Connect with us

Champions League

Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους

Published

on

Ντιναμό Κιέβου - Γιουβέντους

Ο αγώνας Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μετά το 2002. Στο 3-1-0 η παράδοση υπέρ της Γιουβέντους.
  • Αυτό είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Αντρέα Πίρλο ως προπονητής. Βρίσκει απέναντί του τον 75χρονο Λουτσέσκου, υπό τις οδηγίες του οποίου έκανε το ντεμπούτο του ως ποδοσφαιριστής το 1995, με τη φανέλα της Μπρέσια!
  • Η Γιουβέντους τερμάτισε 1η σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ σε 13 περιπτώσεις. Τελευταία φορά που αποκλείστηκε ήταν το 2013-14 και είχε τον Πίρλο στη μεσαία γραμμή.
  • Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ (130), αλλά και στη φάση των ομίλων (11). Ακολουθεί ο Μέσι με 115 και 10 (10 έχει και ο Λεβαντόφσκι) αντίστοιχα.

Νόμιμο στοίχημα στην bet365 | 21+

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Dinamo Kiev

Αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ ως δευτεραθλήτρια Ουκρανίας αφού τερμάτισε για 4η σερί σεζόν πίσω από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μπήκε στους ομίλους αφού πρώτα επικράτησε στα προκριματικά της Άλκμααρ (2-0 εντός σε νοκ άουτ) και της Γάνδης με δύο νίκες (1-2 και 3-0).

Παράλληλα, δείχνει μια καλοδουλεμένη ομάδα και ικανή φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο στην εγχώρια Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πρωτοπόρος και αήττητη με 4-2-0 μετά από 6 αγωνιστικές, την ώρα που η μεγάλη αντίπαλος της, Σαχτάρ, είναι στο -2. Μην ξεχνάμε και την επιτυχία επί της πρωταθλήτρια στο Σούπερ Καπ, με το οποίο ξεκίνησε θετικά η χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου (3-1).

Γενικά η ομάδα του Λουτσέσκου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει ζημιές αν και γνωρίζει πως δύσκολα θα μπει σφήνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Κατώτερος στόχος η 3η θέση μιας και τον όμιλο συμπληρώνει η Φερεντσβάρος.

Το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Ρουχ Λβιβ (1-2), παίζοντας κυρίως με αναπληρωματικούς.

Στο απουσιολόγιο του Λουτσέσκου οι τραυματίες Μπούρντα (Α) και Τίμτσικ (Α).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Juventus

Τον 9ο σερί τίτλο της στη Σέριε Α κατάκτησε η Γιουβέντους στην Ιταλία, που αποτελεί ρεκόρ στη χώρα. Έδωσε δικαιώματα σε κάποιες φάσεις της περασμένης -αλλοπρόσαλλης- σεζόν, αλλά τελικά πέτυχε τον στόχο της. Μπαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ με σκοπό να φτάσει στην κατάκτησή του, έχοντας φτάσει κοντά, αλλά όχι… αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Με αυτή τη σκέψη απέκτησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από δύο χρόνια, οπότε σε μία από τις τελευταίες σεζόν του με τη φανέλα της ομάδας θα επιχειρήσουν για το colpo grosso. Το καλοκαίρι, ενώ έδειχνε δυνατή για να φτάσει ψηλά, έπεσε θύμα έκπληξης με τον αποκλεισμό από τη Λυών. Τώρα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από το Κίεβο, όπου θέλει να αποδείξει ότι δεν αστειεύεται. Με νίκη στέλνει μήνυμα η ομάδα του Πίρλο, ενώ με ισοπαλία τουλάχιστον απαγορεύει στην Ντιναμό να ονειρεύεται ότι μπορεί να την προσπεράσει.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κροτόνε (1-1), σε ένα παιχνίδι που το νέο απόκτημα, ο Φεντερίκο Κιέζα, έδωσε ασίστ και αποβλήθηκε, ενώ ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε λόγω Covid-19. Στο 2-2-0 η Γιούβε συνολικά, με τις δύο ισοπαλίες να σημειώνονται στις ισάριθμες εξόδους της.

Τραυματίες οι Ντε Λιχτ και Άλεξ Σάντρο (Α), όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του Ρονάλντο, που όπως και ο ΜακΚένι παραμένει σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Πιθανότητες έχει ο Ράμσεϊ, που είναι στην αποστολή.

Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους προγνωστικά

Λόγω των απουσιών της Γιουβέντους και του αήττητου της Ντιναμό Κιέβου ως τώρα στη σεζόν, δε νιώθουμε ασφαλείς να κοντράρουμε τους Ουκρανούς στην έδρα τους. Αν έπρεπε να διαλέξουμε σημείο αυτό θα ήταν η ισοπαλία, με την πρόβλεψη ότι το ματς θα «περάσει» από το 1-1. Σε πολύ καλά επίπεδα προσφέρεται το G/G, το οποίο καθρεφτίζει τη συγκεκριμένη εκτίμηση και φυσικά μας καλύπτει σε ακόμα περισσότερα σενάρια.

bullet Πρόταση: G/G – 1,89 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+


Βαθμολογία 7ου Ομίλου

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα