Connect with us

Bundesliga

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ

Published

on

Προγνωστικά Γερμανίας

Ο αγώνας Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ διεξάγεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga (ΓΕΡ1).

  • Bay Arena, Λεβερκούζεν
  • Στον πρώτο γύρο: Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 2-4
  • Η Λεβερκούζεν είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ (4-3-0).
  • Τα 7/9 πιο πρόσφατα της Φράιμπουργκ έχουν λήξει over 2,5.

[maxbutton id=”4″ window=”new” ]

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

leverkusen logo

Στη φάση των «32» του Europa έμελλε να σταματήσει φέτος το ευρωπαϊκό ταξίδι της Λεβερκούζεν, η οποία μετά την ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη με σκορ 4-3, ηττήθηκε και στη Γερμανία με 2-0 και αποχαιρέτισε τον θεσμό. Οδυνηρός αποκλεισμός για τις «ασπιρίνες», οι οποίες εμφανίστηκαν και στους δύο αγώνες κατώτερες των περιστάσεων, πλήρωσαν την κακή αμυντική τους λειτουργία και εν τέλει δίκαια έμειναν εκτός. Σίγουρα θα υπάρχει απογοήτευση, μιας και έκανε όνειρα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και ήθελε να προχωρήσει περισσότερο.

Έμεινε, έτσι, για 4ο σερί επίσημο ματς χωρίς νίκη, αφού ούτε στο πρωτάθλημα τα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική και περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. Πάλι καλά, δηλαδή, που γλίτωσε και τον βαθμό με το γκολ του Ταπσόμπα στο 93’. Η εικόνα της ήταν εκ νέου προβληματική και άνευρη, δεν θα ήταν έκπληξη αν έχανε.

Πλέον, έχει ξεμείνει με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος (2-3-5), με αποτέλεσμα να έχει βγει εκτός τετράδας. Αν και το ζήτημα στην παρούσα φάση δεν είναι αυτό, αλλά να βρει εκ νέου αγωνιστικό ρυθμό και να είναι ξανά ανταγωνιστική. Είναι κάτω του μετρίου η εικόνα της από τις αρχές του έτους.

Εκτός οι Άριας (Α), Μπάουμγκαρτλίνγκερ (Μ), Μπέντερ (Μ), Ντιαμπί (Ε), Χραντέτσκι (Τ) και Παουλίνιο (Ε).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

freiburg-logo

Η πρώτη φορά που δεν κατάφερε να σκοράρει φέτος στο σπίτι της, συνοδεύτηκε από ήττα. Δεν ήταν όσο επικίνδυνη θα ήθελε στο ματς με την Ουνιόν. Παρότι είχε τη μπάλα στα πόδια της, ήταν η αντίπαλος που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές στο παιχνίδι. Μια από αυτές την έκανε γκολ και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με το ισχνό, αλλά πλήρως ουσιαστικό, 1-0. Μπήκε, έτσι τέλος, σε ένα σερί 7 εντός έδρας αγώνων που όχι μόνο δεν έχανε (5-2-0), αλλά σκόραρε και τουλάχιστον δύο τέρματα σε κάθε ματς.

Κακή μέρα στο… γραφείο για την ομάδα από το Μέλανα Δρυμό. Την ξεχνά και προχωράει. Άλλωστε, είναι σούπερ και φέτος. Με 31 βαθμούς έπειτα από 22 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση, πολύ μακριά από μπλεξίματα παραμονής και απολαμβάνει την ηρεμία των μεσαίων στρωμάτων. Το έχω τονίσει πολλάκις πως η Φράιμπουργκ είναι ένα εξαιρετικό «case study» για πολλές μικρομεσαίες ομάδες. Διότι τα τελευταία χρόνια με λίγα, τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και επίπεδο μεταγραφών, έχει καταφέρει… πολλά. Ήτοι να είναι υγιής οικονομικά, να εξασφαλίζει νωρίς την παραμονή της και να είναι πλήρως ανταγωνιστική.

Εκτός οι Φλέκεν (Τ) και Κβο (Μ).

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ προγνωστικά

Εδώ το σετ των αποδόσεων αδικεί την Φράιμπουργκ με το διπλό στο 4,20. Αφενός γιατί πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο σύνολο που πουλάει ακριβά το τομάρι του, αφετέρου επειδή η Λεβερκούζεν μόνο πειστική δεν παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό και βγάζει πολλά ανασταλτικά προβλήματα. Θα κάνει το παιχνίδι της η ομάδα του Στράιχ, το έχει ένα γκολ. Όπως, βέβαια, και Λεβερκούζεν πιστεύουμε έχει άλλο ένα. Οφείλει να αντιδράσει για να μην την πάρει ο κατήφορος. Πάμε με το G/G σε συνδυασμό με over 2.5 σε απόδοση 1,95.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 στο 2,05 – Stoiximan

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία Μπουντεσλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα