Connect with us

Super League

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Published

on

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague 1 (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • OAKA, Αθήνα
  • Χωρίς θεατές
  • Το παραδοσιακό ντέρμπι των «δικεφάλων»
  • Προϊστορία 10ετίας: 7-5-1
  • Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί γκολ στις τελευταίες 5 εξόδους του.
  • Οι 3 περσινές μάχες Φερέϊρα – Καρέρα ολοκληρώθηκαν με Under 2,5 και N/G.

Κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στη Super League Interwetten! 21+

ΑΕΚ

ΑΕΚ αποδόσεις

Κακή ήττα γνώρισε η «Ένωση» στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική (1-0) και οι απώλειες ήταν πολύ μεγαλύτερες από τους τρεις βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» εγκλωβίστηκαν στην συμπαγή άμυνα του αντιπάλου και έδειχναν να μην μπορούν να την ξεκλειδώσουν. Η κόκκινη που δέχθηκε ο Μάνταλος στην συνέχεια έκανε την αποστολή της Ένωσης ακόμα πιο δύσκολη, με το γκολ του Γούτα από το 24’ να μένει τελικά αναπάντητο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Καρέρα στάθηκε στην αποβολή Μάνταλου που κόστισε στην δημιουργία και την επιθετικότητα της ομάδας του και ζήτησε αντίδραση στο ντέρμπι. Μεγάλη η απώλεια και του Λιβάϊ Γκαρσία, που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς και δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα, όπως άλλωστε και ο Μπακάκης. Ο Καρέρα πάντως, θα ακολουθήσει πιστά το γνώριμο πλάνο του, όπου θέλει με την πίεση στην μεσαία γραμμή να απορροφά την επιθετικότητα του αντιπάλου, αλλά και με τις λύσεις που έχει αποκτήσει πλέον στα άκρα να απειλήσει την άμυνα του «δικεφάλου» του Βορρά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακολουθεί Ευρωπαϊκό ματς με την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Σημαντικά προβλήματα για την ΑΕΚ, με τους Μάνταλο (Μ), Γκαρσία (Μ), Μπακάκη (Α) και Σιμόες (Μ) να είναι εκτός.

ΠΑΟΚ

PAOK logo

Μπορεί το 3-0 επί του ΟΦΗ να έφερε λίγη ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας, αλλά η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι προβληματική. Το γρήγορο γκολ του Ελ Καντουρί έδιωξε το άγχος, αλλά και την επιθετικότητα της ομάδας, που έδειχνε να βολεύεται με το προβάδισμα. Στάθηκε τυχερός ο ΠΑΟΚ που δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον ΟΦΗ και στα τελευταία λεπτά που οι Κρητικοί είχαν ανέβει μέτρα στο γήπεδο, πέτυχε ακόμα δύο γκολ. Έχει πετάξει ήδη 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, με Βόλο και Ατρόμητο, συνεπώς τα περιθώρια λάθους έχουν στενέψει σημαντικά.

Ο Φερέιρα προβληματίζεται για τον αρχικό σχηματισμό στο ντέρμπι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει από την αρχή της χρονιάς ένα 3-4-3 χώρου, το οποίο επιτρέπει επιθέσεις με λίγους και συγκεκριμένους παίκτες, διατηρώντας την συμπαγή αμυντική λειτουργία. Ταυτόχρονα, οι μεταγραφές που ήρθαν τον βοηθούν να έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα στο πλάνο του. Περίεργο το κλίμα στο σύλλογο, με άρωμα εσωστρέφειας και καυστική ανακοίνωση των οπαδών για το μεταγραφικό σχεδιασμό. Κακή η παράδοση του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αφού την τελευταία 10ετία έχει φύγει μόλις μία φορά με τη νίκη. Μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια για το Europa League.

Απών ο Κρέσπο (Α), τραυματίστηκε και χάνει τα ματς της εβδομάδας ο Ελ Καντουρί (Μ).

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Χαμηλό ρυθμό και αργό τέμπο περιμένουμε στο ΟΑΚΑ, με τους δύο προπονητές να θέλουν να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο τους. Η πρόσφατη παράδοση στα μεταξύ τους έχει λίγα γκολ και με την ίδια λογική περιμένουμε και σήμερα το ματς.

bullet Πρόταση: Under 2,5 – 1,81 – Novibet

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα