Connect with us

Bet of the Day

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας

Published

on

Wolves

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας

  • Molineux Stadium, Γουλβερχάμπτον
  • Η Κρίσταλ Πάλας έχει 0-3-2 στα 5 τελευταία που έδωσε ημέρα Παρασκευή.
  • Από τη σεζόν 2018-19 και έπειτα, η Γουλβς σημείωσε γκολ στο 1ο ημίχρονο μόνο σε 24/82 παιχνίδια της.
  • Ο Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας) έχει σημειώσει 5 γκολ σε 6 αγώνες Πρέμιερ Λιγκ φέτος. Είχε 4 στους προηγούμενους 38.

ΓΟΥΛΒΣ

Wolves logo

Είναι σχεδόν βέβαιο πως όταν μία ομάδα σημειώνει ακριβώς ένα γκολ είναι αδύνατο να κερδίζει συνέχεια με 1-0. Η Γολβς το έκανε τόσο κόντρα στη Φούλαμ (1-0), όσο και με τη Λιντς (0-1), όμως με αντίπαλο τη Νιουκάστλ δεν τα κατάφερε. Αν και καλύτερη, απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες και δεν μετουσίωσε την κατοχή της μπάλας, μένοντας στην ισοπαλία. Προηγήθηκε στο 80ό λεπτό και στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 89′ (1-1).

Έμεινε με 3 νίκες σε 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και με 10 βαθμούς βρίσκεται στην ισοβαθμία της 6ης θέσης και σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή. Ο Νούνο Σάντο είδε τους περισσότερους παίκτες του να ξεπερνούν μεσοβδόμαδα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και λογικά θα παρατάξει την πιο δυνατή εντεκάδα.

Στο 1-1-1 τα εντός έδρας αποτελέσματα της Γουλβς, η οποία σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ματς.

Σίγουρα απών είναι ο Ισπανός φουλ-μπακ Χόνι Ότο (Α).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Crystal Palace logo

Την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας, που επιβλήθηκε στην έδρα της ουραγού Φούλαμ (1-2) χάρη στο καλό ξεκίνημά της. Προηγήθηκε με 2-0 στο Κρέιβεν Κότατζ, αλλά υποχώρησε και παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα δέχτηκε τη μείωση του σκορ στην τελευταία φάση του αγώνα. Μικρό το κακό για την ομάδα του Χότζσον, που ισοβαθμεί με τη Γουλβς στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Δυνατή παρουσιάζεται η Κρίσταλ Πάλας στους εκτός έδρας αγώνες της αφού εκτός της Φούλαμ έχει κερδίσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-3), ενώ ενδιάμεσα γνώρισε τη συντριβή από την Τσέλσι (4-0). Μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση έχει τώρα το πρόγραμμα, αλλά η Κρίσταλ Πάλας παίζει με αυτοπεποίθηση και δε θα φοβηθεί τους Λύκους.

Οι Μπάτλαντ (Τ) και Αγιού (Ε) είναι διαθέσιμοι αφού η καραντίνα τους ολοκληρώθηκε, ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι Κέιχιλ, Τόμκινς (Α). Αντιθέτως, παραμένουν τραυματίες οι Χένεσι (Τ), Γουόρντ (Α) και Γουίκαμ (Ε).

Στοίχημα στο Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας

Σε πολύ υψηλά επίπεδα το G/G, δε συνάδει με την επιθετικότητα των δύο ομάδων, ούτε με τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά διαστήματα. Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας είναι ομάδες που θα παίξουν για το γκολ χωρίς να φοβηθούν η μία την άλλη. Θέλουν να μπουν στην τετράδα και περιμένουμε τουλάχιστον να σκοράρουν. Αυτή που θα το κάνει πάνω από μία φορά ίσως πάρει και τη νίκη.

bullet Πρόταση: G/G – 2,28 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα