Connect with us

Euroleague

Προγνωστικά Ευρωλίγκα – Αγώνες Τετάρτης 27/1

Προγνωστικά Μπάσκετ από τις τρέχουσες αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας για την 22η αγωνιστική.

Published

on

Euroleague logo

Διαβάστε τα προγνωστικά μπάσκετ για τα παιχνίδια της ημέρας από την Ευρωλίγκα 2020-21.

Οι παρακάτω αγώνες γίνονται την Τετάρτη (27/1).

Ο αγώνας Ρεάλ – Παναθηναϊκός αναλύεται ξεχωριστά.

[maxbutton id=”1″ window=”new” ]

Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

  • Στον πρώτο γύρο: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άλμπα 88-93
  • Ο Μάρκους Έρικσον έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα 28 από τα 29 τελευταία ματς. Ο Σίβα έχει κάνει το ίδιο σε 12 σερί αγώνες.
  • Ο Μιλουτίνοφ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα ματς.

ΑΛΜΠΑ (8-13)

Αλμπα Βερολινου logoΗ Άλμπα Βερολίνου έδειξε γι’ ακόμα μια φορά πως κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Η ομάδα του coach Ρενέσες επικράτησε της Μπασκόνια εκτός έδρας με 84-77 και κατάφερε να βελτιώσει στο 8-13 το ρεκόρ της στη EuroLeague. Πολύ δύσκολα θα είναι στα playoffs, αλλά παρουσίασε ξανά θετικά στοιχεία και μάλιστα συνεχίζει δίχως σημαντικούς τραυματισμούς, με εξαίρεση το πρόβλημα του Γκιφάι (γκαρντ/φόργουορντ). Στο 4-7 εντός έδρας οι Γερμανοί, μέχρι σήμερα σκοράρουν 77.3 πόντους ανά παιχνίδι, είναι η 2η καλύτερη ομάδα στη δημιουργία (19.8 ασίστ), ωστόσο δέχονται 83.3 πόντους κατά μέσο όρο και γράφουν μια από τις χειρότερες επιδόσεις αμυντικά.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (15-6)

CSKAΗ ΤΣΣΚΑ, από τη μεριά της, γνώρισε την 2η σερί ήττα της, η οποία ήταν και η 3η συνολικά τα 4 τελευταία ματς. Δεν είναι καλά οι Ρώσοι, όπως φάνηκε και στο εντός έδρας 83-89, ενώ όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν δίχως τον Μάικ Τζέιμς (γκαρντ), ο οποίος ήρθε σε ρήξη με την ομάδα κι αναμένεται να αποχωρήσει! Η απομάκρυνση του Αμερικανού γκαρντ, αν τελικά επισημοποιηθεί, αλλάζει τα δεδομένα για την ΤΣΣΚΑ, η οποία μέχρι σήμερα έχει ρεκόρ 15-6. Επέστρεψε ο Χάκετ (γκαρντ), αμφίβολος ξανά ο Κλάιμπερν (φόργουορντ). Στο 7-3 εκτός έδρας η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία έχει την καλύτερη επίθεση της EuroLeague με 84.5 πόντους ενεργητικό κατά μέσο όρο και δέχεται 79.6 πόντους ανά ματς.

Άλμπα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας προγνωστικά

Η απουσία του Μάικ Τζέιμς αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα και σίγουρα κάνει unfair για ποντάρισμα το διπλό. Θα πάμε με το σύνολο πόντων 160-169, καθώς το παιχνίδι να μεν οδεύει προς το over, αλλά το σκορ θα είναι ελεγχόμενο από τη στιγμή που θα λείπει ο Αμερικανός γκαρντ.

bullet Πρόταση: Σύνολο πόντων 160-169 – 3,60 – Stoiximan


Βιλερμπάν – Μπασκόνια

  • Στον πρώτο γύρο: Μπασκόνια – Βιλερμπάν 86-88
  • Ο Κόουλ έχει πετύχει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα 8 τελευταία παιχνίδια.
  • Ο Βιλντόζα μέτρησε τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο στα 18 από τα 19 πιο πρόσφατα ματς. Ο Πολονάρα έχει κάνει το ίδιο σε 12 σερί ματς και ο Πίτερς σε 9 σερί αγώνες.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (7-14)

Villeurbanne logoΜε ρεκόρ 7-14 συνεχίζει η Βιλερμπάν την πορεία της στη EuroLeague. Οι Γάλλοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βαλένθια και κατάφεραν να φτάσουν στο εμφατικό 90-77 εντός έδρας. Η ομάδα του coach Πάρκερ παρουσιάζεται μαχητική παρά το γεγονός ότι ρεαλιστικό βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει, ενώ είναι αρκετά πιθανό κόντρα στη Μπασκόνια να παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Φολ (σέντερ). Μέχρι σήμερα η Βιλερμπάν μετράει 5 νίκες σε 11 εντός έδρας αναμετρήσεις, παίρνει σχετικά καλό βαθμό στην άμυνα με παθητικό 80.7 πόντους ανά παιχνίδι, ωστόσο επιθετικά γράφει την δεύτερη χειρότερη επίδοση της διοργάνωσης με ενεργητικό 76.1 πόντους κατά μέσο όρο.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (9-12)

Baskonia logoΑντίθετα με τη Βιλερμπάν, η Μπασκόνια έρχεται από ήττα. Η ομάδα του coach Ιβάνοβιτς έχασε εντός έδρας με 77-84 και υποχώρησε στο 9-12 στη EuroLeague μετά το 4ο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση. Δεν είναι καλά οι Βάσκοι, φάνηκε και στο 61-83 από τη Βαλένθια για τη Liga Endesa (15-5) και δεν είναι απίθανο η καρέκλα του πολύπειρου προπονητή να αρχίσει να… τρίζει σιγά σιγά. Το θετικό για τη Μπασκόνια είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ από εκεί και πέρα σημειώστε πως έχει 3-7 εκτός έδρας, με ενεργητικό και παθητικό ακριβώς 79.2 πόντους ανά αγώνα.

Βιλερμπάν – Μπασκόνια προγνωστικά

Σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί η Μπασκόνια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα τη Βιλερμπάν και ο άσος στο 2.00 αξίζει ποντάρισμα.

bullet Πρόταση: 1 – 2,00 – Stoiximan


Βαλένθια – Ζαλγκίρις

  • Στον πρώτο γύρο: Ζαλγκίρις – Βαλένθια 82-94
  • Ο Πρέπελιτς έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα 15 από τα 16 τελευταία ματς.
  • Ο Χέις μέτρησε τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο στα 19 από τα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια.
  • Ο Γκριγκόνις είχε τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο στα 8 από τα 9 τελευταία μας, ενώ στο ίδιο διάστημα μέτρησε τουλάχιστον 10+ πόντους.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (11-10)

Στο 11-10 υποχώρησε η Βαλένθια, η οποία δεν έπαιξε άμυνα στην έδρα της Βιλερμπάν και αναμενόμενα έχασε με 77-90. Οι Ισπανοί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για μια θέση στα playoffs της EuroLeague αλλά θα πρέπει σίγουρα να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Τα πρώτα δείγματα, πάντως, είναι θετικά, με τη Βαλένθια να επικρατεί με άνεση της Μπασκόνια (83-61) στο πλαίσιο της ACB και παράλληλα τον coach Πονσαρνάου να χαμογελά για τις επιστροφές των Πρέπελιτς (σουτέρ), Μαρίνκοβιτς (σουτέρ) και Ντούμπλιεβιτς (σέντερ). Ωστόσο, γι’ ακόμα μια φορά θα βρεθεί στα πιτς ο Σάστρε (γκαρντ/φόργουορντ). Όπως και να ‘χει, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με απολογισμό 7-3 εντός έδρας και η στατιστική τους γράφει πως σκοράρουν και δέχονται 81.5 πόντους ανά αγώνα.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (12-9)

ZalgirisΗ Ζαλγκίρις, από τη μεριά της, έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό με 81-79, πήρε την ισοβαθμία με τους “ερυθρόλευκους” και κατάφερε να βελτιώσει στο 12-9 το ρεκόρ της. Έχει αυξήσει σημαντικά πλέον τις πιθανότητές της να βρεθεί στα playoffs της EuroLeague και συνεχίζει με πολύ καλή ψυχολογία και χωρίς απρόοπτες απουσίες. Οι Λιθουανοί παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί και μακριά από το Κάουνας με 6 νίκες σε 10 “εξόδους” μέχρι σήμερα, ενώ σημειώστε πως η ομάδα του coach Μίλερ σκοράρει 79.8 πόντους ανά ματς και διαθέτει την 5η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με παθητικό 77.5 πόντους κατά μέσο όρο.

Βαλένθια – Ζαλγκίρις προγνωστικά

Πολύ μεγάλο ματς. Η Βαλένθια χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και με τις επιστροφές που έχει μπορεί να τα καταφέρει. Αν θέλει να θεωρείται ομάδα playoffs πρέπει να το δείξει και ο άσος κόντρα στο χάντικαπ αξίζει την προσοχή μας.

bullet Πρόταση: 1 (-4,5) – 1,87 – Stoiximan

[maxbutton id=”1″ window=”new” ]


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα