Connect with us

Nations League

Κροατία – Σουηδία

Published

on

Κροατία - Σουηδία

Ο αγώνας Κροατία – Σουηδία διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου γκρουπ της League A για το Nations League (ΛΙΕΘ).

Nations League

  • Maksimir, Ζάγκρεμπ
  • Στα μοναδικά δύο επίσημα ματς των ομάδων, το 2005, η Κροατία κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-0).
  • Τα 6 τελευταία παιχνίδια της Κροατίας είχαν G/G.

bet365 | 21+ Παίξτε υπεύθυνα!

ΚΡΟΑΤΙΑ

Croatia logo

Ενθαρρυντική η εικόνα της στην τελευταία φιλική αναμέτρηση στην Ελβετία μεσοβδόμαδα, όπου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ισορροπημένο και χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού και οι δύο ομάδες είχαν πολλές αλλαγές στην βασική τους ενδεκάδα. Η Κροατία προσπάθησε ειδικά στο δεύτερο μέρος να γίνει πιο δημιουργική και κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης, χωρίς ωστόσο να απειλήσει παραπάνω ή να απειληθεί ιδιαίτερα.

Η αποστολή της στον 3ο Όμιλο δεν είναι καθόλου εύκολη και ειδικά μετά τα δύο πρώτα ματς οι ελπίδες πρόκρισης έχουν κάνει φτερά. Οι δύο βαριές ήττες από Γαλλία (4-2) και Πορτογαλία (4-1) έχουν περιορίσει τις βλέψεις της. Απλώς θα ψάξει να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο, ώστε να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία. Εντός έδρας οι Κροάτες πάντως παραδοσιακά παρουσιάζουν πιο συμπαγή εικόνα και ο παράγοντας έδρα μπορεί να τους δώσει ένα πλεονέκτημα, αφού και η σημερινή αντίπαλος έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο.

Απών είναι ο Βρσάλικο (Α, Ατλέτικο Μαδρίτης), ενώ επιστρέφουν οι Λόβρεν (Α), Μόντριτς (Μ) και Κράμαριτς (Ε).

ΣΟΥΗΔΙΑ

Sweden logo

Άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Ρωσία μεσοβδόμαδα και κατάφερε τελικά να φύγει με τη νίκη από το Κίεβο (1-2). Σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, που σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα, αλλά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Ανέβασε στροφές στην επανάληψη, πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 73’ και απλά δέχθηκε τη μείωση στις καθυστερήσεις. Συμπαγής η παρουσία της στα μετόπισθεν, παρά τις αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα για τους Σκανδιναβούς, που διαθέτουν παίκτες με εξαιρετική ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Η αποστολή της στον 3ο Όμιλο γνώριζε εξαρχής ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού Πορτογαλία και Γαλλία είχαν το προβάδισμα. Φάνηκε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές που γνώρισε ισάριθμες ήττες εντός έδρας. Δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις  (0-1 και 0-2 αντίστοιχα) και πλέον η σημερινή αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τους Σουηδούς, που θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου. Ο τεχνικός της ομάδας, Άντερσον, έχει δεχθεί μεγάλη κριτική το τελευταίο διάστημα για τις επιλογές του και σίγουρα μόνο ασφαλής δεν νιώθει.

Δεν υπάρχουν απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα.

Στοίχημα στο Κροατία – Σουηδία

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες στον όμιλο και οι ελπίδες πρόκρισης έχουν ελαχιστοποιηθεί. Έχουν ως στόχο να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση και στα πρόσφατα ματς του Σεπτεμβρίου έδειξαν αμυντικές αδυναμίες, Πιθανό το αμφίσκορο, αφού τόσο η Κροατία, όσο και η Σουηδία διαθέτουν παίκτες με περίσσιο ταλέντο μεσοεπιθετικά.

bullet Πρόταση: G/G – 1,98 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα