Connect with us

Euroleague

Προγνωστικά Ευρωλίγκα – Αγώνες Παρασκευής 30/10

Προγνωστικά Μπάσκετ από όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκας για τη 6η αγωνιστική.

Published

on

Euroleague logo

Διαβάστε τα προγνωστικά μπάσκετ για τα παιχνίδια της ημέρας από την Ευρωλίγκα 2020-21.

Οι παρακάτω αγώνες γίνονται την Παρασκευή (30/10).

  • Ο αγώνας Ολυμπιακός – Εφές αναλύεται ξεχωριστά.
  • Ο αγώνας Μιλάνο – ΑΛΜΠΑ Βερολίνου αναβλήθηκε.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΧΙΜΚΙ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Khimki logoΗ Χίμκι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 87-80 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και υποχώρησε στο 0-5. Ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρίμας Κουρτινάιτις είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η Χίμκι ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον κορονοϊό και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ, τα μηνύματα ενόψει της συνέχειας είναι θετικά. Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει κι ο ΜακΚόλουμ (γκαρντ). Οι Ρώσοι έως τώρα έχουν ενεργητικό 75.6 πόντους ανά ματς και παθητικό 84.6 πόντους ανά παιχνίδι. Αριθμοί, πάντως, που δεν λένε την αλήθεια όπως αναλύσαμε προηγουμένως. Στο 2-4 στη VTB League η Χίμκι.

Red Star BelgradeΟ Ερυθρός Αστέρας, από τη μεριά του, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση (86-84) και βελτίωσε στο 2-2 το ρεκόρ του στη EuroLeague. Απόλυτα ικανοποιημένος ο Σάσα Ομπράντοβιτς, που μάλιστα είδε τον Τέρι (φόργουορντ/σέντερ) να επιστρέφει στη δράση και δεν είναι απίθανο να έχει στη διάθεσή του και τον Ο’Μπράιαντ. Οι Σέρβοι μετρούν 77 πόντους υπέρ και 77.2 πόντους κατά ανά αναμέτρηση. Στο 5-0 ο απολογισμός τους στην Αδριατική Λίγκα.

Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Χίμκι. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, με τον Ερυθρό Αστέρα, πάντως, να έχει την ποιότητα για να βοηθήσει στο over και στην επαλήθευση του combo bet που θα δείτε στη συνέχεια.

bullet Πρόταση: 1 & Over 160,5 – 2,62 – Stoiximan


ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Baskonia logoΣτο 2-1 βρίσκεται η Μπασκόνια, η οποία δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω κορονοϊού την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδωσε συνεχόμενες αναμετρήσεις για τη Liga Endesa τις τελευταίες ημέρες και κατάφερε να βελτιώσει στο 5-3 το ρεκόρ της. Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έχει να σκέφτεται για σημαντικά προβλήματα απουσιών, με τη στατιστική των Βάσκων να γράφει πως μέχρι τώρα σκοράρουν 75.3 πόντους κατά μέσο όρο και δέχονται 75.8 πόντους ανά ματς.

ΜπαρτσελόναΌσο για τη Μπαρτσελόνα; Μπορεί να βρίσκεται στο 4-1 στη EuroLeague και στο 5-2 στη Liga Endesa, ωστόσο δεν… στρίβει. Αγωνιστικά, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρουσιάζεται αρκετά προβληματική, ωστόσο το θετικό είναι πως πλέον δεν έχει να σκέφτεται για σημαντικές απουσίες, καθώς επιστρέφει κι ο Μίροτιτς (φόργουορντ) που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Οι Καταλανοί μέχρι τώρα σκοράρουν 78.6 πόντους ανά παιχνίδι και διαθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης με 72.8 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Μπαρτσελόνα δεν… στρίβει όπως αναφέραμε, αλλά ποιοτικά είναι ένα επίπεδο πάνω από τη Μπασκόνια. Θα ρισκάρουμε το διπλό από ημίχρονο.

bullet Πρόταση: 2/2 – 1,83 – Stoiximan


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα