Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Τότεναμ – Τσέλσι

Published

on

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Ο αγώνας Τότεναμ – Τσέλσι διεξάγεται στο πλαίσιο του 4ου γύρου του αγγλικού Λιγκ Καπ (ΑΓΛΚ).

  • Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο
  • Σε περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση, αλλά ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
  • Τα 5 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ολοκληρώθηκαν με GG.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Tottenham logo

Αυτοκτόνησε την Κυριακή, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Νιουκάστλ στην εντός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε με τον Μόουρα και έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει και δεύτερο και… τρίτο γκολ. Πολλές τελικές, δύο δοκάρια και μόνιμα απειλητική προς τον αντίπαλο κίπερ, που έσωσε πολλές φορές τις «καρακάξες». Τελικά το πλήρωσε στις καθυστερήσεις με πέναλτι, που έκανε έξω φρενών τον Πορτογάλο τεχνικό.

Δύσκολη η εβδομάδα που έρχεται, με την Τότεναμ να δίνει 3 ματς αρχής γενομένης με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ. Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και στη συνέχεια το δύσκολο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ εκτός. Αρέσκεται στους θεσμούς Κυπέλλου ο Μουρίνιο που θα ανακατέψει ελαφρώς την τράπουλα, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν πιο κυνικοί στις φάσεις που δημιουργούν. Μοιρασμένη η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ανέτοιμοι οι Μπέιλ (Μ) και Τανγκάνγκα (Α). Αμφίβολοι δίνονται και ίσως προφυλαχτούν οι Ντομπελέ (Μ) και Ρεγιλόν (Α).

ΤΣΕΛΣΙ

Chelsea logo

Προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της στο εκτός έδρας ματς με την Γουέστ Μπρομ, όπου τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Βρέθηκε με 3 γκολ πίσω στο 27’ και η εικόνα της δημιουργικά και αμυντικά ήταν για κλάματα. Βελτιώθηκε στην επανάληψη, πήρε τον έλεγχο και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Ο Φρανκ Λάμπαρντ ζήτησε σοβαρότητα στην συνέχεια ενώ προανήγγειλε και αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Στον προηγούμενο γύρο, με τελείως αλλαγμένη ενδεκάδα επικράτησε με 6-0 της Μπάρνσλεϊ, ενώ χρόνο αναμένεται να πάρουν και οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί πρόσφατα (Τσίλγουελ, Τιάγκο), ώστε να δέσουν ακόμα πιο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Άγγλος τεχνικός έχει την τύχη να διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ προς επιλογή, αλλά ακόμα η ομάδα δεν έχει βρει συνοχή και παρουσιάζει αρκετά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζει εκτός το νέο απόκτημα Ζίγιεκ (Μ), ενώ ούτε οι Φαν Γκίνκελ (Μ) και Γκίλμουρ (Μ) θα είναι διαθέσιμοι.

Στοίχημα στο Τότεναμ – Τσέλσι

Πρόκειται για ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να «δέσουν» ως σύνολα. Οι πολλές αλλαγές στις ενδεκάδες ίσως επηρεάσουν το ρυθμό, που δεν θα ανοίξει σε μεγάλο βαθμό. Δεν αποκλείουμε την παράταση, αφού αμφότερες θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο Λιγκ Καπ, το οποίο δίνει ευρωπαϊκή θέση. Η πρότασή μας ωστόσο πηγαίνει στα γκολ, περιμένοντας ένα σκορ γύρω από το 1-1.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,05 – Bet365

Νόμιμο στοίχημα στην bet365 | 21+

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα