Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χολστάιν Κίελ

Published

on

Προγνωστικά Γερμανίας 2

Ο αγώνας Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χολστάιν Κίελ διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γερμανίας (ΓΕΡΚ).

  • Προγνωστικά για Γερμανία 2Μαρκούλ Σπιέλ Αρένα, Ντίσελντορφ
  • Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαν 2-3 γκολ.
  • To Κίελο είναι αήττητο εκτός έδρας, τρέχοντας ρεκόρ 5-4-0.

[maxbutton id=”4″ window=”new” ]

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χολστάιν Κίελ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Σε γκέλα ολκής υπέπεσε την περασμένη αγωνιστική η Φορτούνα, η οποία υποτίμησε την ουραγό Κίκερς και ηττήθηκε με σκορ 2-1. Αποκλειστικά δική της η ευθύνη, διότι όταν δεν αντιμετωπίζεις όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση κάπου θα την πατήσεις. Το έμαθε από… πρώτο χέρι το μάθημά της η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ. Και αυτό διότι επαναπαύτηκε στο καλό της πρώτο ημίχρονο, όταν και πήρε κεφάλι στο σκορ (25’), και χαλάρωσε υπερβολικά στο β’ μέρος δίνοντας χώρους και δικαιώματα στην αντίπαλο να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Κακό αποτέλεσμα, επέδειξε πλήρη αφέλεια. Τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα «καθαρίζει» αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η εικόνα της, πάντως, ήταν προβληματική τον τελευταίο καιρό. Ναι μεν προερχόταν από 9 αγωνιστικές χωρίς ήττα (6-3-0), αλλά στα 3/4 τελευταία παιχνίδια είχε μείνει στην ισοπαλία. Ίσως χρειαζόταν μια τέτοιου είδους… αφύπνιση, ώστε να καταλάβει πως πρέπει να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με την ίδια συνέπεια.

Εκτός ο Άπελκαμπ (Μ).

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Έπραξε ως όφειλε η Χολστάιν, η οποία εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια πρόκριση της στο Κύπελλο επί της Μπάγερν, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Ντάρμσταντ και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στον θεσμό. Δεύτερος σερί αγώνας κυπέλλου που οδηγήθηκε στα πέναλτι. Θα μπορούσε να έχει κάνει τη ζωή της ευκολότερη και να έχει τελειώσει το ματς στη κανονική διάρκεια, αλλά ισοφαρίστηκε στο 86’ (1-1) και αναγκάστηκε εν τέλει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια και να ξοδέψει πολύτιμες δυνάμεις για να φτάσει στην επιτυχία.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εύκολη επικράτηση κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ (3-1). Πειστικότατη εμφάνιση, πάτησε το γκάζι στο α’ μέρος, όταν και σκόραρε όλα της τα τέρματα (4’, 28’, 31’), και στο δεύτερο μέρος έκανε άψογη διαχείριση του ματς. Με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε στην πρώτη 3αδα και έδειξε πως μπορεί να αντέξει την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί φέτος. Τρομερά δουλεμένο και δυσκολοκατάβλητο σύνολο. Δεν είναι τυχαίο πως έχει γνωρίσει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 16 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (7-7-2).

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χολστάιν Κίελ προγνωστικά

Ωραία μονομαχία το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα σε δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Σημαντικό παιχνίδι, καθώς αμφότερες αποτελούν σοβαρές διεκδικήτριες για την άνοδο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα ένα πιο μοιρασμένο σετ αποδόσεων. Νομίζω πως οι στοιχηματικές αδικούν τη Χολστάιν, δίνοντας ως φαβορί τη Φορτούνα. Το Κίελο, άλλωστε, είναι αήττητο εκτός έδρας. Έχει δείξει τρομερή συνέπεια στα ταξίδια του. Θα επιλέξουμε το Χ2 σε συνδυασμό με over 1,5 σε απόδοση 2,22.

bullet Πρόταση: Χ ή 2 στο 2,22 – Stoiximan

Του Γ. Παπαγεωργίου

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα