχει άδειο απουσιολόγιο για το συγκεκριμένο ματς.

Άρσεναλ

Η αποτυχημένη περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα σώθηκε στο φινάλε με την κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας, όπου κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι και… χρύσωσε το χάπι. Σαν να μην έφτανε αυτό, ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν, κερδίζοντας τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ στα πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει τη νίκη στην πρεμιέρα για να ξεκινήσει με το δεξί και να μπει από νωρίς σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Στα μεταγραφικά, οι πιο σημαντικές προσθήκες ήταν αυτές του μέσου Γουίλιαν (Τσέλσι) και του αμυντικού Γκάμπριελ (Λιλ). Εκτός αποστολής οι Παπασταθόπουλος και Νταβίντ Λουίζ (Α).

Η Φούλαμ ναι μεν ενισχύθηκε, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να «δέσει» ως σύνολο και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ είναι πιο έτοιμη ομάδα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη στο λονδρέζικο μίνι ντέρμπι. Λογικά χαμηλό το «διπλό» στο 1,60.

bullet Πρόταση: 2 – 1,60 – Stoiximan


Λίβερπουλ – Λιντς

ΛίβερπουλΣτόχευσε με όλες τις δυνάμεις της στο πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε με τεράστια διαφορά μετά από 30 χρόνια. Για να φτάσει στο τρόπαιο άφησε τους υπόλοιπους εγχώριους θεσμούς σε δεύτερη μοίρα, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ μια άτυχη βραδιά (με την Ατλέτικο) της στοίχισε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση, η κατάκτηση της κορυφής από την ομάδα του Κλοπ κάλυψε όλες τις άλλες αποτυχίες.

Στη νέα σεζόν, ηττήθηκε από την Άρσεναλ στον τελικό του Σούπερ Καπ (1-1 η κανονική διάρκεια) στα πέναλτι, χάνοντας έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Οι Άγγλοι χρησιμοποιούν τη λέξη «υπεράσπιση» για τους πρωταθλητές, αλλά ο Κλοπ δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να επιτεθεί προς τον τίτλο με το ίδιο πάθος που το έκανε στην τελευταία σεζόν. Απέκτησε τον Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό και άφησε τους Λόβρεν (Ζενίτ) και Λαλάνα (Μπράιτον) να αποχωρήσουν. Ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι, οπότε οι 3 βαθμοί απόψε είναι απαραίτητοι.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του αρχηγού Χέντερσον (Μ), αλλά και του Μάτιπ (Α).

Leeds logoΕπίσης πρωταθλήτρια. Η ομάδα των Μίντλαντς κατέκτησε την Τσάμπιονσιπ και επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Πρωτεργάτης στην προσπάθεια ο ιδιότροπος Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος ανανέωσε με τον σύλλογο. Πρώτος στόχος των νεοφώτιστων της Πρέμιερ Λιγκ είναι η παραμονή, όμως η Λιντς είναι φιλόδοξη και θα επιχειρήσει ένα καλό πλασάρισμα.

Highlight των μεταγραφών η απόκτηση του φορ Ροντρίγκο από την Βαλένθια. Το ξεκίνημα στο Άνφιλντ είναι από τα δυσκολότερα που θα μπορούσε να της έχει τύχει. Ωστόσο, θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, ίσως να αιφνιδιάσει τη Λίβερπουλ και αν δεν τα καταφέρει τουλάχιστον να βραχυκυκλώσει την ισχυρότατη αντίπαλό της. Ακολουθεί το ματς με τη Χαλ για το Λιγκ Καπ και στη συνέχεια η εντός έδρας αναμέτρηση με την Φούλαμ, αγώνες που είναι περισσότερο στα μέτρα της.

Τραυματίες είναι οι Μπεράρντι (Α) και Φόρσο (Μ).

Η Λίβερπουλ θέλει να μπει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα και αναμένεται να επιτεθεί από την πρώτη στιγμή. Η Λιντς έχει τον ενθουσιασμό και θα κοιτάξει να «χτυπήσει» στην κόντρα ή από στημένες φάσεις. Ειδικά στην περίπτωση που η Λίβερπουλ είναι υπέρμετρα επιθετική ή καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι, το G/G γίνεται αρκετά πιο πιθανό από όσο υποδηλώνει το 1,87.

bullet Πρόταση: G/G – 1,87 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα