Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Μπάσκετ (Answer) – Αγώνες Τρίτης 15/9

Published

on

Προγνωστικά NBA

prognostika nbaΑυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer, που επικεντρώνεται στους αγώνες του NBA, το οποίο βρίσκεται στη φάση των play-offs.

Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Τρίτη (15/09).

*Cash Out, πριν στην σπάσει! | 21+

  • NBA playoffs της σεζόν 2019-20.
  • Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται στα γήπεδα της “φούσκας” του Ορλάντο, χωρίς κόσμο.
  • Η πρόκριση κρίνεται κανονικά στις 4 νίκες.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ

Πρεμιέρα στους τελικούς της Ανατολής. Για πρώτη φορά, στους τελικούς της συγκεκριμένης περιφέρειας δεν έφτασε ούτε το Νο.1 ούτε το Νο.2 της κατάταξης της regular season. Οι Μπόστον Σέλτικς απέκλεισαν τους Τορόντο Ράπτορς έπειτα από μία συναρπαστική σειρά που κρίθηκε στα 7 παιχνίδια. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς έχει μικρό ροτέισον ελέω και της απουσίας του Χέιγουορντ (φόργουορντ), ωστόσο βασίζεται στην εξαιρετική της άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Σέλτικς σκοράρουν 113.7 πόντους κατά μέσο όρο και δέχονται περίπου 100 ανά παιχνίδι, ενώ ηγέτης έως τώρα είναι ο Τζέισον Τέιτουμ με 23.4 πόντους ανά αναμέτρηση και ποσοστό στα σουτ 45%.

Οι Μαϊάμι Χιτ, από τη μεριά τους, ήταν μεν το απόλυτο αουτσάιντερ της σειράς με τους Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο πήραν πολύ εύκολα την πρόκριση, όπως δείχνει και το τελικό 4-1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξω από τα νερά του και τραυματίστηκε στο τέλος, οι παίκτες του coach Σποέλστρα ήταν εξαιρετικοί και στις δύο μεριές του παρκέ και κάπως έτσι το Μαϊάμι επέστρεψε στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά από το 2014. Ηγέτης ο Τζίμι Μπάτλερ με 19.5 πόντους (45.5% στα σουτ) και 6 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ συνολικά οι Χιτ μετρούν 112 πόντους υπέρ και 103.7 πόντους κατά ανά αγώνα.

Μεγάλες μάχες περιμένουμε ανάμεσα στις συγκεκριμένες ομάδες. Θα πάμε απλώς με την καλύτερη απόδοση, καθώς δεν υπάρχει παράγοντας “έδρα” στα φετινά playoffs, επομένως στο 2.00+ αξίζει να εμπιστευτούμε τους Χιτ, που εκτός όλων των άλλων θα είναι και πιο ξεκούραστοι.

bullet Πρόταση: 2 – 2,05 – Stoiximan


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

Game 1: Κλίπερς – Νάγκετς 120-97
Game 2: Κλίπερς – Νάγκετς 101-110
Game 3: Νάγκετς – Κλίπερς 107-113
Game 4: Νάγκετς – Κλίπερς 85-96
Game 5: Κλίπερς – Νάγκετς 105-111
Game 6: Νάγκετς – Κλίπερς 111-98

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν ήδη πετάξει τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που είχαν να φτάσουν για πρώτη στην ιστορία τους σε τελικούς Δύσης. Βλέπετε, μετά το 3-1, στο Game 5 έχασαν προβάδισμα 16 πόντων και στο Game 6 δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν στο +19! Απογοητευτικοί στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς, πλέον θα παίξουν την πρόκριση σε 7ο ματς και προφανώς όλο το βάρος είναι πάνω τους. Πρώτος σκόρερ στο Game 6 ο Τζορτζ με 33 πόντους, στους 25 σταμάτησε ο Λέοναρντ, που ήταν άστοχος, αλλά τα έκανε κι όλα μόνος του, αφού κυνηγούσε τους πάντες και στην άμυνα. Στους 116.3 πόντους το ενεργητικό των Κλίπερς, στους 110.3 πόντους το παθητικό τους κατά μέσο όρο.

Όσο για τους Νάγκετς; Μπορεί να βρέθηκαν στο -19, μπορεί να είδαν τον Μάρεϊ να τραυματίζεται στα πλευρά και να αγωνίζεται με πόντους στην 4η περίοδο, αλλά κατάφεραν να κάνουν ακόμα μία σπουδαία ανατροπή. Μάλιστα, στο τέλος οι παίκτες του coach Μαλόουν πήραν εύκολα τη νίκη, αφού οι Κλίπερς πραγματικά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Κορυφαίος ξανά ο Νίκολα Γιόκιτς (34 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ), ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα του παίζει χωρίς άγχος κι αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που την έχει βοηθήσει. Εξαιρετικός στην άμυνα ο Χάρις, που πρόσθεσε και 16 πόντους. Το Ντένβερ σκοράρει 111.3 πόντους ανά παιχνίδι και δέχεται 109.8 πόντους ανά ματς.

Μετά τα όσα είδαμε στα τελευταία ματς, δεν γίνεται να πάμε κόντρα στους Νάγκετς, όσο κι αν η λογική λέει… Κλίπερς. Θα πάμε με τη λύση του over, καθώς ναι μεν περιμένουμε μάχη στο Game 7, από την άλλη, όμως, αμφότεροι οι αντίπαλοι παίζουν μπάσκετ 110+ πόντων, άρα το line κρίνεται χαμηλό.

bullet Πρόταση: Over 207,5 – 1,90 – Stoiximan

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα