Connect with us

Bet of the Day

Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος

Published

on

Μπαρτσελόνα - Φερεντσβάρος

Ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Στο 1-4-1 η παράδοση της Φερεντσβάρος κόντρα σε ισπανικές ομάδες. Πέρσι έφερε 2 ισοπαλίες με την άλλη ομάδα της Βαρκελώνης, την Εσπανιόλ, στο Γιουρόπα Λιγκ.
  • Η Φερεντσβάρος πέρασε 4 προκριματικούς γύρους για να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 25 χρόνια.
  • Το απίστευτο 2-8 από την Μπάγερν τον Αύγουστο ήταν μόλις η 3η ήττα της Μπαρτσελόνα σε 32 αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ (19-10-3).
  • Αήττητη από τον Σεπτέμβριο του 2013 η Μπαρτσελόνα ως γηπεδούχος στο Τσάμπιονς Λιγκ (32-4-0).
  • Η Μπλαουγκράνα τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της στις 13 προηγούμενες φάσεις ομίλων.

Νόμιμο στοίχημα στην bet365 | 21+

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα

Σε νέα εποχή μπήκε η Μπαρτσελόνα με το ξεκίνημα της τρέχουσας περιόδου αν και το μεγάλο μπαμ, με την αποχώρηση του Μέσι, τελικά δεν έγινε. Ήρθε ωστόσο ο Κούμαν, ο οποίος προσπαθεί να εξορθολογήσει το στιλ παιχνιδιού της Μπλαουγκράνα, η οποία έχει μείνει κάπως στο παρελθόν. Δεν είναι μόνο η συντριβή από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, που έκανε την περασμένη σεζόν αποτυχημένη. Είχε προηγηθεί η απώλεια του τίτλου της La Liga από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι ενώ είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Ήρθε η διακοπή και δεν επέστρεψε ποτέ από την καραντίνα…

Το Σάββατο ήρθε και η πρώτη ήττα επί Κούμαν, το 1-0 στην έδρα της Χετάφε κι έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απώλεια που είχε η Ρεάλ (0-1 από την Κάδιθ). Έχει ρεκόρ 2-1-1 και απέχει 6 βαθμούς, αλλά και 2 αγώνες από την κορυφή, οπότε μικρό το κακό.

Ο αγώνας με τη Φερεντσβάρος έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Μια άπειρη αντίπαλος που θα μαγευτεί από το Καμπ Νου, αν και δε θα λυγίσει από ιαχές λόγω των άδειων κερκίδων. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα του Κούμαν να χτίσει ψυχολογία και να πάει στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης ιδανικά (24,10, εντός).

Τραυματίες είναι οι Τερ Στέγκεν (Τ) και Ζόρντι Άλμπα (Α).

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

ferencvaros

Ιστορικές στιγμές ζει η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος, που μετά από χρόνια ύψωσε ψηλά την ποδοσφαιρική σημαία της χώρας. Για τους νεότερους, αξίζει μια αναφορά στο μαγευτικό ποδόσφαιρο που έχει παίξει η Ουγγαρία τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, που την καθιστούσε μια παγκόσμια δύναμη. Σε συλλογικό επίπεδο η χώρα δεν είχε ζήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι ανάλογο με την τωρινή επιτυχία της Φερεντσβάρος, που αν και Σταχτοπούτα, θέλει να κάνει όσες περισσότερες ζημιές γίνεται.

Η ομάδα του Σερχέι Ρεμπρόφ πέρασε 4 γύρους για να μπει στους ομίλους. Πρώτα κέρδισε την Τζουργκάρντεν (2-0 εντός), έπειτα έκανε την έκπληξη με νίκη στο νοκ άουτ με τη Σέλτικ (1-2), ακολούθησε νέα επιτυχία επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφς επί της Μόλντε. Απέσπασε 3-3 στη Νορβηγία και άντεξε σε αφόρητη πίεση στον επαναληπτικό της Βουδαπέστης (0-0), όπου παραλίγο να λυγίσει από το βάρος μπροστά στη μεγάλη επιτυχία.

Στον όμιλο με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δεν μπορεί παρά να ελπίζει στην 3η θέση, να αφήσει δηλαδή πίσω της την Ντιναμό Κιέβου. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί και μια μίνι διαχείριση αφού για τη 2η αγωνιστική υποδέχεται την ουκρανική ομάδα.

Πλήρης η αποστολή των Ούγγρων.

Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος προγνωστικά

Μόνο παιχνίδι στα γκολ ή με ειδικά στοιχήματα μπορεί να γίνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού ο «1» δύσκολα ξεπερνάει το 1,10. Θα πάμε μάλιστα μόνο στα γκολ της Μπαρτσελόνα και θα ποντάρουμε στο ξέσπασμά της, με τον δείκτη του σκορ να γράφει 4 ή παραπάνω γκολ. Στο Over 3,5 της Μπλαουγκράνα λοιπόν.

bullet Πρόταση: Μπαρτσελόνα Over 3,5 γκολ – 2,12 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+


Βαθμολογία 7ου Ομίλου

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα