Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Άστον Βίλα – Μπράιτον

Published

on

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Άστον Βίλα – Μπράιτον διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

Άστον Βίλα – Μπράιτον

  • Villa Park, Μπέρμιγχαμ
  • Η Άστον Βίλα δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από την Μπράιτον σε καμία διοργάνωση (9-3-0).
  • Η Μπράιτον αγνοεί τη νίκη κόντρα στην Βίλα στο πρωτάθλημα σε 8 συναντήσεις (0-4-4). Τελευταία φορά κέρδισε τον Δεκέμβρη του 1980 (1-0).
  • Ο Τζακ Γκρίλις της Άστον Βίλα σκόραρε και στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Μπράιτον, με τις 3 να είναι την περσινή σεζόν (πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 4,80 στον Stoiximan.
  • Ο Πασκάλ Γκρος της Μπράιτον είναι μία συμμετοχή μακριά από τις 100 στην Πρέμιερ Λιγκ με τους «γλάρους». Θα γίνει μόλις ο τέταρτος στην ιστορία της ομάδας που το καταφέρνει.

[maxbutton id=”2″ window=”new”]

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

aston-villa-logo

Η Άστον Βίλα έκανε απίθανο παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ και επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-3! Είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό της και δίκαια πήρε τους βαθμούς, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σημαντικό ρόλο βέβαια, έπαιξε και ο φορμαρισμένος επιθετικός Γουότκινς που πέτυχε δύο τέρματα, φτάνοντας έτσι τα 6 στην Πρέμιερ Λιγκ σε 7 αγώνες.

Μετά από δύο ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες και ανέβηκε στην 6η θέση και στο -3 από την κορυφή. Θα προσπαθήσει να συνεχίσει με μία ακόμη νίκη, ωστόσο εντός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά (1/4 νίκες προσφάτως) και ο Ντιν Σμιθ ψάχνει λύσεις.

Διαθέσιμοι ξανά οι Τραορέ (Ε) και Χάουζ (Α), αλλά οι Ένχελς (Α) και Γκίλμπερτ (Α) είναι εκτός.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

brighton logo

Η Μπράιτον ήταν κατά πολύ ανώτερη της Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη και «κόλλησε» στο 0-0. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για έκτη σερί αγωνιστική (0-3-3) και βρίσκεται πλέον στη 16η θέση, μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αλήθεια είναι πως αδικείται από τα αποτελέσματα καθώς δεν παίζει άσχημα, σκοράροντας μάλιστα με μεγάλη ευχέρεια μακριά από την έδρα της (7 γκολ σε 4 ματς). Με 3 ισοπαλίες σε 4 ματς ο Γκρέιαμ Πότερ δείχνει να λύνει σιγά-σιγά το παζλ και να οδηγεί τους «γλάρους» ξανά στις επιτυχίες.

Απών είναι ο τιμωρημένος αρχηγός Ντανκ (Α), ενώ αμφίβολοι είναι οι σημαντικοί Τροσάρ (Μ) και Πρέπερ (Μ). Εκτός είναι και πάλι οι Κόνολι (Ε) και Μαρτς (Μ).

Στοίχημα στο Άστον Βίλα – Μπράιτον

Η Βίλα ναι μεν είναι εξαιρετική φέτος, αλλά το καταφέρνει κυρίως μακριά από την έδρα της όταν βρίσκει χώρους ως αουτσάιντερ. Εντός ζορίζεται αρκετά και η Μπράιτον που σκοράρει με άνεση εκτός έδρας, μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις ένα αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε αν θα το καταφέρει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση ενός ακόμα G/G σε απόδοση 1,62.

bullet Πρόταση: G/G – 1,64 – Betshop

[maxbutton id=”3″ window=”new”]


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα