Connect with us

The Answer

Μαϊάμι Χιτ – Μπόστον Σέλτικς & ACB Ισπανίας

Published

on

prognostika nbaΑυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer, που επικεντρώνεται στους αγώνες του NBA, το οποίο βρίσκεται στη φάση των play-offs.

Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται την Κυριακή (27/09).

*Cash Out, πριν στην σπάσει! | 21+

  • Τελικοί της Ανατολής.
  • Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται στα γήπεδα της “φούσκας” του Ορλάντο, χωρίς κόσμο.
  • Η πρόκριση κρίνεται κανονικά στις 4 νίκες.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (3-2)

Game 1: Σέλτικς – Χιτ 114-117
Game 2: Σέλτικς – Χιτ 101-106
Game 3: Χιτ – Σέλτικς 106-117
Game 4: Χιτ – Σέλτικς 112-109
Game 5: Σέλτικς – Χιτ 121-108

Οι Μαϊάμι Χιτ είχαν 19.4% στα τρίποντα (7/36), αμυντικά δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να περιορίσουν τους Μπόστον Σέλτικς κι αναμενόμενα έχασαν στο Game 5. Ο Ντράγκιτς με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Χιτ, αλλά κι αυτός ήταν αρκετά άστοχος, στους 20 ο Ρόμπινσον, εξαιρετικός αλλά χαμηλά στο σκοράρισμα ο Αντεμπάγιο που έμεινε στους 13 πόντους με 8 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ στη στατιστική του. Δεν προβληματίζεται, πάντως, ο Έρικ Σποέλστρα που βλέπει την ομάδα του μέχρι τώρα να μετράει 112 πόντους υπέρ και 106.8 πόντους κατά ανά αγώνα.

Όσο για τους Μπόστον Σέλτικς; Είχαν τη βασική τους πεντάδα σε εξαιρετική κατάσταση, ο Τέιτουμε σταμάτησε στους 31 πόντους και ο Μπράουν στους 28 και κάπως έτσι μείωσαν σε 2-3 τη σειρά των τελικών της Ανατολής. Αποφασισμένοι να μην πάνε σπίτι τους -ακόμα τουλάχιστον- οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς. Εξαιρετικός αυτή τη φορά ο Τάις (15 πόντοι, 13 ριμπάουντ), πολύ καλός καλός ο Σμαρτ (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ), δίνει λύσεις αν και ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος ο Χέιγουορντ. Η στατιστική των Μπόστον Σέλτικς γράφει πως σκοράρουν 113.7 πόντους κατά μέσο όρο έως τώρα και διαθέτουν εξαιρετική άμυνα με παθητικό 103.1 πόντους ανά ματς.

Υπάρχουν ειδικά στοιχήματα με αρκετό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτή τη φορά, όμως, δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στον άσο των Μαϊάμι Χιτ, ο οποίος παίζε σε value αποδόσεις. Οι Χιτ έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί να ρίξουν στο καναβάτσο τους Σέλτικς και το 2.35 θα μπει στο παιχνίδι μας.

bullet Πρόταση: 1 – 2,35 – Stoiximan


ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΜΠΕΤΙΣ

Εκτός από το πολύ σημαντικό ματς των Χιτ με τους Σέλτικς, θα κάνουμε και δύο στάσεις στα παρκέ της Liga Endesa. Η Ομπραντόιρο είναι εξαιρετική έως τώρα. Έχει πανηγυρίσει δύο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού αρχικά έριξε στο καναβάτσο τη Φουενλαμπράδα με 101-82 κι έπειτα τη Μανρέσα με 80-76. Είναι μία αρκετά νεανική ομάδα, που δείχνει καλά δείγματα γραφής, ωστόσο της λείπει η εμπειρία. Εκεί ακριβώς ποντάρει η Μπέτις, η οποία ναι μεν απογοήτευσε απέναντι στη Μπανταλόνα, ωστόσο η Ομπραντόιρο είναι περισσότερο στα μέτρα και συν τοις άλλοις διαθέτει στο ρόστερ της ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες όπως οι γκαρντ Κάμπελ και Φελντέιν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα ποιος θα είναι τελικά ο νικητής, ωστόσο το διπλό με χάντικαπ της Μπέτις έχει λογική, καθώς θα γίνει… μάχη.

bullet Πρόταση: 2 (+5,5) – 1,85 – Stoiximan


ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έχουμε γράψει ξανά για τη φετινή δυναμική της Μπανταλόνα. Πήρε πολύ έμπειρους παίκτες (Ρίμπας, Τόμιτς) και θέλει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο εντός των συνόρων όσο και στο EuroCup. Για την ώρα, έχει ξεκινήσει με 2/2 στη Liga Endesa, καθώς μετά το 81-73 επί της Ουνικάχα Μάλαγα, κατάφερε να ξεπεράσει άνετο το εμπόδιο της Ρεάλ Μπέτις με 78-57. Φυσικά, το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική υπόθεση. Στο 2-0 και οι Μαδριλένοι, σχετικά εύκολες οι νίκες τους τόσο κόντρα στη Χιπουσκόα (86-70) όσο κι απέναντι στη Σαραγόσα (102-83). Επειδή, όμως, πλησιάζει η πρεμιέρα της EuroLeague, θεωρούμε πως η Ρεάλ ενδεχομένως να μην παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, επομένως δεν είναι απίθανο η Μπανταλόνα να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Σε κάθε περίπτωση, ο άσος με +7,5 πόντους χάντικαπ έχει λογική για ποντάρισμα.

bullet Πρόταση: 1 (7,5) – 2,00 – Stoiximan

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα